Komentari na vest

Saldanja srušio rekord mađarskog fudbala: Kad budete mogli, dođite u Budimpeštu da me gledate

M

Makijaveli

pre 14 dana

Borac bi otresao Fradija da nije bilo dogovora između klubova, da ipak igra Ligu konferencija jer bi prolaskom u Ligu Evrope domaće utakmice morao igrati van Banjaluke.
C

Cukarickog

pre 16 dana

Nigde na svetu nema da negde svoji navijaci unistavaju svoj klub.
G

Goust

pre 16 dana

Zar nisu u Junu odbili 8 M? Kakva propast nekada velikog kluba.. Sta je sa navijacima? Terajte ove neznalice inace cete u play out ove godine..
J

Japi

pre 16 dana

Dosao je iz Nefcija,ne iz Japana.
G

Gowt123

pre 16 dana

Sad ce ilijev 4 bombe da dovede,ne bi me cudilo da vrati ozegovica
G

Gostivoje1

pre 16 dana

Partizanovci mogu da skoknu do Budimpešte da gledaju Saldanju, a mogu i do Beograda - da gledaju Ligu šampiona.
M

Milllllan136

pre 16 dana

Tako je...a tebe saldanja nisu ni ovi tvoji ovamo mogli gledat...a ne tamo da idu...neka ti je tamo sa srecom...za ovamo ne brini..
Z

Zvezda padalica

pre 16 dana

Koja je kvota da ce se potuci sa Siljom Pesicem na prvom treningu?
.

....

pre 16 dana

Ovaj Ferencvaroš proda igrače za 10 miliona a uloži u nove 7 miliona a Partizan je znao da proda za 19 a da uloži 550 hiljada evra u pojačanja
T

Tarzan

pre 16 dana

Sokole ti navuce kao da Partizan igra ligu sampiona .Gde di ti ucio .matematiku ?
g

gost pec

pre 16 dana

Više je Sladanja doneo klubu nego uprava...to mislim na sponzore ...da su ih privukli... a sad,jel Stanoje zadovoljan?Hoće li krenuti ta igra gde ćemo postići gol,a da ne bude samo autogol?Hoće li na sledećoj razočaravajučoj utakmici neko od njih se upitati dal je do njih?Može li se dati ostavka?Il su toliko maliciozni i glupi pa neće?
М

Марлоне

pre 16 dana

Трансфермаркт каже три милиона. Продали су играча који вриједи 8 милиона за 3 милиона еура. Ово је случај за криминалистичку обраду, да се види ко је ојадио Партизан за минимум 5 милиона еура.

Proficap

pre 16 dana

Ko ce bre dati 8 miliona za njega? Da se razumemo, igrac vredi toliko, jedan od najboljih napadaca koji je u poslednje vreme igrao u Srbiji, ali svojim igrama od februara, ja ne bi dao ni 2 miliona.
S

Soko

pre 16 dana

Ako su informacije tacne Partizan ce ove godine zaradit na prodaji igraca od16 do 18 miliona sto upste nije lose.Medjutim koji se pravi nece moci da proda nikoga. Mladi igraci nemaju kvalitet a oni koji nesto znaju prestarili . Tek nam se crno pise.
p

pesimista

pre 16 dana

Odakle ti ta računica?
.

....

pre 16 dana

Pre će biti da je zaradio do sada 6 miliona
М

Марлоне

pre 16 dana

Према трансфермаркту 6 милиона, стим да од Светозара Марковића се приход дијели са Олимпијакосом. Продали су играче упола или испод упола њихове процјењене вриједности. Зашто...

Usput

pre 16 dana

Marlone,zato što cene na transfermarket nisu realne...po njima Ivanić u Zvezdi vredi 5 miliona a npr Mimović 1milion. Nit bi neko dao za 30 godina starog Ivanića 5 niti bi Zvezda dala talentovanog beka za 1m . Partizan je ispao iz 3 evropska takmičenja,nije osvojio ništa u domaćem šampionatu,to sve ima uticaj. Pritom svi znaju finansijsku situaciju kluba i naravno da niko neće ponuditi punu cenu.
М

Марлоне

pre 16 dana

@ Usput То су процјењене вриједности, а трансфермаркт ради периодично освјежавање вриједности. На следећем освјежавању ће Мимовићу скочити вриједност због игара, а Иванићу пасти због година. Њихова процјена вриједности итекако има значаја, јер се за играче из Португала, Холандије плаћају баснословне цифре, а баш њихове вриједности буду добар репер за те трансфере. Салдања има 25 година, простора за раст и његов трансфер не би требао бити испод процјењене вриједности, а то што је Партизан у оваквом стању због управе, па играч иде за дупло мању цијену је питање за управу.
D

Dule Vujosevic Salalalalala

pre 16 dana

Otiso Saldanja, uzeta 4 miliona... I sta sad ??? Pitanje za upravu... Ostati na Djoleta Jovanovica (prim.aut nije igrao fudbal godinu dana) i na neiskusnog Romarica je ravno ubistvu jer necemo gol videti po 2 utakmice sigurno... Upravo, jel mogu za 4 miliona sto ste napltili za Saldanju da se dovedu 2 kvalitetna igraca i da se kompletira koliko-toliko tim ??? Potrosite upravo lopovska od tih 4 miliona za Saldanju bar 2,5 miliona na dovodjenju 2 dobra igraca za nase uslove od te dvojice jedan da bude napadac.... Ako ovo ne uradite ne pise nam se dobro uopste... Upamtite grobari ove moje reci sto sam ovde napisao sada... Sportski Pozdrav...
L

Luka2012

pre 16 dana

Šta bi sa 10 miliona minimum ???
A

Aranđel

pre 16 dana

Zar niko u Mađarskoj nikada nije platio igrača 3 miliona?
N

News

pre 16 dana

Fenercvaros je rekao da ga je platio 3 miliona evra. Svako ko ima Google moze da proveri. Zasto nasi mediji pisu 5?
b

bosko2020

pre 16 dana

Mateus Saldanja Seko. Mozda se mi sprdamo pa op kao i sve cesce povucemo svoje reci.Ako bude dobar tamo, barem na 15+ golova, bas me zanima kakva ce onda biti reakcija.
Ч

Чокот

pre 16 dana

Хајнал "истакнути голгетер"? Нисам сигуран да је икада дао гол у Шалкеу, а чини ми се да је много више утакмица одиграо за Шалке 2. Много бољи је био у клубовима у којима је играо после Шалкеа. Иначе, био је везни играч.
M

Milence Pilence

pre 16 dana

Eee sad.. To zahvalan... Baš ne stoji... Razumem.. Nije bilo više motivacije.. Zbog duga,primanja ti kasnila... A zahvalnost se pokazuje,da i pored toga igraš,grizeš... Ne recima.. To mi svi znamo da ukrasimo na rastancima...Da te ko dođe da gkeda.. Malo verovatno.. Jer ni u Bg nije bila nešto posebno velika posecenost... Sretno na novom putu i nastavku kariere🍀
K

Kendrick Nunn

pre 16 dana

Daleko ti lepa kuća, da se ne ljubimo, takav neprofesionalizam nisam u životu kao njegovo ovog leta
C

CRAZY NORTH

pre 16 dana

hahahah na transfermarkt-u 3miliona.... od toga sigurno ide pola menadžeru i pola partizanu.... 🤧

Branislav Popovic

pre 16 dana

a Grobari na aparatima 😂😂😂😂😂😂😂
H

Hahahaha!!

pre 16 dana

Na transfermarktu - 3 miliona. Koga vi lazete..
D

DarkoSrbija

pre 16 dana

Ako placas kartu i ja dolazim bez obzira sto sam Zvezdas😂
F

Figa

pre 16 dana

Vazi,samo nam javi lad da dodjemo
l

ltr

pre 16 dana

Kad je Hofenhajm promenio boju dresa u zelenu?
M

Murke

pre 16 dana

Sretno majstore
N

Nocna mora

pre 16 dana

Proganjace ga Zvezda dok je ziv, ma gde bio, zato je i pominhe stalno....

Dorcolac

pre 16 dana

Nisu dolazili ispred kuce da te gledaju dok si igrao za njihov mali klub a oce u Budimpestu da gledaju Ferencvaros hahahaha
D

Dejanii

pre 16 dana

Kakav Silas, kakav Krunic, kakav Radonjic, ovo je bomba prelaznog roka!! 🤣
i

iskreno

pre 16 dana

korektan igrac za madjarsku ligu i za ono sto njima treba .Madjari igraju otvoreno u ligi sa dosta golova plus ce igrati evropu znaci sigurno 20+ golova
i

iskreno ne

pre 16 dana

znam koliko bas otvoreno igraju, videh neki dan je ferencvaros u prva tri kola imao tri pobede uz gol razliku 4:0.
F

Faxxo

pre 16 dana

Jedini uspeh gol protiv Zvezde za 2 god igranja, bravo...
G

Grga Cvarak

pre 16 dana

2 godine igranja? Gdje? U Partizanu? Druze, znas li da brojis? U Partizanu je bio samo jednu punu sezonu. Ove je odigrao samo jednu utakmicu u prvenstvu (i na njoj dao gol) tako da to mozes da racunas kao “dvije godine” samo ako, ponavljam, ne znas da brojis. A statistika mu je za te “dvije godine”, kao sto ti pise u tekstu, 41 utakmica, 20 golova. Da, stvarno nesto za ruganje. Ccc…neki ljudi se bas blamiraju sa svojim komentarima. Zato se vjerovatno svaki komentar i potpisuju sa drugim imenom jer ih je sramota da ih neko uprati koliko su plitki.
f

firmas

pre 16 dana

dao je tri gola zvezdi rodjace
4

44

pre 16 dana

Пази тебе да гледају

DeRossi

pre 16 dana

Ovaj Ferencvaros kupuje sve sto je kod nas za bacanje… Prvo Pesic, sada i Saldanja, ponudite im i Serifa sa Mrkelom u paketu.
R

Radde

pre 16 dana

Zvezda odbila Saldanju i po za Serifa, A Mrki ma jos ce da vas muci, samo neka Ser Shamrok nigde ne ide...
B

Bas mi je

pre 16 dana

To prioritet da idem u Budimpestu i smaram po granici kako bi tebe gledao.
G

Gostnadgostima

pre 16 dana

Pa kako sad odjednom 4m? Hahaha, sutra će da bude 3.
?

??

pre 16 dana

Partizan je od duljaja imao bar tu vezu sa srnom i dovodjenje koliko toliko dobrih igraca. Kako je otisao duljaj pukla veza i dolaze sve neki krsevi
@

@??

pre 16 dana

Moj frizer (okoreli zvezdaš) zna Duljaja privatno. Kaže da je strancima davao platu iz svog džepa. To je dokaz koliko se borio za klub, a ovaj Šamroje je došao da otalja posao u Partizanu. Dosta im je značila Duljajeva energija
T

TOPOLA

pre 16 dana

Auuuuu al ste vi u zabludi sa Duljajem!!! Saldanja je ok a šta je sa ostalima što je doveo?
А

Аспера

pre 16 dana

@Topola Kod Duljaja su dosli: Saldanja - dobar Severina - kod Duljaja dobar kod drugih nezainteresovan Kanute - solidan Kastiljo - solidan sa velikim potencijalom, a da je ostao Duljaj ostao bi i on Kalulu - los De Medina - nije ni igrao Ovusu - ocajan
С

СРБИН007

pre 16 dana

Овај је после партизана још и добро прошао
y

yaa

pre 16 dana

dobro da nije otisao u Japan,ovako nije daleko... svratice jedan dan,samo budi kuci...
N

News

pre 16 dana

Ko kaze da grobari nece igrati Evropu. Sad ce svi u Madjarsku
n

nellepb

pre 16 dana

zasto nwgde pise 4m a negde 5?
G

GhostRiderrrr

pre 16 dana

Pa to je taktika.Kad se prodaje napise se koji milion manje,kad se kupuje napise se da je kostao vise.Neki to zovu TAL!!!
T

Tal je

pre 16 dana

Nesto drugo