Komentari na vest

Sad se sve okrenulo na Endrikovu vodenicu - Kurtoa: Da je promašio, ubio bih ga; Ančeloti: Dečko ima m**a

B

BubreguLoju

pre 1 dan

Zverka !!! Opasan je i ima urođeni njuh za GOL i za ono sinoc su potrebna m...a !!! Ispred njega Vini , Mbape , Rodrigo , a on klinja sam sa 30 metara . Volim ovaj Real uvek su ludi .
G

Gagi197

pre 1 dan

Zašto je Rodrigo i dalje na klupi?
K

Krme

pre 1 dan

Nisi, samo si bolestan.
t

tebrica

pre 1 dan

SLIKA I PRILIKA STA JE FUDBAL POSTAO DANAS. DA SE TIM I TRENER "LJUTE" NA NAPADACA STO JE SUTNUO LOPTU UMESTO DA TRAZI "BOLJA RESENJA" ETO, TO JE FUDBAL, ZATO KAD SU U PETERCU NE SUTIRAJU NEGO AJ PRVO DA SE IZDODAJEMO ILI DA VRATIMO NAZAD GOLMANU.
D

Dzimii

pre 1 dan

Porediš šut iz peterca i ovo.U petercu je logična odluka da šutaš a odavde nije.Zamisli ideš u košarcu 3 na 1 kontru i ti je pukneš s pola terena
F

Free spin

pre 1 dan

A sramno sudjenje niko ne spominje. bar 3 ili 4 kornera koja nisu bila, zuti koji nema veze sa kartonom, ofsajd se svira i ako ima VAR-a, ne pusta se akcija do kraja i mnogo toga sto sudije ne vide. Kako se gura real i pored VAR-a, to je strasno i smesno.
A

Alberto Bueno

pre 1 dan

Ljudi su nerealni prema vinisijusu jeste prgav ovakav ili onakav ali činjenica je da je on vrlo opasan igrač voli duel voli dribling mislim šta pričati kad je dao toliko bitnih golova za real nije realno da on bude izbačen iz tima zbog bilo koga niti bi on to trpeo...
9

999

pre 1 dan

A najviše od svega voli da kuka i da se valja
d

djdjj

pre 1 dan

što bi rekli u komentarima isti Jović hahah
H

Harakiri

pre 1 dan

Svakim danom mi je sve jasnije zašto je Anćeloti najbolji trener na svijetu. Što je veći pritisak na njih, on je sve jače uz igrače, Vinisijusa, Endrika, Mbapea...
7

707

pre 1 dan

Ako si mislio da je to Anćeloti izmislio svaka ti čast.Pa svaki trener podržava svoje igrače 🤣
G

GOROSTAS

pre 1 dan

JA SAM NEKRŠTENI NAVIJAČ PARTIZANA I REALA IZ KAFICA
k

kilmav

pre 1 dan

taj udarac bi ja odbranio, smesan gol primise a malog bi razapeli vinisijus i mbape jer nije dodao
D

Djape45║

pre 1 dan

Super, dao je gol pa je pokazao hrabrost, mu*a, a da je golman odbranio relativno bezopasan sut bilo bi jos je mlad, treba mu jos iskustva u ovakvim situacijama.
C

Cupakabra

pre 1 dan

Bezopasan sut? Vidi se da nikad nisi igrao fudbal.
D

Djape45║

pre 1 dan

Pa za mene i tebe bi verovatno bio opasan sut, ali za ozbiljnog golmana koji brani u ligi sampiona nije.
Z

Znik

pre 1 dan

Ne znam bas kako ce na malog reagovati Mbape i Vinisijus. Vidi se da je nezadovoljan sto ce sansu dobijati na kasicicu, sigurno ce uvek solirati kad god dobije i to malo vremena za igru, a ova dva egomanijaka ne verujem da ce to bas da trpe.
8

888

pre 1 dan

Dečko ima 18 i igra u Realu,gde on to zuri sa minutima?
П

Паун

pre 1 dan

@888 Па, са 18 година и треба да има минуте. Дечко је плаћен 50-60 милиона. Нису дали толике паре да га чекају до 22 да би он скупио минуте. Није то Србија где за играче од 22-23 године и даље говоре да су млади и талентовани.
Z

Znik

pre 1 dan

Placen je ozbiljno, navodno nije pristao dok nije ubacena “anti Haland” klauzula, tj da Halanda nece dovoditi prvih par godina dok se Endrik ne pokaze, dakle ovog malog vodi neko jako pametan i ko racuna da ce biti medju najboljima na svetu.