Komentari na vest

Rodiću neće biti lako: Bodeov Roben još diže formu

S

Sta je ovo

pre 24 dana

Jel ovo orkestrirano organizovan napad na Milojevica,cak i da se neslazem sa nekim stvarima oko taktike ovo je potpuno ludilo.Ajde bre ostavite coveka da radi svoj posao kako zna i ume.I nepominjite mi vise Bahara.Bice vremena za polaganje racuna i smene i ovako godinama grupa je izvanredan uspeh sobzirom na kvalitet koji realno imamo.
D

Dvdk

pre 23 dana

A ti si zadovoljan sa ovim sto Miloje radi? Zvezda je davno odskocila od njegovog proslog mandata, a on i dalje zivi u proslosti.

angry_chainsaw

pre 24 dana

Rodić i Milojević da skupe svd svoje stvari i da napuste Zvezdu, to bi bila nahradosnija vest u mkm životu, još sa sobom da povedu Terzu, Mrkelu, Marina i Savića Juniora pa da veselje napravim!!!

BigApple

pre 24 dana

Zaboravio sam da dodam… Derbi ce izgleda opet bit pun mrtve igre, cekanje kontri, 0-0,1-0 ili 1-1 … Koliko god mi se nije svidjalo sto kod Bahara se ne zna prvi tim, igra bez odbrane sad mi to nedostaje zbog napadacke igre koju smo imali. Podsjetnik, on dje god da je bio trener tek je drugu sezonu cinio cuda… Pa mi smo Man City napali I dali im 3 gola u dvomecu. Lajpcig… Da je bilo srece protiv Young Boysa i da nije bilo ono drvo u napadu …

BigApple

pre 24 dana

Miloje , Miloje… Ako ti Rodic odigra u revansu, smatram da ovo nije posao za tebe. Toliko sam te branio kad si dolazio nazad , bio malo uzbudjen … Mislio , ajde Autobuse je morao da postavlja jer nije imao ekipu, a sad imas 4-5 puta jacu ekipu, a Autobus na sprat serviras, zabusavas mlade igrace… Ako povedes , zadovoljis se minimalcem ( Ne lozite se na 2x 4 gola , jer smo se povukli na 2-0 nula) . Treba nam neko go grize, ko ima dinje u gace, ko je gladan uspjeha i ko zeli samo jos, jos i jos. Nadam se da ce mu se mentalitet promijenit. Ono je bila sramotna igra i taktika, gori si od Stanoja.
D

DunsteriSuOkoNas

pre 24 dana

Sa duplo jacom ekipom igra bez herca, zamisli kako li ce biti ako udjemo u Ligu Sampiona ? Dodje neki Real, Bayern… Ne smem ni da pomislim. Imamo napadacki tim, a on ga trpa u nasih 16 metara. Da se podsetimo da je Mica Ivanic tek proradio kad je on otisao. Ne svidja mi se ovo , unazadili smo se za 6 redova nazad. Nadam se da gresim. Vidjecemo.
D

Don Vito Corleone@@12345m12345

pre 24 dana

@12345m12345 – vidi se kao iz aviona da si sklon negativnoj percepciji stvarnosti, pa si ponekad ciničan i zajedljiv! Tebe verovatno još nisu obavestili da je Zvezdina igra ove jeseni na granici blama! Tvoj strip junak patentirani defanzivac drug Milojević, je osvojio naša srca u hit komediji – akcionom spektaklu na utakmici u Bodeu! Tvoje idolatrijsko oduševljenje drugom Milojevićem pomalo prelazi u kliničku egzaltaciju! Zato, uživaj u čarobnoj taktici druga Milojevića, koju je pripremio za utakmici protiv Bode/Glimpta u Beogradu, uz podršku tragikomičnih kreatura u timu, škartova iz Afrike, sa deficitom fudbalskog znanja!
D

Dragoljub Markovic

pre 24 dana

Na zalost dragi prijatelji i deco (jer imam 60 godina) mislim da trener Milojevic treba da ode!!!!! Hvala mu na svemu sto je ucinio ali posle onakve igre i igre u nasem prvenstvu to je za svaku osudu . Treba dovesti stranog trenera kvalitetnog (jer kada mozemo da placamo neke anonimuse od igraca 4 miliona) koji ce da forsira brz,moderan,napadacki fudbal i koji zna kakav profil igraca mu treba a ne ovo sto Milojevic radi su u 16 . Pozdrav svim Zvezdasima
1

12345m12345

pre 24 dana

sta je trebalo u prvenstvu da radi da bi bio dobar? sa 12:0 da pobedjuje da bi vama valjao? posto pobede od po 4 razlike nisu dovoljne...
D

Dragoljub Markovic

pre 24 dana

Ne sine nisi u pravu seti se utakmice sa Mladosti i igre protiv Tekstilca takva igra je bila i protiv Bode ali bas sve isto prepisano
M

Milos@

pre 24 dana

Koga je to pobedio Miloje sa 4 gola razlike u prvenstvu?????? Pratim zvezdu ali to u ovih par kola nisam video verujem da nisi ni ti. I ja sam za to da ode smucilo mi se vise da gledam kako se muce sa njegovom taktikom i defanzivom sramota bre
D

Džoniii 19

pre 24 dana

Samo nade babe odlažu utak.umesto da se uigraju,ako ovi iz Bodea ne rade negde prvu smenu ubi me
g

gost854

pre 24 dana

Prvo procitaj ceo tekst pa onda lupaj u komentaru, i ni su odlozili meč samo pred prvu utakmicu. Tek nesto da lupiš
P

Penzioner

pre 24 dana

Utakmica je odlozena na zahtev TSC-a i Zvezde. TSC je igrao svoju utakmicu u četvrtak vece. Zato povuci vodu...
M

Milos@

pre 24 dana

Ja se nadam da ce Milojevic otici i da ce da povede one sto su ON i Mrkela doveli i sa njima povesti Rodica. Pa covece mi do 75 minuta nismo polovinu presli dosadan si vise sa tvojom defanzivom i ako vidis igraci su ti spori nemaju kondicije
T

Tarzan

pre 24 dana

Trazili ste gledajte.
M

Mutommbo

pre 25 dana

Da je Pižon treber Zvezde on bi sada Lazara Jovanovića stavio na levog beka(levonog) i ispred njega dtavio Olayinku da se dopunjuju i pomažu. U špicu bi igrali zajedno Šerif i Duarte. Uvek mi se sviđalo kako smonigrali sa Pižonom. On je onu dream Barselonu sabio na svoju polovinu 1996. Aposle je smenjen u jednoj od najgorih sezona kada je bio ispred Partizana, ali samo jedan bod i to sa ekipom gde su glavni igrači bili Lekić, Kadu, Ninkov, Guma Bogdanović. Da bi Lukić spasilac doveo Dostanića.
S

Svaka

pre 25 dana

cast Rodicu na svemu sto je ucinio za klub,ali realno on moze nasu ligu da igra i to je to ..... Klub je morao da resi to pitanje odavno(doduse doveden je za Azarov za smesne pare i lepo se zaradilo na njemu) i mesto klasicnog zadnjeg veznog (pusteni i Stamenic i Mijailovic) igraca ...... Sta je sa tim nasim vajnim skautingom,Vojvodina ubode levog beka samo takvog ...... Po toj drugoj ligi Francuske ima brdo igraca za smesne pare (primer Mareza najbolji,kao i Serija,Krasoa,Pjeroa iz haife itd.itd.) i evo Djiga nam se isplatio ......
A

A gde piše...

pre 25 dana

...da će Rodić početi utakmicu?
D

Duduk

pre 25 dana

E bas o ovome hteo sam da pitam zasto ne igramo 7-8 Dana pred Bodo??? Zato nam je fudbal gde je...
A

Azevedo

pre 25 dana

Kakav bre Rodic, zasto koji moj ne igra Mimovic desno a Seol levo, sta ga doveli da igra desnog beka a imamo krstenog mladog fudbalera na toj poziciji. Mimovic i Puma biju po toj strani jos na Marakani siri teren, bili bi jos bolji. Ako bude igrao Rodic necu ni da gledam utakmicu, to je odluceno odmah u startu, ima da bude vetrometina tu.
P

Pedja108

pre 25 dana

Ja se nadam da ce Rodicu biti veoma lako tj da nece ni igfati. Rodic, Ivanic, Katai, Kanga nisu vise za ozbiljan fudbal.
J

Ja 1969

pre 25 dana

Pa zar će on igrati joj majko moja nepiše nam se dobro !!!
M

Maestro

pre 25 dana

Svaka cast decku al njegovo vreme je proslo sto se tice ozbiljnog fudbala,slicno vazi i za Kataija,Ivanica,Spajica...Svetlosnu godinu smo daleko cak i od nekog pristojnog izdanja u Ligi sampiona,a kako radimo za godinu ili dve necemo biti nivo ni Lige Evrope,mozemo da igramo Ligu konferencije,to takmicenje je uostalom i napravljeno za zemlje kao sto smo mi!
M

Mk

pre 25 dana

Cuj Bodeov Roben. Isto kao sto je Bahar bio Makabijev Gvardiola... Dokle cemo imati kompleks nize vrednosti?
p

pootes

pre 25 dana

Rodic ima tapiju na levog beka Deda mu ostavio i u 60-oj godoni bicce u sastavu...., na celoj planeti ne postoji levi bek , dokle vise ...
K

Kraljević Marko

pre 25 dana

Tim je apsolutno neuigran i umesto da se iskori sti utakmica sa TSC za uigravanje ona se odlaže. Smešno.
@

@Kraljevic Marko

pre 25 dana

Utakmicu je odlozio TSC zato sto su igrali svoju utakmicu u cetvrtak, ali bitno da se pljuje.
D

Dragoo

pre 25 dana

Ajd ne se*i. I TSC je vazno da odgodi i oni se bore za evropu. Kako samo znate pljuvati. Sta ti znaci jefna utakmica? Samo moze neko dozivjeti povredu. Cuj uigrati se jednom utakmicom. Mi odigrali 4-5 kola, dosta novih igraca doslo poslije priprema, igrali na vjestaku i to natopljenom i ti bulazis.
N

Neuigranost

pre 21 dana

Pa oba tima imaju zagarantovanu LE i LK (zve-tsc) , zasto odgadjati tekme? I onda ce trener Miloje da kaze kad izgube, ovim odigrali 20 utakmica a mi samo 5, wtf, mozak na pasu.
D

Deda11

pre 25 dana

A kad je njemu bilo lako...mec ni ne pocne on jedva dise
T

Tim maximus

pre 25 dana

Neće ni igrati Rodić. Seol će biti puno bolji, kao i Olajinka. (4,1,4,1) Glazer-Mimović, Điga, Spajić, Seol-Drkušić-Puma, Hvang, Knežević, Olajinka-Duarte. A neka se spreme i Katai, Kanga, Milson i Jovanović. Pobedićemo!
M

Milijanvanilijan

pre 25 dana

Ne razumem zašto Zvezda odlaže meč sa tolikim izborom igrača.Zar sad nije odlična prilika da igraju igrači koji su trenutno u drugom planu? Realno,Zvezda ove godine nema ozbiljnog protivkandidata za titulu i ne znam zašto postoji tolika bojazan od kiksa.
D

Dule Ruma

pre 25 dana

Mislim da je TSK odložio utakmicu...To je jeste stvarno glupo da bilo ko odlaže utakmice.To treba zabraniti.Svi imaju rostere za to,ne znam čemu odlaganja u jedne utakmice...Igrači se bolje uigraju na utakmicama nego na treningu...Sigurno je tako

Zvezda ispred svih!

pre 25 dana

Rodicu ne bi bilo lako ni da mu ja sad istrcim na teren i ako sam zavrsio karijeru pre 10 god. 🤣
o

opet vi

pre 25 dana

Koji bre Rodić, da li ste vi normalni više. Bek mora da ima snage i brzinu a ne da bude puž da ga pretrčava ko stigne.
a

abc

pre 25 dana

Ko da igra kad nema levog beka, nema ni desnog jer onoliko lutanja po terenu koje smo videli od Seola nije bilo još od Krnete.

Proficap

pre 25 dana

A sto ne pocnu Mimovic i Seol?
e

e

pre 25 dana

Zato sto je Rodic za Seola Maldini Samo kad cujete strano prezime mislite da je "cudo",gledajte malo sta odigra na terenu.Seol je bio najgori na terenu u Norveskoj i kriv je bukvalno za svaku ozbiljnu situaciju pred nasim golom.Realno ni jedan,ni drugi nisu za prvu postavu.
K

Kup Ere Ojdanica

pre 24 dana

Nazalost se slazem sa kolegom da je Rodic ovakav polumrtav igrac za Seula koji ne zna gde udara decko,mozda se privikava ili sta vec ali ovo sto je pokazao do sad je ravno nuli,ni brzine ni centarsuta ni poznavanje markacije igraca ni kretanja u prostoru,o nekom pasu da ne pricam.
m

molim?

pre 25 dana

Želeo bih da mi neko ko je upućeniji objasni neke stvari. Na ovom portalu je bila vest da u toku kvalifikacija klub može da odloži samo jednu utakmicu, ili sam i to pogrešno razumeo? Onda imamo klub koji je odložio dve utakmice (da ne pominjem sada vest koja je ovde bila da eto, i Zvezda ne igra za vikend, a odigrala je svoj meč sa Čukaričkim) i da je to u skladu sa pravilnikom? Šta je od svega toga tačno? Recimo, odložen je meč TSC-Zvezda, da li se tu gleda ko je poslao zahtev za odlaganje ili se odmah računa da obe ekipe iskoristile to pravo? Primer, Radnički Niš ima odložen meč sa Partizanom jer je Partizan to tražio, i recimo, sa Zvezdom, jer je Zvezda to tražila. Dakle, dva meča, a oni nisu poslali zahtev, već su izašli u susret ekipama koje igraju kvalifikacije. Onda, primera radi, u ekipi Radničkog zavlada dijareja i nemaju dovoljan broj igrača da odlože meč protiv recimo IMTa? Šta onda? Ako je TSC poslao zahtev, da li to znači da Zvezda ima pravo da odloži dva meča? Bez šaljivih i zluradih komentara molim. Jako je važno da se tačno zna, kako ne bi bilo prepucavanja. Većina stvari dolazi iz neznanja, ja prvi ne znam kako ovo funkcioniše, a voleo bih da znam. Unapred hvala.

Proficap

pre 25 dana

Mene vise zanima, jel neko jede cvarke po ovoj vrucini? Ja ih jedem uz pivo, a zena mi kaze da sam budala.
q

qwertasd

pre 25 dana

Zvezda je samo jednu utakmicj i odložila, kolo pre bodea smo igrali u čet nismo odložili
D

Daj faul

pre 25 dana

Svako ima pravo na jedno odlaganje, ako je to tacno, ne znam… ali TSC-Zvezda je odlozio TSC, a ne Zvezda
M

Milos@

pre 25 dana

Moli Boga za pamet i zdravlje
m

molim?

pre 25 dana

Hvala na odgovoru. Ako je samo jedno, kako Partizan odložio dve? Da li onda to znači da Zvezda ima pravo da odloži meč protiv Radničkog 1923?
B

Bivša petica

pre 25 dana

Pa ne igra on što sam uzme dres. On je igrač za srpsku ligu. Ne postoji utakmica gde on ne zakasni bar za 1 gol.! Ali na sledećoj opet je nezamenljiv. ?Ekipa stalno prvo mora da postigne gol i poništi njegovu "brljotinu" pa tek onda da zaigra naigra za pobedu. U našoj ligi to može, ali u Evropi se to ne prašta, već odmah kažnjava. Ali ni jedan trener to ne shvata. !? Neverovatno. Unapred znaju da će ovako biti ali on je stalno tu....
Đ

Đukin fan

pre 25 dana

Čisto!!!Vsljda onaj s Bukulje napravi spisak i 11 u prvoj postavi!!!Da ne napise Rodic ne bi ovaj “igrao”nikako!!!Inace prespori,neupotrebljiv već dve sezone,buntruk iz Drvara,realno nije nivo ni za srpskoligase!!!I nije nimalo on kriv,već ovi koji vode sportski sektor!!!Koliko onomad su prevrtali Borjana,Milanovića,ranije još neke koji su nosili klub pre 5-6 godina i to je sve logično!!!Sta ih sprečava da ovog nesretnog Rodica ne otpisu Boga pitaj???!!???
R

Rik

pre 25 dana

Rodić će biti na klupi.
m

molim?

pre 25 dana

Bez obzira što Seol nije pokazao ništa posebno, ipak je bek koji se ubacuje, dok Rodić igra samo do 'kofe' i to je to. Razumem godine, bio je nezamenljiv, ali ovo je trenutak gde je rezultat u prvom planu, a mislim da ne možemo do rezultata ukoliko on bude igrao.
D

Deda11

pre 24 dana

@molim? Covece kod Miloja se Teo Ernandez ne bi ubacivao napred, a kamoli Seul Voleo bih da ispadnemo to je jedini nacin da ga najure
P

Pedjast

pre 25 dana

Sta ocekivati od trenera koji protiv Tekstilca igra sa jednim spicem,kraj price!
Z

Zukiic

pre 25 dana

To samo kod nas ima da se odlaze utakmica zbog liga sampiona ,prose*ravanje!Ako volis fudbal,ako imas kvalitet,profesionalac,igraces svaka tri dana ,sat i po fudbala ne mozes da izdrzis,odmah idi igraj golf,nije za tebe fudbal.Koliko nas ovde igramo amaterski pa kad vidimo loptu dobijes adrenalin ,VOLIS.Ako igras samo zbog para onda si baba ,ako volis igraces za sebe ,pa za sve ostale.Mentalitet,snaga i nista srugo ne treba.Djedovi marsirali kilometrima danonocni preko cele Albanije vi sat i po ne mozete trcati.Ajte bre ...svaki klub a ne moja Zvezda samo.
m

molim?

pre 25 dana

Ko je poslao zahtev za odlaganje? Ako je Zvezda, onda je to greška, em nam treba utakmica za uigravanje em je TSC baš u lošoj formi. Ako su oni, jbg, njihovo pravo ali ne verujem da se Zvezda bunila.
D

Dejanii

pre 25 dana

Daj neka nadju još jednog beka jbt.. nije mi jasno kako mogu od odlaska Zuleta da vode bitku sa bekovima.. Svaka čast Rodicu. Pozrtvovan je igrač, ali ga lagano stižu godine. Daj nekog igrača da za pocetak pocinje utakmice u našoj ligi pa makar bio iz Zvezdine skole… Najbolje bi hilo da dodje neko ko ima 25-26 godina, jer bi tada za nas koji pratimo bilo mirnije pratiti , jer znamo da ga neće prodati. Za ove mlade svakako prihvataju prve ponude. Vidicete da Mimovic odlazi na polusezoni ili na kraju iduce. Meni se čini da je bolji od Koste. Barem više doprinosi Zvezdi, izgleda zrelije, mislim na gradju i igra kao da je tu duže vrijeme. Kada sam ga prvi puta vidjeo , mislio sam da ima 22-23 godine.
P

Pilllipipinizzzzz

pre 25 dana

Gubimo i u beogradu, rodic, bezmudic, oba ilica i onaj nekrsteni korejanac plus evropski strateg bik miloje su garant za to. Zivi bili pa. Ideli
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 25 dana

Jel si se krstio?
D

Dragoo

pre 25 dana

Ako me nesto iritira to je ovo : zivi bili pa videli. Jok eto pomrijecemo. Koliko plitko razmisljanje i IQ
p

publika

pre 25 dana

1. Zbog slabe uigranosti i automatizama nama svaki meč znači, mislim da je odlaganje loše. 2. Žalim Rodića što ga ovoliko pljuju, momak je na mestu, godinama konstanta, i u bolovima i sa povredama, ćuti i igra. Zar neko misli da bi ga svi treneri stavljali da nije najbolja opcija. Ne odlična već najbolja što imamo u rosteru. Pa ne može Hvang tu igrati.
D

Drndo

pre 25 dana

Pa i Bodo nije igrao mec pred prvu utakmicu sa Zvezdom
m

milos032

pre 25 dana

najjace mi ovo cuti i igra,pa druze,ne igra on za dzabe,to mu je posao i placen je koliko cujem dosta dobro,toliko da te pare ne bi uzeo nigde u evropi..a ako ne moze vise da igra nek da otkaz...
C

Comi81

pre 25 dana

Blago nama sa Rodićem.... Pa tu smo gdje jesmo jer nam je on najbolji levi bek!

Bojank91

pre 25 dana

Najgore je kad Rodić i uspe da probije centaršut je običan balon. Veliko poštovanje prema igraču jer svi znamo da on hoće i dalje ali to nije to
(

(+)

pre 25 dana

Meč je odložen zbog TSC
D

Djape45||

pre 25 dana

Ajmo spin masino, oni ne odlažu utakmice mi odlažemo i zato ćemo da izgubimo. A to što su oni odložili meč prošlog kola pred prvi meč u dvomeču kad smo mi igrali protiv Čuke nikom ništa.
T

Televizor

pre 25 dana

Milan Rodic vojnik partije.
H

Hidzuama

pre 25 dana

Volio bih saznati koeficijent inteligencije ovih sto lupaju minuse ljudima koji kazu da Rodic vise ne moze igrati. Covjek nije ni za pete lige vise bez laganja, ovo je sprdnja sta se radi. Lik igra jer je covjek zadatka, kad nekog treba sabotirati tu je Rodic. Tako je radio svakom treneru a posljednji je Bahar. Zaboravio sam da je prozivao i Piksija. Bez obzira na Piksijevo trenersko znanje, ko je ovaj Rodic da ismijava takvu igracku legendu i legendu Zvezde. Rodic mu kopacke ne moze cistiti ali se zna u kakvim je kombinacijama sa Terzom pa mu se moze. Spominju se i neke gradjevine u talu, sto je tek cirkus. Ako ispadnemo sad, krivac ce biti onaj ko gura ovog raspalog Rodica u prvih 11.
M

Mokijano

pre 25 dana

Neću da komentarišem Rodića, iako mi je pokidao mnogo živaca, on dečko, kakav takav igrao skoro svaku utakmicu, veći problem je što mi 7 godina za njega nemamo zamenu...ej!
D

Drndo

pre 25 dana

Imali smo zamenu u Azarovu ali su ga brze bolje prodali. Bili bi mirni levim bekom narednih par godina...
P

Pobeda je resenje

pre 25 dana

Mozda da Zvezda vrati Azarova iz Sahtjora.
S

Srdjan88

pre 25 dana

Bolje sa 10 igraca da igramo nego da zaigra Rodic. Bar bi znali da ga nema pa se ne bi oslanjali na tog metljivca.
N

Nebitan10

pre 25 dana

Nedao vam Bog da igra Roda
M

Mit

pre 25 dana

Inace, decko je presao u Bodo za 600k a vrednost mu je skromnih 450k po TM-u. I sad uporedite njega sa Pumom i Milsonom, on je odigrao 33 meca u Erdeviziji prosle sezone, 21 godinu ima, moderniji igrac od ove dvojice. Ko rece skauting?
M

Marko 931

pre 25 dana

Sve je to lepo, ali neki igraci ne zele da dodju u nasu ligu, vrlo je jednostavno. Generalno, ne zele da dodju u Srbiju uopste.
I

IZA GOLA

pre 25 dana

ti stvarno verujes da nasi igraci toliko kostaju??? ili se pumpaju namerno cene kao ati se i plate pojedinim igracima pumpaju. pa onda izadju u javnost i kazu,taj ima platu 500k godisnje,a ne vidi ni pola od toga. Zna se ko uzima ostatak
g

ghost11

pre 25 dana

Posle se pitamo zasto su oni uigrani a mi nismo. Kako da uhvatis formu ako dva kola odlazes utakmice? Jel ne mozemo da pobedimo Radnicki Kragujevac, a imamo 40 igraca na raspolaganju? Ovo je kukavicluk i sramota
J

Jdjsjskxbk

pre 25 dana

O cemu pricas, jel si procitao tekst? Oni su odlozili utakmicu proslog kola, pred Zvezdu, a Zvezda tad igrala protiv Cuke. Sad oni igraju, a Zvezda odlozila. I to je to. Pritom ovi Norvezani usred prvenstva, naravno da ce biti u boljoj formi od svih kojima su prvenstva tek pocela.
M

Molim

pre 25 dana

Kad to nismo pobedili Radnicki iz kragujevca?! sta buncas dete?
П

Петровград

pre 25 dana

И нисмо ми тражили да се одложи утакмица, него је ТСЦ одложио. Свака екипа у првенству има право на једно одлагање утакмице.
P

Paa

pre 25 dana

Da dodam samo da nije Zvezda odložila već TSC.
P

Pfc

pre 25 dana

Ima 40 igraca, ali kupljeno na kilogram, uz tange frange doktora ciji rad ce se izucavati na fakultetu, ali pravnom :)
П

Петровград

pre 25 dana

@пфц... Ви довели и овај прелазни рок 10 играча, исто и прошли, плаћате обештећења, а већ 3 године вам држава плаћа лиценце за Европу. Прошле године без Европе, као и ове, значи прихода нема. За лиценцу се нема, али зато за трансфере увек има, питам се одакле !?
a

alalalalalala

pre 25 dana

Jel ovo znaci da ce nesmenjivi Roda i u revansu da zaigra? Zasto mi ovo uopste i gledamo, ovo guranje Rodica je podsmevanje i ponizavanje svih navijaca
З

Звездаш 1991

pre 25 dana

Ако изађемо са задатком да стојимо иза лопте као у првом мечу, наравно да му неће бити лако ни њему ни саиграчима. Али ако нападнемо од првог минута са Дуартеом и Милсоном, ето нама велике победе и голеаде достојне реномеу нашег клуба. Не знам зашто људи сматрају да ми треба да чекамо у блоку било кога у ЛШ? Прошла сезона је показала да можемо да нападнемо и најјаче тимове у европи, нема потребе да срозавамо углед и величину Звезде на ниво малих клубова. Дакле, желимо европску Звезду која се не плаши никога!
x

xnxx

pre 25 dana

ja ne znam sta si ocekivao od milojevica? Covek igra na kontre i brani se 80% meca, kao sto se sad branio do 75 minuta, nakon toga je krenuo kolko tolko da napada, i svaka utakmica mu je takva, gde on zna da se brani protiv ovih nasih jadnih timova iz ling long lige, dok kad malo vratis film setis se kako su igrali, stankovic, milojevic i ovaj nesretni bahar koji je napadao city, lajpcig i young boyse bez zadrske, mi velicamo ovog (ne)znalicu koji je vecinu sve uradio na srecu ili individualni kvalitet i srecu igraca

Звездаш 1991

pre 25 dana

@xnxx То је задатак руководиоца клуба, дакле, постоји нешто што се у свету фудбала зове Реал Мадрид, Барселона. Звезда је то у нашим оквирима у овом делу европе. Не сме да се дозволи такво срозавање клуба нити има оправдања за тако нешто.
N

Nemanja8989

pre 25 dana

Ne znam ni kako ni zasto je Rodic i dalje u Zvezdi,a kamo li u prvom timu,to je vec naucna fantastika…Ofk Beograd i Gobelja ga zeljno iscekuju,za taj klub i jeste.
m

madmix

pre 25 dana

Rodić dečko nije zaslužio ovakav tretman u medjima,mnogo je dao Zvezdi kad smo se peli,uprava je ta koja treba da se targetira a ne on,nisu uspeli da nadju mladjeg ,evo,5 godina,kažu nema a skandinavija puna motoričkih bekova za 400-600k,Rodić treba i trebao je ostati u Zvezdi kao neko ko je simbol zadnjih 7 godina ali kao ispomoć kad treba u prvenstvu(povrede,kartoni,odmor).
M

Milos@

pre 25 dana

Koji Rodic pa on je daleko od profesionalnog fudbala covek nema snage ni za 20 minuta. Njemu treba jedan da mu nosi bocu sa kiseonikom
h

halo

pre 25 dana

Tamo kad prozovu nekoga Roben ili tako neko, stvarno malo i zaliči na njega, a ovde svako drugi novi Mesi, novi Ronaldo, novi Inijesta, novi Bufon, a ne zna ko je veći budak :D
?

??

pre 25 dana

Tamo dobijaju nadimke na osnovu igre koja podseca recimo na robena, a kod nas na osnovu fizickog izgleda
O

Od Velikog Polja do Berlina

pre 25 dana

Zasto nasi klubovi ispadaju u sezoni kupanja u Evropi? Zato sto odlazu meceve u ligi! Umesto da se uigravaju i vezbaju taktike oni odmaraju da bi cuvali snagu. Ne znam ni jednog koji je bio snajniji i bolji tako sto je kuci odmarao.
?

??

pre 25 dana

Pa eno ti vojvodina je cist primer debilizma. Igraju utakmicu u ligi protiv cuke, izmedju dve evropske utakmice i izadju sa celom drugom postavom. Naravno cuka ih isprasi, naravno ispadnu iz evrope posle toga i sad imaju ocajan start u ligi. Dolaze sa odmora, prve utakmice u sezoni i oni vec ne mogu da igraju subota-sreda, a hoce u grupnu fazu. Pa kako ce ako udju, svaku drugu utakmicu sa drugom postavom. To samo kod nas ima. Pored toga sto odlazu utakmice opet nemaju snage
K

Kad cujem

pre 25 dana

Teske im noge
h

hahahahha

pre 25 dana

Inace je mnogo tesko preci Rodica hahaha
a

armija

pre 25 dana

Rodic nece ni da igra, tako da ce mu biti laganica...
n

nije lako

pre 25 dana

Nije lako Rodicu