©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Solidno naspram izbora

Vreme čitanja: 3min | sre. 11.11.20. | 08:29

Pogledajte ko vam je 10. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

EKSCELZIOR - OS (tip 1, kvota 1,50) - 3:0

Kada je meč krenuo tako što je Ekscelzior dao gol u 2. minutu, Omarson je bio precizan i tako najavio dolazak keca. Isti igrač je pogodio i u 53. minutu, a kasnije i u 88. minutu, pa je na taj način het-trikom doneo trijumf Ekscelziora. Uspešno ste prognozirali ovaj meč.

BASTIJA - SETE (tip 1, kvota 1,67) - 1:0

Bila je ovo utakmica koja je mogla da bude rešena samo jednim golom i njega je na sreću svih koji su igrali keca postigla Bastija. Jedini gol bio je delo Šura koji je bio precizan u 42. minutu i tu je domaćin presekao goste. U drugom poluvremenu Bastija je uspela da zadrži prednost i da slavi na ovom meču.

DONKASTER - VULVERHEMPTON M21 (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Portugalizacija Vulverhemptona omogućila je mladom timu sa Molinoa plasman u narednu fazu EFL kupa, a vama prolaz fine dvojke. Junak meča bio je, ko drugi, do Portugalac. Fabio Silva, letos kupljen od Porta, dao je dva gola, a onaj pobednički dva minuta pre kraja.

KOLČESTER - SAUTEND (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 6:1

Srela su se dva tima iz istog ranga takmičenja, kvota je bila primamljiva, a Kolčester raspucan, pa je opravdao status favorita i u EFL kupu. Meč je obeležio Dževani Braun, momak sa Jamajke, strelac het-trika, dovoljno da se zaokruži lagani kec.

PORT VEJL - LIVERPUL M21 (tip 1, kvota 1,67) - 4:2

Vrlo zanimljiv duel završen je očekivanim ishodom. Port Vejl je primio gol u 11. minutu, ali posle toga je uspeo brzo da postigne dva gola, ali se na poluvreme otišlo sa rezultatom 2:2. A onda je Port Vejl uspeo da postigne dva gola i u drugom poluvremenu i tu je bilo gotovo.

ST. ALBANS - BREJNTRI (tip 1, kvota 1,42) - 2:1

Nije ovo dobro izgledalo za sve koji su igrali keca, posebno kada je Dan doveo goste u prednost u 44. minutu. Čekao je domaćin sve do sredine drugog poluvremena da preokrene utakmicu. To je prvo uradio Banton golom u 67. minutu, a onda je i Vajs bio precizan u 73. i tu je bio kraj za goste. Uspešno ste ovo tipovali.

ELDŽIN - ROS KAUNTI (tip 2, kvota 1,28) - 1:4

Ros Kaunti je odradio posao već u prvom poluvremenu. Šo je pogodio u petom minutu, a onda je Jakoviti podigao prednost na 2:0 u 45. minutu. Posle toga domaćin nije imao šanse, a do kraja utakmice Ros Kaunti je podigao prednost sa još dva gola, dok je Eldžin dao gol u 80. minutu. To je samo bio onaj počasni pogodak.

PRECRTANO

PORTSMUT - VEST HEM M21 (tip 1, kvota 1,55) - 0:1

Mislili ste da će Portsmut uspeti da dobije ovaj meč na iskustvo, ali su mladi igrači Vest Hema pokazali zube i dobili su ovaj duel na mladost i svežinu. Videlo se da su motivisani i dali su gol već u 4. minutu utakmice preko Korbea, a do kraja se ispostavilo da je to bio jedini gol.

BARTON - FULAM M21 (tip 1, kvota 1,40) - 1:1

Verovali ste da Barton ovo može da dobije u 90 minuta, ali to domaćin nije uspeo. Hemings je postigao autogol u 10. minutu i Fulam je tada poveo, a nadu i Bartonu i svima koji su igrali keca dao je Edvards golom u 34. minutu utakmice. Međutim do isteka 90. minuta nije više bilo golova i tako se ovaj meč vodi kao nerešen.

BORAM VUD - DAG END RED (tip 1, kvota 1,68) – rezultat 0:1

U odsustvu onog najkvalitetnijeg fudbala morali ste da se spustite čak do Nacionalne lige, ali na ovom paru niste imali sreće. Jeste domaćin važio za blagog favorita, mahom zbog tri boda osvojena u prethodnom kolu, te činjenica da Dag end Red pre ove runde nije dobio tri prvenstvena susreta. Ovog puta jeste, pogotkom Majlsa Vestona u 58. minutu.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara