Sa ulica Berna: Švajcarci su nam prodavali ulaznice! Morali su... (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.19. | 15:43

Berenplac, označen kao centar svih zbivanja u Bernu, već nešto posle podneva bio je prepun navijača Crvene zvezde...

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Berna)

Sada to već postaje standardan kolorit kada Crvena zvezda gostuje u evropskim gradovima... Ključna reči je - ulaznica. Srpski šampion pokušaće večeras na stadionu Vankdorf da napravi ključni korak ka Ligi šampiona, a već ovog popodneva je nešto jasno: imaće veliku podršku. Uz tim Vladana Milojevića biće sasvim sigurno više od 2.000 ljudi, koliko je švajcarski šampion poslao ulaznica na Marakanu.

Izabrane vesti

Berenplac, označen kao centar svih zbivanja u Bernu, već nešto posle podneva bio je prepun navijačima Crvene zvezde. Došli su sa svih strana u Švajcarsku kako bi gledali crveno-bele u istorijskom meču.

Neki od njih su napravili veoma riskantan potez. Pošli su na put dug oko 1.400 kilometara bez ulaznice...
„Šta nam je plan? Plan nam je da uđemo na stadion. Na buku i dreku, ako ništa ne pomaže“, bilo je sve što nam je rekao predstavnik jedne grupice navijača.

„Kulturno-umetnički“ program navijača Crvene zvezde nadgledala je švajcarska policija. Organi reda su bili gotovo neupadljivi, svesni da će glavna žurka u Bernu biti održana posle 17 časova, kada navijači nagrnu sa svih strana. A biće ih.
„Mnogi od nas su došli do ulaznice na foru. Naši domaćini su nam prodali ulaznice, jer su oni u sistemu Jang Bojsa. Morali su to da urade... I to po regularnoj ceni“.

Bilo je i lepih scena, između navijačkih pesama. Jedan fan domaćeg tima, u invalidskim kolicima, došao je da pozdravi navijače iz svih delova Evrope.

Žurka se zek zahuhtava...

Foto: Mozzart Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara