Šahtjor odbio 10.000.000 evra za Azarova?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 21:09

Očito da su Ukrajinci napravi strašan posao kad su kupili Gruzina od Crvene zvezde

Sjajan posao napravio je Šahtjor iz Donjecka kada je otkupio od Crvene zvezde Iraklija Azarova (22). Jasno je to bilo još tokom protekle jeseni i njegovih partija u Ligi šampiona, odnosno prošlog leta na EP za igrače do 21 godine, pa mu nove informacije iz Gruzije i Ukrajine dođu samo kao neka vrsta potvrde.

Nakon 32 utakmice u dresu Šahtjora, stigle su dve zvanične ponude na adresu ukrajinskog kluba. I to ozbiljno bogate. Pogotovo ova druga. Međutim obe su glatko odbijene.

Izabrane vesti

Navodno, za Azarova se prethodnih meseci raspitivao Seltik, a onda i predložio Šahtjoru da otkupi ugovor brzonogog beka za 5.000.000 evra. Pošto tu ponudu Ukrajinci nisu ozbiljno razmatrali, usledila je nova - duplo veća. Dakle, celih 10.000.000 evra. Ne navodi se od kluba, međutim stoji da je u pitanju jedan član Serije A.

Čelnici kluba iz Donjecka obavestili su predstavnike Iraklija Azarova da ne žele da ga prodaju ovog leta, jer očekuju da njegova cena dodatno poraste nakon još jednog učešća u evropskim takmičenjima.

Podsetimo, Azatova je Crvena zvezda platila Dinamu iz Batumija svega 300.000 evra. Momak sada prema Transfermrktu vredi 5.000.000, ali očito da će Šahtjor na njemu zaraditi mnogo, mnogo više. Posebno ako ponovi partije iz prošle sezone.


tagovi

Šahtjor DonjeckLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara