Komentari na vest

Saka je mnogo gladan i najavljuje napad na Siti: Mislim da je ovo ta godina

R

Realan skroz

pre oko 1 sat

Sitiju ce oteti titulu ove sezone. Nije da obozavam te Arape,ali mislim da su definitivno zapadnjaci ustali protiv njih. A zna se sta se desi kad njima neko zasmeta...
C

Come On Arsenal

pre oko 2 sata

Arsenal je u zadnje 2 sezone, bio glavni i jedini konkurent Sitiju i ove sezone je još jači a Siti je na žalost, debelo oslabljen neigranjem Rodrija, koji im je važniji i korisniji igrač i od De Brujnea i od Halanda, pa ne vidim realan razlog, što kvazi poznavaoci fudbala i kvazi navijači, pljuju po, npr. ovoj Sakinoj izjavi ili svakoj drugoj vesti o Arsenalu. Apsolutno sam siguran, da bi isti ponovo kretenski komentarisali, ako bi Arsenal uzeo Premier ligu, opet bi nešto našli da ne valja. Ovaj Saka je blago Arsenala i engleske reprezentacije, dečko non-stop igra na najvišem nivou, iz vikenda u vikend ga šetoko tuku bez kazni i on je i dalje normalan i fin momak, ako on ovakav nema pravo da se nada, onda ok.
D

Džon Lenon mlađi

pre oko 4 sata

Arsenal je klub za male stvari. Ni jedan evropski trofej nemaju. Titule uzimali 30ih. Svega nekoliko nakon toga. Miki Maus klub.
F

Fer1

pre oko 3 sata

I zbog toga bi sad trebali da rade šta? Da se ne bore za trofeje, da odustanu od svega, šta? Da ni ne pokušaju? Šta je poenta?
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

I sta sad? Ove sezone osvoje trofej i odjednom su veliki klub? Kao preko noci se to promeni? Siti je onda veliki klub, evropskih razmera? Mozda u tvojim snovima
D

Džon Lenon mlađi

pre 39 minuta

Jeste, da odustanu. Kad je jedna Zvezda osvojila LŠ, Steua, Notingem dva puta, A.Villa, a Arsenal nije, neka ugase klub.
И

И

pre oko 4 sata

Играч кога би требало показивати млађима као пример. Није био неки спектакуларан природни таленат, играо је чак бека у млађим категоријама. Међутим, велики радник и професионалац, пун поштовања, чврсто на земљи, по свему господин за данашње младе фудбалере. Нема природни таленат као на пример Винисијус и слични, није толико продоран, моћан, али извлачи тотални максимум из себе и све је бољи и бољи. Одлична лева нога, десну буквално није имао, а сада му је сасвим добра, што говори о томе колико ради на себи. Максимално физички спреман, лаган, не повређује се готово никад, иако добија много удараца јер ради те ситне дриблинге, није добар у класичним претрчавањима, већ ситна заламања, склањања лопте на неколико центиметара од ноге и слично. Са таквим стилом игре прима се много удараца и то оних за које не иду картони. Такве ударце прима и Нејмар, који за разлику од Саке, плаче на земљи. Сака устаје и наставља. Веома лукав фудбалер који зна да постигне лаган гол или асистеницију, да искористи секунд непажње. Корнере и прекиде је изводио катастрофално, сада то ради сјајно, што је још један показатељ о сталном раду на себи. У сваком случају један јако поуздан фудбалер, који врло вероватно неће бити калибар за златну лопту, превише је добар карактер, тимски играч и неприметна личност да би се наметнуо у том смислу, али ће имати врхунску и константну каријеру и константно ће бити међу најбољима на својој позицији. Када је била анкета међу навијачима Арсенала, да ли би радије једну титулу одмах, али да Сака иде, или да Сака остане до краја каријере у Арсеналу, готово сви су одабрали другу варијанту. Врло је цењен.
C

Come On Arsenal

pre oko 3 sata

Videćemo 10. Novembra gde je ko, sve ispod 3 gola razlike za Arsenal, računamo kao Vašu pobedu, pre toga ćete stradati od Liverpula, teško da ćete dobiti Njukastl a vrlo verovatno će Vas i mrtvi Junajted dobiti - prognoziram i smenu trenera do kraja sezone.
И

И

pre oko 2 sata

Чију вашу? Са ким се бориш пријатељу?
i

iPhone

pre 8 minuta

@Come on Arsenal Ahahah koja ložana od navijača Čelsija 😂 Zaređali par pozitivnih rezultata i odmah misle da su rame uz rame sa Sitijem, Arsenalom i Liverpulom. Ako izborite top 4 to vam je premija i da se šutirate u dupe. Toliko od vas.

The KING sa Sportske

pre oko 4 sata

Tacno vidis u ovoj izjavi mentalitet mslog igraca i mslog kluba. Ozbiljan fudbaler ovo nikad nece izjaviti. A Arsenal moze da vidi titulu samo ako Siti izbace.
B

Bungala

pre oko 4 sata

Izvini što nisu pitali igrače Čelsija za osvajanje titule...A zaboravio sam oni igraju Ligu Konferencije. Posle par pozitivnih rezultata navijači Čelsija misle da mogu da utiču na samu borbu za vrh tabele i da su top ekipa. Pokazali ste se u prvom kolu protiv Sitija kakvi ste.
G

Gost300

pre oko 4 sata

Nek nam je rekao navijacic chelshita,kluba koji je pola istorije bio po nizim ligama,zacetnika plastike,sa preplacenih par titulica i glume velikana...

The KING sa Sportske

pre oko 3 sata

Bungala@ Ja cekam samo Decembar ako budemo u samom vrhu ti i tvoj mali DVD arsenal ce te gledti titulu na Stamford Bridzu u maju.

The KING sa Sportske

pre oko 3 sata

Gost300@ Mali DVD Arsenal od trofeja evropskih nema nista zato sto je mali klub, al zato Ponos Londona ima 2.LS💙😘
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

Tako je svi su mali, samo je celsi jedan jedini najveci… Kakve dece ima po ovim sajtovima strasno
G

Gost300

pre oko 2 sata

Nigdje na svijetu nisam cuo da nekog sa 6 titulica nazivaju velikanom,kao navijacici chelshita,uspjesniji eto u Evropi posle ulozenih par milijardi i samo se to cita,tipicni navijacici malenog chelshita,a sve titule zajedno kad saberu opet nemaju vise od Arsenala,tako da tjesite se...

The KING sa Sportske

pre 7 minuta

Gost300@ Al si zato cuo da klub bez evropski trofeja je velikan jel?😂😂😂😂😂 Arsenal to je level Vest Hema Fulama
R

Rodrigo

pre oko 5 sati

Sad kada se povredio Rodri poceli su da pricaju. Pep ce u decembru da dovede zamenu i opet ce biti "Arsenal je mlada ekipa, ima vremena za njih". Tuzno.
i

iPhone

pre oko 4 sata

Hahaha da da čekali su da se Rodri povredi pa da daju izjave. Inače novinari im ne postavljaju pitanja u vezi osvajanja Premier Lige i Lige Šampiona. Svojim komentarima samo dokazujete koliko ste smešni.
S

Saturn

pre oko 4 sata

Prosle godine Arsenal je pobedo City i jednom bio remi , da se Saliba i Gabriel nisu povredjivali bili bi sampioni , nesrecni Holding nas je urnisao...Al opet baba da ima ono bila bi deda

suaddjoz@gmail.com

pre oko 4 sata

U decembru neće, možda u januaru kad počne prelazni rok. Ali i tu ima problema. Ne postoji igrač jednakog kvaliteta u ovom trenutku. -Nije lako naći vrhunskog igrača u januaru, ozbiljni timovi retko prodaju takve na polovini sezone. -Mnogi dobri igrači neće pristati da budu rezerva Rodriu kad se oporavi. -Siti raspolože dobrim igračima koji mogu pokriti tu poziciju (ne kao Rodri, ali kako već napisah takvog nema u fudbalu trenutno) i koji ne moraju da se uklapaju jer znaju sistem, a pitanje je da li bi eventualno pojačanje moglo da se adaptira i pruži više od igrača koji su već tu u 3,5 - 4 meseci. Zbog svega toga mislim da Siti neće dovoditi zadnjeg veznog u januaru. Na kraju radi se o ozbiljnom klubu i menadžeru koji ima plan B, C i D. Nije Pep planirao sezonu tako što se pomolio za zdravlje Rodria ili bilo kojeg drugog igrača, već što je spremio strategiju za svaki peh koji se može predvideti
:

:D

pre oko 5 sati

🤭