Komentari na vest

Roma potražuje 8.000.000 od transfera Kalafjorija u Arsenal i tuži Bazel

L

Logisticar

pre oko 2 meseca

Imamo dileme i trileme sto bi reko Andjus. Gledam ga da bi se ismejao ko covek. No, da’l ce Atalanta u prva 3 sada da udje? Opasan tim, pa Napoli sa Konteom tu mozda i drugo mesto tu su sa Atalantom. Inter prvi ponovo, Milan 4. Zanimljivo i sa Liverpulom koji kako vidimo oslanja se na Salaha i dalje, mala povreda ode sezona. Htedoh reci od stare slave se ne zivi u rezultatskom smislu. Arsenal 3 sigurno, Celzi 7 mesto, Totenhem i Man utd ispred njih, Siti prvi 99 posto. U Spaniji se zna vec unapred prva 3 mesta standard. Ostali ne znam ko ima kakav tim, Sosjedad iza njih, Viljareal tu nesto i to je to. Nemacka pa bice tu sad dosta komplikacija oko prvih 4,5 mesta cak i titula Bajernu upitna. I zanima me u nasoj ligi sta mislite o Vojvodini dal moze biti sad 3,4 ili je to i dalje Cuka i Tsc. Da li se TSC pojacao? Pratimo… pozdrav svima.

Fuad Crnišanin

pre oko 2 meseca

Lopovska posla. Ko im je kriv što ubacuju neke seljačke klauzule, pa posle aj kuku... Roma nema nikakva prava na bilo kakav procenat, oni su uzeli kad je išoo u Bolonju.
V

Vrlo je jednostavno

pre oko 2 meseca

Ukoliko je u prvobitnoj klauzuli stavljeno da Romi sleduje 50% od sve zarade umanjenu za 2,6m eura koju će Bazel napraviti daljom prodajom, onda će Roma dobiti spor, ukoliko piše samo od sledeće prodaje i to je jasno naznačeno neće dobiti novac.
Р

Рома нема шта да

pre oko 2 meseca

Тражи, добили су свој део након трансфера из базела у болоњу... Могу само да се захвале паметном мурињу коју је јелете стручан маг за младе играче де брујне,салах,калафиори... Толико о његовом умећу...
И

И

pre oko 2 meseca

Kakav je ovo istorijski nedostatak pouzdanih bekova, kad treneri biraju da od štopera prave bekove. Arteta ga dovodi da igra levog beka. Bena Vajta su već uveliko pretvorili u desnog, od Kiviora su pokušali da naprave levog, ali je trom. Ovaj još ima i neko iskustvo na levom beku, ali više je štoper. U Sitiju Gvardiol igra levog. E sad da li je sve kopiranje Gvardiole ili zaista nema pouzdanih bekova na tržištu pa se radije biraju pokretniji štoperi, verovatno i jedno i drugo.

didier

pre oko 2 meseca

momak je levi bek primarno, ove sezone prvi put igrao štopera… pozdrav

Fuad Crnišanin

pre oko 2 meseca

Realno ni nema. Vidiš i sam da Engleska reprrzentacija nema LB-a osim Šoua, ne samo oni već 90% klubova i reprezentacija muči muku sa bekovima.
B

Baneeeee

pre oko 2 meseca

Murinjo ga oterao kad je dosao u Romu.
r

roma12

pre oko 2 meseca

Roma ima 40% od transfera. Transfer nije završen jer se razvlači u procente Sve sto Bazel dobija za igrača 40% je Rimino. Tako da ovo lagano Roma dobija, sumnjam da će i biti spora.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Kako da ne. I sledecih 10 prodaja misle da treba svaki put da dobiju procenat. Slobodno neka idu na sud. Prodali su ga, jer su ga ocenili kao nekvalitetnog, i jedva cekali da ga se ratosiljaju. Bolje neka naplate kaznu sportskom direktoru i neka zaposle novog koji je sposobniji da prepozna talenat.
N

Ne pricajte gluposti

pre oko 2 meseca

Ne vidim nista sporno u potrazivanjima rome. 40% od iduceg transfera treba da dobije roma, dobili su 40 % od ovih 4 miliona, basel ce dobiti dodatnih otprilike 23 miliona zbog 50% procenata kada su ga prodali bologni. Ukupni transfer Calafiorija je 4 + ovih 23m , i od cjelokupnog transfera romi treba da pripada 40%. Tko misli drugacije taj je budala.
H

HAJMOPONOVO

pre oko 2 meseca

PA PRODAO GA JE BAZEL ROMI I DOBILI SU PARE, STA SAD ARSENAL GA SUTRA PRODA I ROMA PONOVO TREBA DOBITI PARE? NE LUPAJ GLUPOSTI NEGO CITAJ MALO BOLJE
@

@HAJMOPONOVO

pre oko 2 meseca

Ukoliko ga Arsenal ponovo proda, a u ugovorima stoji da će na neki način Bazel dobiti neki novac, onda bi i Roma ukoliko je u ugovoru sa Bazel stavljeno da će svaki višak zarade deliti, dobiće novac.
P

PDK

pre oko 2 meseca

Sami su pogresili u proceni za igraca. A ovo za procente, pa mozda su zabari nesto ubacili, oni su sa tim igovorima ludaci.

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Ima Roma svo pravo, jer lepo piše 50%, a ovi imaju 40 od tih 50%. Logično
Р

Рома је добила

pre oko 2 meseca

Своје право када га је базел продао болоњи.. Боље је ћути кад већ појма немаш...
G

Gogsi

pre oko 2 meseca

Nema ovde Roma nikakvo pravo vise
S

Sram vas bilo

pre oko 2 meseca

Od toliko njegovih slika nadjete ovu sa kockastima, jos i zastava da se vidi. Bruka ste
Z

Zakanji 98'

pre oko 2 meseca

Iz utakmice gde je Italija prosla. Koji je vama ljudi...
1

1/1

pre oko 2 meseca

A znas li kako je nasa fudbalska reprezentacija odletela u Nemacku
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Da bi koristio neku sliku sa interneta moras da je platis, a posto su prava na koriscenje ove verovatno vec platili tokom evropskog, nisu ludi da placaju novu vec su samo iskoristili postojecu.
A

A sto

pre oko 2 meseca

Su bas ovu kupili? Samo ona je bila u opciji
L

Lmaoo

pre oko 2 meseca

Čuj svaku sliku s interneta moraš da platiš da bi koristio 🤣🤣🤣 izvali lik glupost milenijuma
?

??

pre oko 2 meseca

Ovi iz rome su pukli. Jedino ako nisu smuljali u ugovoru da imaju procente i od tih narednih procenata (ako ih bude, a jeste). Svakakvi ugovori danas postoje, ide se iz krajnosti u krajnost. Treba mocart da izbaci neki clanak o 10 najcudninih ugovora, sto sa klubovima, sto sa igracima
N

News

pre oko 2 meseca

Nema Roma vise nikakvi prava kad ga je Bazel prodao u Bolonju.
N

NN7

pre oko 2 meseca

Na niske grane je Roma pala kad dopušta da im jedan Fenerbahce uzima špica za 25 miliona,tužno