Ris Džejms i Vinisijus (©Reuters)
Ris Džejms i Vinisijus (©Reuters)

Ris Džejms traži reviziju ugovora u Čelsiju zbog male plate, Real i Siti navijaju za konflikt

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.22. | 04:42

Englez na Stamford Bridžu zarađuje oko 70.000 funti nedeljno

Čelsi je dobio nove vlasnike, a oni svlačionicu iz koje isijava nezadovoljstvo. Romelu Lukaku bi da pobegne glavom bez obzira sa Stamford Bridža, ali nije jedini koji je nezadovoljan zbog načina ophođenja. 

Dok je trajala neizvesnost oko kupovine Čelsija, dok je bilo neizvesno hoće li i na koji način Roman Abramovič predati nekome drugome omiljenu igračku - svi su ćutali kao zaliveni. Sada kada je problem svih problema rešen, ispod tepiha su počeli da se izvlače oni manji. Jedan je Ris Džejms

Izabrane vesti

Momak koji je od šeste godine u Čelsiju i koji uživa veliko poverenje Tomasa Tuhela nije najsrećniji u Londonu, iako je igranjem za Plavce ostvario dečačke snove. Razlog je neadekvatna plata, piše Dejli mejl. Iako je Ris Džejms postao reprezentativac Engleske i pouzdana opcija nemačkog stručnjaka, primanja mu se nisu promenila. I dalje zarađuje 70.000 funti nedeljno, a ta svota ga ne čini srećnim. 

Do isteka ugovora sa Plavcima ima da odradi duge tri godine, što je sasvim dovoljno londonskom klubu da ga ne zavede pod prioritetno. Ne žuri se Čelsiju, ima i prečih poslova od pregovora sa Ris Džejmsom oko revizije ugovora, ali bi timovi koji pomno prate razvoj događaja mogli da ga primoraju čelne ljude dvostrukog evropskog prvaka da sednu za pregovarački sto sa univerzalcem. 

Mančester Siti vidi Risa Džejmsa kao idealnu i dugoročnu zamenu za Kajla Vokera, a prethodnih dana interesovanje za problem mladog engleskog fudbalera pokazao je i Real Madrid. I spreman je da ga reši. Defanzivcu koji je u nedavno završenoj sezoni postigao šest i namestio deset golova otvorili su se novi vidici, a obletanje izaslanika mančesterskog i madridskog kluba staviće ga u bolju pregovaračku poziciju. Pokušaće Džejms da izboksuje bolje uslove za sebe, ako mu plan i ne prođe - ima dve primamljive opcije. 

Moraće novi vlasnici Čelsija brže no što su se nadali da gase male požare, kako se ne bi raširili i prerasli u vulkan nezadovoljstva.



tagovi

Ris DžejmsČelsiMančester SitiReal MadridLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Čelsi
Man. Siti
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara