Komentari na vest

Rus stiže u Beograd da ubeđuje Kingsa Kangvu

A

Alex Wolf

pre oko 2 meseca

Nadam se da i u buducnosti necete potencirati igru Dalcia da ga ne izbaxuzirate.Prosao je ispod radara i sve sto je odigrao,bilo je kvalitetno.Decko ne staje
A

Alex Wolf

pre oko 2 meseca

Prvi put cujem za funkciju specijalni pregovarac.Aj da se menjamo.Oni nama specijalnog pregovaraca a mi njima Kangvu i Mrkelu djuture
r

roki333

pre oko 2 meseca

Ide za Belgiju,tako mi rece juce u Crystalu,gde god da ode, nek mu je sretno,kaze da je bio sretan u Beogradu,navijaci odlicni.sve na nivoju,zao mu jedino sto nije vise igrao.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Rusi su operisani od fudbala, ako insistiraju na dolasku Kangve, potpuno bezličnog fudbalera!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nađi svoj nik.
O

Ovi

pre oko 2 meseca

Crveni iskupovali 40 igraca, da ni oni sami ne znaju sta ce njima, neke poslali po OFK, neke prodaju, neke ostavili da greju stolicu na Istok Marakane, deje onaj Motika nije ga bilo ni na pripremama.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Eno oštri se da ti potkreše čukljeve.
N

Nsjdjdj

pre oko 2 meseca

A de si ga je Kosta, ćupe maliciozni!?
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Još jedan u nizu Afričkih galaktikosa. Ovaj kapitalac iz Afrike mnogo nam je pomogao u ligi šampiona, srećom pa smo zauzeli odlično 32 mesto od 32 kluba.
D

Danska

pre oko 2 meseca

Pet ambalaža.
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Korado Katani bi lako nanjušio trag pomahnitale pene iz perionice, ali bi ga Mrkela i Marin sačekali kod naplatne rampe. Mrka bi se kamuflirao pomoću šlema i šampita, a Marina bi skrili pomoću kačketića sa plišanog medveda. Fudbaler u igračkom dobu kada su mogući dobri transferi doveden je za 600.000. Belgijski klub se prihvati da mu tokom pozajmice isplati ukupnu platu (500.000 je velika plata za igrača koji nije star, a doveden za 600.000). Zvezda, koja hoće da proda sve što pošalje na pozajmicu, traži od Belgijanaca 1.500.000 za fudbalera na koga ni ne računa. Sad se razmišlja kako za njega izvući prvobitnih 800.000. Pa, da je otkupna klauzula iznosila toliko ili 1.000.000, možda bi već bio u Belgiji. Zvezdin napredak bio je toliko spor da je pretprošle sezone u evropskim takmičenjima doveo do zasićenja i stagniranja, a prošle do nazadovanja (Terzić se pre dve godine hvalisao kako je doveo Zvezdu u 35. najboljih evropskih timova na listi, pre godinu dana se pravdao kako je Zvezda među 40, a trenutno ćuti). Finansijski i rezultatski gledano, biće samo "pojeo Terzić silne magarce", dok se šibicari povodom transfera (kupe šezdeset kutija šibica, na jedan do dva pogotka, odnosno, efektnije finte su u vođenju finansijskih knjiga, nego u igri, poslovanju i rezultatima na evropskoj sceni). Jer, sve i da su potezi uvek zakoniti, politika mnogih kupovina za sitne novce (tako su na prodaji samo stari nameštaj, žižljiv pasulj, uličarke i potpuno ispravna i verna prazna kesa čipsa u najboljim godinama) ne dovodi ni do ozbiljne zarade.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Покушавам бити реалан без да браним Терзића и екипу. Али стварно не мислим да је лако као кад све прође бити паметан или што кажу генерал послије битке. Цијеним да су и они уочили да "раст" екипе више није тако продуктиван па су покушали направити искорак са Бахаром (па су оманули, то се догађало и догађаће се.... не само ЦЗ)! Па су почели и јачи трансфери (Хванг, Ндиаје, Глазер......) и опет нема гаранције за напредак као и код многих других. Сити, Бајерн, Реал, Барселона, Јувентус, Интер, па мањи клубови са огромним улагањима Фенербахче, Олимпијакос, Лајпциг.... сипају огромне новце на трансфере да доминирају у првенству и најпрестижнијем такмичењу ЛШ. На крају сезоне само је један клуб најуспјешнији у ЛШ, а десетине других стагнирају или назадују са огромним улагањима. Просто је тако и тако ће бити. Да се вратим на почетак ("без да подржавам Терзића и екипу") први сам за смјему актуелног руководства ако ће доћи бољи - са оволико новчаних средстава са којима располаже ЦЗ што наравно укључује и продуктивније "прављење пара" тешко да било ко може гарантовати да би могао боље. Тако је, свидјело нам се или не! Лично сам презадовољан са 3 ЛШ и 4 ЛЕ у последњих 7 сезона уз наставак и ове године (било то ЛШ или ЛЕ)! Старији сам навијач и преко 20 година сам чекао Звездино европско прољеће, а у ових послдњих 7 година сам дочекао чак 3! Мислим да је то РЕАЛНОСТ, а не наше жеље које покушава реализовати и актуелна управа. Колико је Џајић са својом екипом био предсједник и све у свему памтимо финале купа УЕФА (1980.) и освојен КЕШ (1991.), све остало је било ваљда стагнирање, назадовање или како год да се другачије сматра!
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Kangwa nije za LŠ, zato bi bilo dobro da ga ponude Vošu, jer bi im legao za kvalifikacije u LK i grupnu fazu. Ako se tu plasiraju, uz obavezan otkup od 500 K izvukli bi deo novca. Daleko od toga da je Kingsi loš igrač, ali realno nije za LŠ. Zvezdi bi se i posredno isplatio kroz bodove koje bi Vpša unela u nacionalni koeficijent.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Па реално није ни ЦЗ за ЛШ, барем још неко вријеме колико год нам се то свиђало или не. Хванг је класа, а као неминовност одласка истог доводимо изгледа Словенца као замјену. За ЛШ? Тешко да јесте, мада ми можемо изборити исту као и у претходна 3 наврата. И бити епизодисти! Милојевић нема чаробни штапић, мада га изузетно цијеним, да од играча скромнијих могућности направи играче који ће стати на црту 70-80% екипа које су значајни учесници ЛШ!
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Naravno da nismo konkurenti u LŠ, ali od 8 utakmica, mislim da ćemo u 5 biti konkurenti. Zato i ne smemo da dozvolimo luksuz da nam ovakvi igrači igraju. On može da igra prvenstvo, ali zauzima mesto Knežević ili Šljiviću, a za LŠ definitivno nije, jer se tamo igra atomski. Realno LK je smešno takmičenje ali donosi lovu i bodove. Ja mislim da ako uđemo u LŠ da Hvang ostaje, ako budemo igrali LE, onda će vezni red biti Dalsio(Mićko) - Elšnik(Knežević) - Ivanić/Ilić(Šljivić).
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Mutombo@ ОК, Кангва није против Убљана био ни у протоколу па ко заузима мјесто Кнежевићу и Шљивићу. Није све тако једноставно као што изгледа!
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Pa brate od cele nase postave donekle kvalitet za l.s ima Hvang i gosa Izraelac...ostali nikako.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Uz Kangvu dao bih im i Kangu, samo da ga se nekako resimo. Inace ovi sto kritikuju Kangvu, daleko je korisniji od Kange. Ne daje protivnicima loptu u noge i kontre, ima bolji centarsut i dribling i ume da sutira. To sto ne igra je posledica sto ima boljih. A kada bi igrao, uvek je zrtvovan da igra zadnjeg veznog sto on nije, da bi Kanga bio neki vajni kreator. Osim ovih veznih, tu je i Luka Ilic, tako da je prevelika guzva, sto znaci da neko jos ide, verovatno Hvang. Za svakoga se moze naci kupac, osim za Kangu, koga niko nece.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Kanga ne ide nigde i što pre to utuviš u glavu biće ti lakše.
g

go4st

pre oko 2 meseca

Budi realan, pored ovoga što si sve naveo, jel bi ti na mestu nekog kluba kupio Kangu? Pričamo o rastu kluba a živimo od sećanja kako je Miloje nekad sa slabom ekipom pobedjivao u kvalifikacijama. Sanjamo iskorak neki u Lš, a igru nam nosi Kanga. Svaka čast obojici, ali ako klub hoće da raste, onda to ne radi sa ljudima čiji su najveći dometi doći do Lige Šampiona.
g

ghoay11

pre oko 2 meseca

Kangwa odlican igrac
H

Hannibal

pre oko 2 meseca

Kangva se nije bog zna kako pokazao u Zvezdi, ali ne mislim da bi tragedija bila zadržati ga u rotaciji, naročito ako Hvang sigurno odlazi. Sezona je duga i naporna, a Kangva nije igrač bez kvaliteta...naravno, najbolje bi bilo prodati ga, a na svaki način zadržati Hvanga, ali u to izgleda niko više ne veruje...
A

Aahhaah

pre oko 2 meseca

🤣🤣Kako im je samo Grof uvalio ovo drvo, ne mogu da iscupaju ni onoliko koliko su platili, komedaja sta rade od ove Zvezde i koliko je zaduzuju, kada dodje sve na naplatu jednog dana ima da kukaju kao sto kukali za kosarkaski klub
Н

Нико као ја

pre oko 2 meseca

Па увалио нам Гроф Кангву исто као што нам је увалио Вијеиру, Кангу, Ле Талека, Доналда... Да БОГ да намувек овако уваљује. Поздрав.
S

Sjhdjdjf

pre oko 2 meseca

A kako je tek vama Grif uvalio drvo..kožno...
D

Darjan N.

pre oko 2 meseca

Poznatiji kao posleli
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Ako njemu treba neko da ga ubedjuje da treba da ide, onda stvarno... Hvala lepo za sve, doneo nam je dosta radosti nekim golovima, ali vreme je za rastanak.
t

tesko ludilo

pre oko 2 meseca

iMamo kangvu a dovodimo igraca iz prosecnog slovenackog kluba, nista mi nije jasno