Nemanja Vučić
Nemanja Vučić

Crni petak za Voždovac: Vučić završio sezonu, Pejčinović tri nedelje aut

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.02.20. | 10:46

Zmajevi oslabljeni u nastavku sezone

Pamtiće u Voždovcu meč sa Spartakom po lošem. Ne samo zbog bolnog poraza u kome su Zmajevi ispustili dva gola prednosti (2:3), već i zbog povreda dvojice igrača, koji su u zimskom prelaznom roku došli kao velika pojačanja – Nemanje Pejčinovića i Nemanje Vučića.

Iskusni Pejčinović povredio se na početku meča i već u 5. minutu bio je prinuđen da izađe iz igre. I pored toga što je stadion napustio na štakama, defanzivac Voždovca nije ozbiljnije povređen, te će zbog rupture prednje lože propustiti sledeće tri nedelje.

Izabrane vesti

Znatno gore je prošao Vučić, koji je na tom meču zamenio upravo Pejčinovića i takođe igru napustio pre kraja, sredinom drugog dela. Bivši fudbaler Vojvodine će zbog povrede kolena morati da ide na operaciju koja će ga sa terena odvojiti nekoliko meseci, što znači da je sezona za 23-godišnjeg defanzivca završena.

Voždovac se posle lošeg početka polusezone (porazi od Mladosti i Spartaka) nalazi na sedmom mestu koje vodi u plej-of, ali ga već u sredu očekuje gostovanje Čukaričkom na Banovom brdu.

Foto: FK Voždovac


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara