Komentari na vest

Roko Komiso: Fudbal je bolestan! Mene prozivali kad sam prodao Kjezu, a sad ode za 12.000.000

u

ukk

pre 10 dana

klima o jkjk
v

vlajko jagodinac

pre 10 dana

Roko Komiso kao Roko Sifredi. Udri!
N

No problem

pre 10 dana

Kam tu Serbia bro! Ovde bi prstom mogao da uperiš u koje parče zemlje želiš, samo prethodno da svemogućeg podržiš i udeliš mu koji procenat, i gradi brate ako hoćeš džinovske flaše od kečapa koje su okrenute naopako pored istorijskih zdanja, nikome neće smetati.
B

Baggio

pre 11 dana

Navijač sam Milana i pored toga ne mogu da verujem da je Juventus pustio tek tako Kijezu. Ne znam za druge, ali lično, Kijeza je bio daleko najbolji igrač Juvea. Mislim opet je otišao gde i pripada, u Liverpul, sam vrh. Real, Barsa, Siti, Liverpul, to je njegov nivo, ali mi je nejasno da ga se tek tako pusti.
L

Lotito

pre 10 dana

Nema kvalitet da igra na najvišem nivou, pogotovo nakon povrede. Juve ako želi opet biti top ekipa, ovakav Kijeza ti ne kože u tome pomoći.
r

redmi

pre 11 dana

@tuco Auh šta reći, koju poruku poslati🤔 'Si ozbiljan ili se šaiš?
O

Oto

pre 11 dana

Svima je jasno da je fudbal bolestan i da je otisao u krivom smeru...za mene je manje-više postao negledljiv...
V

Violista

pre 11 dana

Forza Viola!
g

gostgg

pre 11 dana

u pravu je, mali klubovi krv propisaju dok naprave neki rezultat i to da mole Boga da ih ne kazne za neke gluposti, dok inter milan juve duzni bogu i narodu samo dovlace neke sumnjive investitore sumnjivu lovu i klub vrvtn da je neke pravde bili bi izbaceni zbog dugovanja, ali kao i za sve na svetu, nema pravde za sirotinju

Marko Pavlovic

pre 11 dana

Milan je jedan od retkih koji je u + za razliku od Intera, juventusa i Rome npr
r

redmi

pre 11 dana

I onda dođe Juve i nalupate ko staru kantu😆
S

Simke9292

pre 11 dana

Druže prodao si baraka, amrabata, teras sve što nije italijansme.krvi
r

rea

pre 11 dana

Šta je tačno mogao da radi u slučaju Ambrabata? Da ga zadrži u Fjorentini, nakon što je momak imao zverski dobro odigrano svetsko prvenstvo i doslovno nakon što su se giganti otimali za njega? Junajted je samo pozajmicu platio 10 miliona.
R

Rise_of_Kingdoms

pre 11 dana

Potpuno netačno. Viola ima puno igrača različitih nacionalnosti ali je tamo biznis na prvom mestu pa tek onda rezultati. Svaki igrač ima svoju cenu, koliko god da je drag navijačima. Komiso je pomenuo Atalantin model koji je pravi put za klubove te veličine koji nemaju status niti novčana sredstva Juvea, Milana ili Intera. Atalanta je ranije počela i zbog toga je uspešnija od Fiorentine ali je Viola na dobrom putu. Klub raste iz godine u godinu, to delimično prate i rezultati jer su igrana neka finala koja su nažalost izgubljena ali za klub te veličine, to su sasvim dobra dostignuća. Inače, igrači koje si pomenuo nisu uopšte bitni za klub, Barak je uvek bio samo igrač rotacije, a već je napunio 30 i ne donosi neku veliku vrednost. Amrabat je sa druge strane bio vrlo važan igrač u do prošle sezone koju je proveo u MU jer je tražio da ode iz kluba, dakle, nije ga Komiso prodao jer nije Italijan već je on zahtevao transfer. Pozdrav za sve ljubitelje Fiorentine!

Mr 007

pre 11 dana

@Rise_of_Kingdoms,Komiso,ti li si? Komentar ima tu emotivnu notu,nisam znao da postoje navijaci Fjorentine u Srbiji.🤣
T

Tuco

pre 11 dana

Svaki gazda kluba bi hteo da u njegovoj ekipi igraju 11 igrača iste nacionalnosti odakle je klub. Em je dobro za nacionalni tim da se razvijaju domaći talenti em je dobro što se tiče registracije igrača za evropska takmičenja. Nijednom klubu ne treba legija stranaca, bolje je imati domaće...
M

Mejnstrim

pre 11 dana

Mr 007 ne znam zasto se cudis sto ima navijaca Fiorentine u Srbiji, pa imas i navijace privatnog kluba od Covica koji misle da navijaju za zvezdu a ona ugasena pre 10ak godina. Razni ljudi postoje nemoj nista da te cudi.