Komentari na vest

Rudarska pobeda TSC-a nad Traktoristima, Veljko Ilić sačuvao tri boda neverovatnim odbranama

Jlubisa Urosevic

pre oko 2 meseca

Odmah se vidi da ovaj cvarak ne vidi dobro (ili se ne razume u fudbal) da su na klupi sedeli bolji igraci od startera i nemoc tsc-a protiv drugoligasa imt-a, a te bajke, nacionalnost i ostale fraze su za malu decu. Pricajmo o cinjenicama a ne occ!
n

nije bilo dobro ovo danas

pre oko 2 meseca

moguće je da trener treba da upozna igrače, ali ovaj trener priča kako je i pre angažmana pratio mečeve na TSC Areni, tako da nije baš pao sa Marsa. Možda on nije, ali neki igrači danas kao da jesu pali s Marsa: Krstić prvo poluvreme kriminala, drugo još gori, Milosavljević? Da li je ovaj lik bio na utakmici uopšte? Vulić? Sramota je vrlo blaga reč za ono što je on danas igrao. Lazetić? Pokazao je na vrlo prost način zašto ne igra u nekom timu iz "liga 5". I šta je uradio ovaj "stručnjak"? Pa ubacio je one koji su trebali da igraju od početka - Banjac, Stanić, Jovanović su izmislili fudbal za ove što su zamenjeni. Ćirkoviću se izvinjavam što ga ne pomenuh. Bio je kriminalan (važno je da nosi 10-ku, a igra kao da taj broj nema jedinicu napred). I znam sa Šoš mora da igra po ključu, ali čak i onaj panj iz Zvezde (što dade 2 u subotu) zna da predribla golmana, a ovaj ga je pogodio? Sve u svemu, jedino lepo su tri boda i daj Bože da ih bude još puno, puno, ali ovo juče? Nije bilo dobro i tačka.
B

Babajaro

pre oko 2 meseca

Mnogo je TSC-u znacio Lazetic, brzo ce se to videti...
D

Dzi

pre oko 2 meseca

orbanea pekinja
A

Antona

pre oko 2 meseca

TSC ima dobar tim ali sa puno nova igraća.Da bi zaigrali bolje treba im vremena.Invidualni kvalitet nesporan a i danas šanse TSC-a bile zrelije.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Dva nova igrača bila na terenu i ti lupiš ovo.

Jlubisa Urosevic

pre oko 2 meseca

koji je ovo trener? tsc sa njim i danasnjom prvom postavom daj Boze da bude 5 - 6 ove godine a u Evropi kanta za punjenje.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Odmah se vidi da se ti po cijeli dan molis Bogu da TSC ove sezone bude bar 5-ti, 6-ti. Toliko je tebi stalo do TSC-a, pa si zato i protiv ovog trenera, cisto ono sportski, nema nikakve veze sa njegovom nacionalnoscu. Ccc... kako neki ljudi mogu biti mali, pa to je strasno.
J

Janko 678

pre oko 2 meseca

Odličan stadion. Na šta liči stadion u Odžacima kad je ovo kao upgrade za super ligu.
s

snoop

pre oko 2 meseca

TSC negledljiv, očekivalo se dosta više od njih. IMT dobar defanzivno
T

Tegusigalpa

pre oko 2 meseca

Otkud onoliko dobrih zenskih na tribinama veceras u Topoli? Na poluvremenu vrti kamera od jedne do druge, nikad kraja.Jesu to cure fudbalera Ili to Topola vrvi od lepih zena? O cemu se tu radi? Jel zna neko?
T

Topolis1913

pre oko 2 meseca

Topoli ne vrvi od lepih žena, na protiv, sve su odlepršale za Novi Sad i dalje...
?

??

pre oko 2 meseca

Hahahha pa idi u topolu, proveri
1

1001101

pre oko 2 meseca

Čovek postavlja prava pitanja
J

Just

pre oko 2 meseca

Menjaj trenera odmah
S

Srbijooo

pre oko 2 meseca

Sjajan derbi velikog Tsc i velikana srpskog fudbala IMT
@

@Srbijooo

pre oko 2 meseca

Pa vi grobari ste po veličini bliži njima nego nama :)
D

Dragan 1985

pre oko 2 meseca

Kada ce uprava TSC-a da svati da bez stranih igraca nema dobrih rezultata, ovo mi veceras licilo tako jadno bezidejno. Vojvodina ima drugi najbolji tim u ligi trenutno, samo kasno formiran za Evropu. Prosle sezone su trebali imati ove igrace, i bili bi treci
Z

ZvonkoBogdan024

pre oko 2 meseca

Kako nema , bili su prošle godine 3 a predprosle 2 , a tvoja Vojvodina sa strancima 5 i 4
N

News

pre oko 2 meseca

Javor pun stranaca ispade iz lige. Radnicki Nis jedva ostao u ligi. Vecina strani igraca nije donela nista Srpskom fudbalu ni novac,ni gledanost ni kvalitet. Vecinom sluze samo da se peru novci preko njihovi plata.