Vanja Drkušić (©Star Sport)
Vanja Drkušić (©Star Sport)

Rusi tvrde: Drkušić otputovao u Srbiju da potpiše za Zvezdu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.08.24. | 10:18

U pitanju je jednogodišnja pozajmica

Najveća želja navijača i sportskog sektora Crvene zvezde biće ostvarena - Vanja Drkušić stiže u Ljutice Bogdana!

Prema tvrdnjama dobro obaveštenog ruskog sajta Čempionat, nema ni trunke dileme da će slovenački štoper postati novi fudbaler Crvene zvezde jer je, kako se ističe, već otputovao za Srbiju kako bi potpisao ugovor. Radi se o jednogodišnjoj pozajmici.

Izabrane vesti

Branilac titule dobija veliko pojačanje u odbrani, fudbalera koji je svojim igrama na Evropskom prvenstvu privukao veliku pažnju klubova iz najjačih liga. Pominjali su se Sevilja, Verona, čak i PAOK... Ipak, Zenit iz Sankt Peterburga je bio najizdašniji u ponudi i uspeo je da privoli Drkušića da potpiše za drugi ruski klub. Doduše, biće to samo usputna stanica do Beograda, gde ga u Crvenoj zvezdi čekaju kako bi zauzeo mesto u srcu odbrane.

Njegovim dolaskom Crvena zvezda je praktično obezbedila tim za novu sezonu i eventualna doselekcija mogla bi da se dogodi sa eventualnim ulaskom u Ligu šampiona. Drkušić je odigrao vrlo dobro prethodne dve godine u Sočiju, posle čega je pružao vrhunska izdanja na Euru.

On sa Zenitom ima ugovor na četiri godine, a sezona u Crvenoj zvezdi mogla bi značajno da mu pomogne da podigne kvalitet na sledeći nivo.



tagovi

Vanja DrkušićFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2024Zenit Sankt Peterburg

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara