Rus stiže u Beograd da ubeđuje Kingsa Kangvu

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 16:47

Ural i Dinamo iz Mahačkale posleli specijalnog pregovarača u Beograd kako bi obezbedili transfer reprezentativca Zambije

Tokom priprema u Rusiji Vladan Milojević je na sredini terena počeo da uigrava tandem Dalsio-Hvan, uz nadu da će reprezentativac Južne Koreje ostati u Crvenoj zvezdi do kraja kvalfikacija za Ligu šampiona. Čeka se ozvaničenje Timija Maksa Elšnika koji bi do kraja sedmice trebalo da kompletira dolazak u Beograd.

Biće konkurencija u veznom redu srpskog šampiona zaoštrena imajući u vidu da na pozicijama šest i osam Vladan Milojević može da koristi i reprezentativca Srbije Srđana Mijailovića, te mladog Kneževića. Sve ovo ukazuje da će u predstojećoj sezoni dugogodišnji simbol kluba Gelor Kanga biti zaslužni građanin, odnosno da će mu minutaža biti značajno redukovana. A reprezentativac Zambije Kings Kangva neće moći da računa ni na takav status.

Izabrane vesti

Pokazao je to i meč protiv Jedinstva sa Uba, kada Kings Kangva nije bio u protokolu. Pokušaće na sve načine Crvena zvezda da do kraja prelaznog roka pronađe način kako bi prodala Kingsa Kangvu i izvukla 800.000 evra koliko je svojevremeno iskusni vezista plaćen Arsenalu iz Tule. Neće to biti lak zadatak.

Poslednjih šest meseci Kings Kangva je provao u belgijskom Kortrajku. Crveno-beli su na ime plaćene pozajmice zaradili 500.000 evra, usmena otkupna klazula je bila 1,5 miliona evra. Međutim, Belgijanci se nisu izjasnili...

Kings Kangva je izgubio status kod Vladana Milojevića, prethodno ga je marginalizovao i Barak Bahar, pa možda ne čudi što na njegovu adresu ne stižu ponude kakvima se nadao. Naime, interesovanje za Kingsa Kangvu pokazali su samo ruski klubovi, Dinamo iz Mahačkale i Ural.

Dinamo je vrlo ambiciozno krnuo u novu sezonu, doveo je nekoliko ozbiljnih pojačanja kako u elitnom rangu ne bi igrao samo jeno leto. Sa druge strane Ural je drugoligaš sa ambicijom da se što pre vrati u najjači rang ruskog fudbala. Međutim, problem je što je Kings Kangva odbio da razmišlja o mogućnosti da se vrati u Premijer Ligu, gde je sa mnogo uspeha igrao za Arsenal iz Tule. Pisalo se da crveno-beli žele za obeštećenje oko 1,5 miliona evra, Rusi su nudili znato manje (500.000).

Treća strana, Kings Kangva nije ni pomišljao da ide u Rusiju. Međutim, Dinamo i Ural ne žele da se predaju tako lako. Prema pojedinim informacijama našeg portala poslali su u Beograd specijalnog izaslanika, odnosno menadžera koji treba da mu predstavi dve ponude. I na kraju ga ubedi da izabere jednu od njih.

Činjenica je da Kings Kangva nema budućnost na Marakani. Ali je isto tako činjenica da drugih ponuda osim ovih iz Rusije nema. Biće ovo još jedna igra živaca.


tagovi

Kings KangvaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara