Komentari na vest

Sa malih terena širom Srbije: Velikani beogradskog fudbala u ćorsokaku, Loznica juri FAP i Borac, derbi jeseni u Smederevu

A

AcaM

pre 7 meseci

Ali sta Trayal radi na istoku je sramota. Svake druge godine se namesta da bude prvi. Kako udje, tako vec sledece godine ga izbace. Zbog toga i nema vise klubova u prvoj ligi sa juga. Budućnost Popovac, Jagodina, Radnicki Pirot nemaju nikakve šanse zbog Trayala.
A

Angelinho11

pre 7 meseci

Malo cesce ovakve objave, da sw prati i nizi fudbal
M

Meraja

pre 7 meseci

I šta kažu, namešteno da Loznica uđe u Superligu, a Loznica ispade u Srpsku ligu. Pa su rekli da će Kolubara da bude izbačena iz Superlige da bi Loznica ostala u Prvoj ligi Srbije, kad ono Loznica ostade u Srpskoj ligi. Pa su rekli kako će Loznica ekspresno da se vrati u Prvu ligu Srbije kad ono Loznica zaostaje dobrano za Borcem i FAP-om. Sve u svemu, drugi viču "drž'te lopova (Loznicu)", a u međuvremenu završavaju posao. Bez obzira na to, Loznica nema ekipu za PLS. Još jedan prelazni rok, treći po redu, i mnogo promašaja. Nova uprava na žalost nije uspela da dokaže da je bolja od prethodne. Ne može samo kapiten Komarčević da vuče, a ostali da se šlepaju na njegovom kvalitetu. Nije mi jasno kada uprava kaže da igrači "ne žele da dođu u Loznicu". Šta to znači? Ne sviđa im se grad, sredina, klub? U čemu je problem? Ni Surdulica, Odžaci, Lučani ili Ivanjica nisu veće sredine od Loznice pa tamo igrači dolaze. Borac i FAP daleko najviše pokazali, mada ruku na srce, nije to neki ekstra kvalitet igre. Jedna od ove dve ekipe će biti novi član PLS.
?

??

pre 7 meseci

Nece da dodju kad ih zavrcu za lovu. Nema sta drugo
B

Brbr

pre 7 meseci

Doveli su Kojica ,Stanojevica ,Tripkovica ,Obadovica , Vujica, imaju Vicentijevica i Komarcevica od ranije… nije da nemaju ekipu. Po pojedincima najbolja ekipa u ligi ali kao ekipa im nesto ne stima ocigledno
B

Brbr

pre 7 meseci

Po imenima Loznica ubedljivo najbolja ekipa u ligi.Vicentijevic ,Komarcevic ,Kojic ,Obadovic ,Stanojevic ,Tripkovic, Marinkovic ,Vujic, golman Eric… nesto ne stima u klubu ocigledno ,po pojedncima su najbolji ubedljivo ,rezultati su katastrofa za ovakvu ekipu.
Т

Трг

pre 7 meseci

Ја бих искрено волео да се у суперлигу врате Земун и Рад, две занимљиве екипе које имају тврдо навијачко језгро, али од тога нема ништа

ZdravkoMamic

pre 7 meseci

Ubacite i okružne lige gde se takodje igra dobar fudbal. Onaj pravi fudbal gde nema novca, i gde većina igra iz ljubavi prema tom sportu i druženja..
G

Gostima

pre 7 meseci

Ne igra se više iz ljubavi ni u poslednjoj ligi čast izuzecima naravno koji vole svoje klubove i ostaju da se ti ne bi ugasili,ko igra malo to i prati zna, danas igrača ne možeš da dovedeš, nema utakmicu seniorskog fudbala a traži ti 30,40,50e po utakmici.
g

gost1978

pre 7 meseci

sramota je kako se unistava , sve u cilju da se onaj stadion poravna i da se zidaju zgrade i vrv banjicka kula
i

iC032

pre 7 meseci

idemo FAP do Prve lige, Provo Borac nije ni do kolena, NEpostojeci klub.
Z

Zvlat BG

pre 7 meseci

Prestanite da se dogovarate, posebno Srpska liga Beograd! Nema smisla! Svi sve znaju!
M

Misko123

pre 7 meseci

Mogli svakog ponedeljka da na pisete o ovim ligama ..gde se igra PRAVI FUDBAL..a ne o cirkusu zvanom Super Liga...od malena idem da gledam lokalne klubove po BGD..nista lepse...
B

Bora Gol forever

pre 7 meseci

Sramota je da veterani Rada - Nesalomivi, ćute i ne smeju dapisnu bagri na ovu bruku od dna za klub, a kad bude dan okupljanja i krkanluk to neće propustiti da jedu na lešu kluba.
v

vroom

pre 7 meseci

Cim cute, izgleda da i nisu toliko nesalomivi....
k

kad se jede

pre 7 meseci

ne priča se....
G

Gostima

pre 7 meseci

A cirkus u Zoni kolubarsko mačvanska gde jedan klub igra bez mlađih kategorija i ako je propisano da moraš da imaš dve, tj imaju pionire koji umesto da igraju ligu svog grada igraju ligu Loznice sa kojom nemaju veze , gde skupe 7 dečaka sa ulice i odvedu ih i napuste teren u sedmom minutu. A neki klubovi su odustali od tog ranga bas zbog mlađih kategorija.Još na proleće ima da bude cirkusa kad krene sa sudijama da se radi,a od 12 ispada 6 ekipa, a kao što vidite tabelu i prvi nije siguran, biće svega i svačega.

mijatovicnenad502@gmail.com

pre 7 meseci

Drago mi je da ste pisali o Prvoj beogradskoj ligi i zoni trebali bi to cesce da radite,nama ljubiteljima nizih liga osim sportskog zurnala i sajta fsb i you tuba nema nekih nacina da procitamo neki lepi tekst ili neku detaljnu reportazu sa ovih beogradskih derbija.Napred GSP POLET DORĆOL
?

??

pre 7 meseci

Voleo bi da vidim zemun kako gazi ka superligi. Rada mi je zao, nekad izvor talenata, sa vernim i siroko poznatim navijacima. Loznica opet nece uci u visi rang. Timoķ vidim da je prvi na tabeli. Sto se tice zeleznicara iz indjije i dinama iz panceva navijam za njih, a fk indjija i zeleznicar pancevo su vestacki napravljeni klubovi. Zato na tim utakmicama nema publike na stadionima, cela indjija navija za zeleznicar i celo pancevo navija za dinamo. Ova druga dva kluba nece niko da prati. Zasto ti gradovi ne ulazu u klubove koje njihovi sugradjani vole, to ne znam i nikad mi nije bilo jasno. Sve u svemu zanimljiv tekst i ocekujemo ovako nesto malo cesce
g

gost 78

pre 7 meseci

Inače Željezničar i Dinamo igraju pred punim tribinama :)
К

КФК

pre 7 meseci

Чека се Равна Гора. Уз Божју помоћ до Суперлиге.
Г

Гибаничари

pre 7 meseci

Ви сте циркузанти без икакве традиције и историје. Основани пре пар година. Глумите неки монархистички клуб а везе са везом немате. Има у Србији старих клубова још из периода монархије. Од Војводине, Вождовца, Јавора, Чукаричког до Шумадије, Синђелића, БАСК-а, итд. Чак су и оба Радничка (мислим на КГ и Ниш) на овој листи без обзира на црвену историју.
@

@Гибаничари

pre 7 meseci

Основани пре 3 године, јер се ослобађамо црвених. А клуб, као и сваки, мора негде почети. Да није било црвених, имали би клубове по 100 година старе. А то гибаничари је прикладно црвенима.
S

Svekar

pre 7 meseci

Vise pisite o malim klubovima! Sve manje starijih navija za Zvezdu i Partizan! Za vecite rivale navijaju samo napaljeni klinci od 5 do 25 godina sa kojima je lako manipulisati!
Б

Блок

pre 7 meseci

Које лупетање.
i

imas o nizim ligama

pre 7 meseci

na instagramu "nizelige5"
T

Televizor

pre 7 meseci

Trajal je sramota koja traje.
M

Milos Jagodina

pre 7 meseci

Brate,sramno da su napisali da je Trayal najbolja ekipa.Trayal,Jedinstvo 1936 i MMesevo,suruju medjusobno.Strasno je kakavo sudjenje imaju Jagodina i pirotski Radnicki,jer bi tu trebalo traziti najbolju ekipu za visi rang. N.S Par puta mi niste pustili komentar kad sam pomenuo Trayal.