REZZIME DANA (subota): Barsa i Arsenal nisu zakazali

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.03.20. | 22:51

Pogledajte ko vam je 7. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

BARSELONA - SOSIJEDAD (tip 1, kvota 1,40) - 1:0
Verovatno su kolege iz Katalonije već imale spremne naslove o najgorem periodu u 21. veku. Opet se ponovilo, kao mnogo puta u poslednje vreme, da se fudbal bez klasnog napadača ne igra. Makar ne na ozbiljnom nivou. Mučila se Barselona, tražila put ka mreži Real Sosijedada, znojio se Kike Setjen, ali mu je na kraju perfektna odluka VAR-a pomogla da zaboravi poraz u El Klasiku i druga posrtanja. Na kraju je bilo 1:0 uz gol Lionela Mesija sa kreča.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - VEST HEM (tip 1, kvota 1,65) - 1:0
Može Arsenal bukvalno samo da zahvali gospodi iz Stokli Parka, gde su smeštene sudije koje kontrolišu VAR, na tome što su dobili Vest Hem, inače pitanje da li bi do gola stigli i za dve utakmice da su igri pristupili istim tempom. Arsenal je do trijumfa u lokalnom derbiju stigli "na gurku" isključivo zahvaljujući petominutnoj proceni situacije da li je Mesut Ozil bio u ofsajdu pre nego što je Aleksandru Lakazetu prosledio loptu za gol u 80. minutu.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - BORNMUT (tip 1, kvota 1,25) - 2:1
Slobodan pad je zaustavljen. Za još tri koraka primakao se Liverpul 30 godina čekanoj tituli, još devet bodova potrebna su mu kako bi proslavio prvi pehar šampiona Engleske otkako postoji Premijer liga, ali teško da su navijači spokojni napustili Enfild, jer igra tima Jirgena Klopa zabrinjava kako se primiče revanš osmine finala Lige šampiona protiv Atletika, u kome će branilac evropske krune biti na vraški teškom zadatku da nadoknadi gol minusa iz Madrida. Otuda, aplauzi za rutinski odrađen posao protiv Bornmuta (2:1).

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,35) - 2:1
Plašili su se u Klub Brižu gradskog derbija sa Serkl Brižom. Ispostavilo se bez razloga. Lider je rutinski, sa pola gasa, došao do nova tri boda i još jednom pokazao da je prvi i ubedljivo najveći favorit za osvajanje titule. Istina, pogotkom Azara u sudijskoj nadoknadi gosti su se vratilu u igru, ali više od časnog poraza nisu mogli da izvuku.

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN - AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,75) - 4:0
Kako igra Leverkuzen! To je prava fudbalska poezija, eksplozija, kako god hoćete. Ma, igraju Farmaceuti kao da su na nekim drogama. Melju, gaze, ne brenuju nikog. Došao je Ajntraht u Leverkuzen i proveo se kao bos po trnju. Leverova mašina ga je gazila i mlela svih 90 minuta i ugurala mu četiri komada u mrežu – 4:0.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD - NORIČ (tip 1, kvota 1,75) - 1:0
Šefild junajted je minimalcem slomio Norič i sustigao tim s Molinoa na deobi petog mesta! Jedini gol na meču delo je Bilija Šarpa. Igrao se 36. minut kada je Šarp dobro ispratio centaršut Džona Lundstrama i poslao glavom loptu po sredini gola, a Tim Krul je posle herojskih odbrana u petom kolu FA kupa protiv Totenhema ovog puta ostao nemoćan...

Opširnije OVDE.

LIDS - HADERSFILD (tip 1, kvota 1,50) - 2:0
Imamo novog lidera Čempionšipa! Od danas Lids jaše na čelu kolone posle današnje pobede nad Hadersfildom – 2:0. Za bod je prestigao Vest Bromvič, koji je remizirao u Velsu sa Svonsijem – 0:0. Tim Marsela Bjelse je bio u krizi u januaru, ali zato drugu polovinu februaru i početak marta odrađuje bez greške. Jorkširci su na svom Eland roudu upisali petu uzastopnu pobedu u ligi i sada imaju najveće “akcije” da se izbore za direktnu promociju u Premijer ligu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

VULVERHEMPTON - BRAJTON (tip 1, kvota 1,60) - 0:0
Očekivali ste keca, to je bilo potpuno realno, ali Vulvsi nisu uspeli da srede Brajton danas koji je otišao kući sa bodom u džepu. Vulverhempton je vezao tri remija na poslednjih pet utakmica, a ovo je Brajtonu četvrti remi na poslednjih pet utakmica u sezoni.

FENERBAHČE - DENIZLI (tip 1, kvota 1,38) - 2:2
Crna serija kad joj vreme nije. Dok ključa na vrhu tabele u Turskoj, ne pamti se kada je više timova konkurisalo za titulu, Fenerbahče vozi u kontra smeru. Plavo-žuti tonu na tabeli, udaraju recke mečevima bez pobede. Malo je nedostajalo da Denizli potpuno nokautira velikana iz Istanbula, koji se spasao poraza golom u 93. minutu - 2:2.

Opširnije OVDE.

PORTO - RIO AVE (tip 1, kvota 1,32) -  1:1
Unovčio je silne poklone iz Lisabona Porto, osamio se na vrhu Primeire, ali daleko od toga da su na Dragau bili u potpunosti zadovoljni. Još jedan poraz Benfike ostavio je mogućnost Zmajevima da steknu tri boda prednosti u odnosu na velikog rivala. Međutim, Porto je stigao samo do boda u sudaru sa Rio Aveom – 1:1.

Opširnije OVDE

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara