Komentari na vest

S kim će Dragan izaći pred Murata

L

Leao

pre oko 1 sat

Voleo bih da vidim podatak da li je i kada je srbija odigrala 2 meca za redom, sa istih 11 u istoj formaciji od kad je ovaj lik selektor. Okej za jedan ciklus da probas jednog do dva nova igraca, ali srbija nije brazil da ima 400 fudbalera koji konkurisu za startnih 11. Svako novo okupljanje 6,7 novih minimum. Necu glumiti selektora, ali mi je nestvarno da zukic ne dobije minut iako igra fantasticno na pocetku sezone u austriji.
I

Ime gosta

pre oko 2 sata

Najjači su ovi "poznavaoci" fudbala kako lepo kritikuju Zvezdine fudbalere i hoće da ih sklone iz tima...A kunu se u Pavlovića, prosečnog defanzivca koji po utakmici kiksne po minimum tri puta..To ne vide uopšte.Pavlović-Milenković, najgori štoperski tandem ikada..I još kad im dodamo njihovog pobratima Lukića, eto gde leži problem ovog tima.Uz Piksija.
M

Mladic

pre oko 2 sata

Kakvu jadnu ekipu imamo dobro i igramo ova takmičenja a do juče(istorijski gledano) Piksi igrao “sam” protiv Španije. Erakovic,Birmančević,Samardžić,Zdjelar,oba Maksimovića…AMATERI na ozbiljnom nivou.
M

Micura

pre oko 2 sata

Daj boze da neko kupi u narednih mesec dana Cumica i Maksimovica pa da ne mora vise da iz zove u reprezentaciju......(tako su i majstori fudbala Jovan Mijatovic , Srdjan Mijailovic , Nemanja Stojić igrali do prodaje u reprezentaciji )
B

Banja_Slatina

pre oko 1 sat

I najmlađi debitant u istoriji srpskog fudbala Andrija Živković.
O

Opp

pre oko 3 sata

Eraković definitivno nema mesto u prvih 11. On u 4-4-2, šta da igra, desnog beka?! 3-5-2 mi ne smemo više igrati, definitivno. Naša jedina i najbolja varijanta je 4-4-2, sa dva centralna štopera, desno Milenković, levo Pavlović, Eraković jedino može da bude zamena Milenkoviću. Nama fale dobri bekovi. Čini mi se da je mali Mimović tu rešenje za desno, za klasu je (biće) bolji od Nedeljkovića, a levo, možda ovaj Simić, kad malo sazri...
N

Nervozni Poštar

pre oko 3 sata

Pitanje je pogrešno postavljeno.Ne treba "S kim će Dragan izaći pred Murata",nego"Ko će umesto Dragana izaći pred Murata".
S

Sedorf10

pre oko 3 sata

Milenkovic, Jan Karlo Simic i Babic, ako ne moze Babic onda Stojic iz Makabija. Spajic je tek treca opcija.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 3 sata

On dobre igrace napravi losim. Jel mogu Pavlovic i Milenkovic da igraju stopere u 4-4-2 ili 4-5-1 ? Naravno da mogu, jel moze Nedeljkovic u toj formaciji na beka? Moze? Jel moze u toj formaciji Zivkovic da igra vrhunsko ofanzivno krilo ispred beka? Moze. Jel moze Zivkovic da igra desnog spoljneg u 3--5-2 pa naravno da ne moze. Pixi kao da ima potrebu da igracima objasni da je on bio bolji igrac od njih. Covek je ego manijak. Ja pa ja. Majstore bilo proslo. Imao si SP 90' Italija nisi ga osvojio, imao si 98' Franc, nista nisi uradio, imao si Euro 2000. opet nista. Tvoje vreme proslo, njihovo doslo ne kompleksiraj se, pomozi deci ne odmazi!
G

Gostgost

pre oko 3 sata

A lider Spajic zvani stopercina sam samo da naucim da kontrolisem loptu?
L

Logitech

pre oko 3 sata

Samo da ne izadje sa Erakovicem, Joveljicem, Lionelom Maksimovicem, Grujicem i Zeljko Gavricem.
r

rrrr

pre oko 2 sata

A sa Pavlovićem,kiksarom i vecitom rezervom i sa svetom markovicem može?
L

Levi bek

pre oko 5 sati

Mihailo Ristić, Selta, levi bek, 29 godina....sta je sa ovim fudbalerom?
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 5 sati

Večito povređen, evo druga sezona uzastopno. Povredio se na drugoj utakmici u sezoni i još se nije oporavio. Po meni bivši fudbaler.
V

Veljko9

pre oko 5 sati

Babic Milenkovic Veljkovic/Majstorovic nazad
P

Pep

pre oko 5 sati

Tekijaški vrhunski štoper igra u Češkoj, zatim mali Majsrorović igra u Rusiji, Zdjelar igra za Alaves. Imamo milion dobrih štopera koji nikada nisu ni bili pozvani a kamoli zaigrali za reprezentaciju.
J

Jovke Bizon

pre 42 minute

Igracina, igra u Ceskoj... dooobro
J

Just

pre oko 6 sati

Majstorovic najbolji stoper lige gde igraju Babic i Erakovic Veselinovic u konkurenciježi za najboljeg stopera MLS Ali Lideri su bitniji
B

Banja_Slatina

pre oko 5 sati

Daj neki link da se pročita to za Veselinovića, ima li neka lista? Može i za Majstorovića komotno, čisto da vidim šta ćeš izvući pošto je to naravno laž.
X

XYZ

pre oko 6 sati

Gde Je TOPIC
X

XYZ

pre oko 6 sati

Majstorovic buduci Vidic...
M

Mujagoc

pre oko 6 sati

Sta bre desetkovana - pa ako je covek od karaktera, tog Erakovica nije ni vodio na evropsko! Daj bre kada ce neko ovog coveka pozvati na odgovornost! Dosta je vise bahatosti, povrsnosti i amaterizma u vodjenju reprezentacije!!
r

rrrr

pre oko 2 sata

Piksi je dunster ali od Pavlovica i Milenkovića niko nije mogao da mapravi fudbalere a mnogi su pokusavali.
4

4321

pre oko 7 sati

Jel opet Rade Bogdanovic kriv.
ј

јапанац

pre oko 7 sati

Па нека се скину и обуку дресове, Пиксе, Ђоровић, Живковић, а онај Јапанац нека им буде тренер........
@

@

pre oko 5 sati

Zar nije terza bio neki stoper? A mrki moze na krilo
С

СрпскаАтина

pre oko 7 sati

Најбоље да му шпиц буде Милош Обилић
i

iz sljivika

pre oko 7 sati

Bilo bi dobro da na Murata izađe bilo ko drugi samo ne Dragan.
g

gostNBG

pre oko 7 sati

Neka izadje sa 4 u odbrani!Nedeljkovic-Milenkovic-Babic(ako bude zdrav)-Mladenovic,sa desna na levo.Ima Terzica kao levog beka,ima i Stojiva za stopera.I hrabro samo nije Svajcarska nikakav bauk kakvog smo ga napravili.Jedna kompaktna uigrana ekipa koja se lako moze dobiti kao sto smo videli.Imamo mi kljuc za pobedu a jedan od njih je svakako Mitrovic.Zivela Srbija🇷🇸🔴🔵⚪
T

Twix

pre oko 6 sati

Lako moze dobiti? Dobio si je jer je a)teren bio na nasoj strani i b) jer Svajcarci sabotiraju sopstvenog trenera i c) da je u pitanju odlucujuca utakmica na ep ili sp onaj bi opet ukljucio svoj 'ptar mod i psiholoski nas izbacio iz igre.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 7 sati

Evo jedinstvene šanse da ako se oporave i počnu da igraju Veljković ili Babić i Terzić napokon odigramo jednu utakmicu sa 4 pozadi i Živkovićem i Birmančevićem kao klasičnim krilima pa da vidimo kako to izgleda. I složio bih se ovde sa jednim komentarom da kada odradi kaznu probati Pavlovića kao klasičnog levog beka. Mislim da bi na toj poziciji bio duplo korisniji po tim nego na mestu štopera već ako mora da igra.
D

Dexaman

pre oko 7 sati

@Zauvek zvezdaš Pavlović da igra beka, ako već mora da igra? Pa, Pavlović je naš najkonstantniji igrač. Jako površno posmatraš stvari, a s obzirom na tvoje ime, jasno je i zašto...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 6 sati

Odgovor Dexamenu Ako je on naš najbolji igrač u odbrani a izgleda da jeste po mišljenju javnosti i većine navijača i boljeg od njega nemamo onda nama nema napredak. Uvek će biti ovako. Zbog njega i njegove taktičke nepismenosti moraćemo stalno da igramo sa tri štopera i maltene pet pozadi i uz njih nekog Nemanje Maksimovića ili Zdjelar a koji će morati da zakrpe sve njegove taktičke greške a koji znaju da dodaju loptu samo najbliže do sebe. Ispaštaće nam igrači poput Živkovića, Birmančevića pa i Radonjića ako se kojim slučajem fizički spremi i uđe u formu u kakvoj je bio kada je pretrčavao Portugalce. Ispaštaće nam i špic bilo ko da bude jer u veznom redu uvek imaš jednog a ponekad i dva igrača koji ne igraju ka napred. Pavlović u sistemu sa 4 pozadi nezna da igra zbog taktičke neobučenosti i kraj priče. To su videli i ovi iz Milana jer su primali svaku utakmicu po dva ili više golova i sklonili ga na klubu. Jednostavno tako je. On će u reprezentaciji igrati od sjaja do očaja a rezultati i igra reprezentacije biće ovakva kakva je već tri godine. I ako tako mora onda uživajte u ludačkoj borbenosti Pavlovića, njegovim izletima do protivničkog šesnaestercu, fantastično utakmicama kao protiv Švajcarske i budite spremni na njegova ispadanja iz odbrane i otvorenih prostora za primanje golova kao sinoć i mnogo puta do sad. Neka je sa srećom.
d

darkok

pre oko 7 sati

Ima štopera, Nastasić Leganjes, mali Majstorović iz Dinamo Moskve,Borislav Popović Arauca, Sveta Marković Viktorija P. , Mihajlo ilić Partizan, Dimitrije Kamenović levi bek, Mirko Topić zadnje vezni, Zukić ofanzivni vezni itd... Ima Srbija igrača ali nema selektora i dobrih trenera
M

Milan

pre oko 7 sati

Ove sto si naveo ni San Marino ne bi pozvao
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 7 sati

Ima Srbija i par dobrih trenera a po meni su najperspektivniji ako ne i najbolji Vladimir Ivić i Miloš Milojević ali je najveći problem što dobri treneri koji drže do sebe ne dozvoljavaj da im drugi sastavljaju tim i određuju ko mora da igra.
r

rrrr

pre oko 2 sata

Ti bi vidim probao svetu i Ilića.Nadam se da samo da si ironican.
G

Gostgost

pre oko 8 sati

Odlucujuce utakmice igramo bez odbrane. Nadam se da ce Babic da bude zdrav i spreman, i da ce ko god bude desno da ima utakmice zivota. Jer su i Simic i Veljkovic skloni kiksevima, a ostale opcije ne odusevljavaju. Neverovatno je za sta je Erakovic dobio zuti, ono nije ni faul bio. I glupa odluka sudije nas je oslabila za sledece utakmice.
S

Statler

pre oko 8 sati

Konfuzija. To je najkraći opis Piksijeve postavke igre.
M

Mutommbo

pre oko 8 sati

Za Pixijevu postavu igre uvek imamo igrače. Problem je što u tom antisistem u svi igrači izgledaju loše a najbolji je uvek golman, bez obzira ko je među stativama. Pixi ima svoje favorite i toga se slepo drži. Zato je Strahinja Pavlović glavni kreator svih napada reprezentacije. Trenutak kada izvodi Nedeljkovića je dokaz koliko on pojma nema sa vođenjem utakmice.
B

Birmančevic

pre oko 8 sati

Veljko Birmančević je los toliko da boli.
M

Mutommbo

pre oko 8 sati

Naravno da je Birmančevic loš bek.
E

Eseks

pre oko 8 sati

Piksi ima navika da od krila pravi bekove i to nikako ne ide..Jeste da do Nedeljkovica i Mimovica i nismo imali neki izbor na desnoj strani,dok je leva strana i dalje veliki problem..Birma se bori kao lav u odbrani iako to u klubovima nikada nije igrao,samim tim je ogranicen da se gore cesce ponavlja i igra ono sto zna,tako da niko nema prava da ga kritikuje.Ja bi levog beka pravio od kalabe,desno Nedeljkovic a stopere bleki i erak uz alternativu u Majstorovicu,decku koji ce uskoro kidati u ligama petice.Tu je i mladi Simic koji je isto top potencijal..
O

Oto

pre oko 8 sati

Neka mi neko pametniji objasni zašto smo igrali protiv jedne Španije sa dva napadača ? Koja je to logika ? Sta treba da imas u glavi pa da to uradiš protiv jedne ovakve ekipe koja dominira sredinom terena, ti svesno nam oduzmes još jednog igrača iz sredine...valjda da nas još više uguše...strasno koje neznanje...tako bar ja vidim stvari
n

ne vredi

pre oko 2 sata

jer se to ne moze objasniti, mogu se samo praviti blesavi na takva pitanja
N

NoviSad021

pre oko 9 sati

Majstorovica ili Veselinovica mozda da pozoves selektore?
F

Fakat

pre oko 9 sati

Sa Obilicem....
r

realnostttt919

pre oko 9 sati

Čovek se ne razume u moderan fudbal. Stavlja šestice na desetku, stvalja devetku na lažnu devetku, stavlja krilne napadače na bočne pozicije... neverovatan je. Malo mozga treba da se ukapira da čovek radi nelogične stvari.
B

Baggio

pre oko 8 sati

Sve što si naveo nije moderan fudbal, to je inače fudbal.