©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Nesolidno za naše pojmove

Vreme čitanja: 4min | sre. 14.10.20. | 08:06

Pogledajte ko vam je 13. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAORKUŽENO

FARSKA OSTRVA - ANDORA (tip 1, kvota 1,40) - 2:0

Rutinska pobeda Farana, kojom je prvo mesto učvršćeno. Domaći sastav već posle pola sata igre imao je prednost od dva gola, nedugo potom je sa bele tačke mogao do još ubedljivijeg vođstva, ali nije iskoristio priliku. Srećom, kako po njih, tako i po vas, taj promašaj ih nije puno koštao.

ENGLESKA M21 - TURSKA M21 (tip 1, kvota 1,20) - 2:1

Meč prepun uzbuđenja odigrale su mlađe selekcije Engleske i Turske. Gosti su rano vođstvo Albiona mogli da anuliraju iz penala na startu drugog dela, ali su propustili priliku. U finišu je sa bele tačke i Nketija imao šansu da reši pitanje pobednika, ali nije uspeo, da bi to učinio samo tri minuta kasnije. Turska je u nadoknadi meča samo ublažila poraz.

NEMAČKA M21 - BiH M21 (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 1:0

Neočekivan poraz Belgije od Moldavije dao je priliku Nemačkoj da se vrati na lidersku poziciju u grupi 9, što Panceri nisu propustili. Selekcija Stefana Kunca se namučila sa BiH, ali je na isteku pola sata igre golom Lukasa Nmeče uspela da stigne do prednosti, koju je do kraja uspešno odbranila.

DANSKA M21 - FINSKA M21 (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Danska je pobedom u devetom kolu nad Finskom potvrdila prvo mesto u grupi F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo do 21 godine. Zasluge za trijumf omladinske selekcije Danske idu na račun napadača Ajaksa Viktora Jensena, koji je na startu meča, a zatim i sredinom drugog dela donosio prednost domaćoj reprezentaciji.

PRECRTANO

CRNA GORA - LUKSEMBURG (tip 1, kvota 1,92) - 1:2

Potpuna neverica i ozbiljan šok za Crnu Goru u četvrtom kolu Lige nacija – Luksemburg je slavio rezultatom 2:1 usred Podgorice! Desilo se ono čemu se apsolutno niko nije nadao! Posle tri vezane pobede na startu takmičenja u novom rangu i bez primljenog gola, Luksemburg je priredio prvorazrednu senzaciju i odneo istorijsku pobedu i to preko odbeglog sina Crne Gore i momka rođenog u Beogradu! Ko bi rekao...

Opširnije OVDE.

NEMAČKA - ŠVAJCARSKA (tip 1, kvota 1,47) - 3:3

Nemačka je pre nekoliko dana ostvarila prvu pobedu u Ligi nacija, i to od kako je Liga osnovana 2018. godine, a da su Panceri nekako na „Vi“ sa ovim takmičenjem videli smo i na večerašnjem susretu protiv Švajcarske. Kiša golova je pala u Kelnu, bilo je zanimljivo za gledanje, a završilo se nerešenim ishodom - 3:3 (1:2).

Opširnije OVDE.

UKRAJINA - ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,35) - 1:0

Nešto više od mesec dana nakon što je doživela debakl na stadionu Alfredo Di Stefano, Ukrajina je servirala ostvetu reprezentaciji Španije. Činilo se da su izabranici Andrija Ševčenka zapali u krizu, nakon poraza od Furije usledila je rezultatska katastrofa od Francuske (7:1), potom i neuspeh od Nemačke, i mnogi su očekivali da se Ukrajinci vrate u niži rang Lige nacije. Međutim, žuto-plavi su se uzdigli u najtežem trenutku i organizovanom igrom naneli prvi poraz selekciji Luisa Enrikea posle nepune dve godine, odnosno 15 takmičarskih utakmica – 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

MAROKO - DR KONGO (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:1

Dominirala je reprezentacija Maroka tokom čitavog meča. Konrektniju igru naplatila je u najboljem mogućem trenutku, pred sam odlazak na odmor, ali je tačno na isteku sat vremena igre usledio šok, DR Kongo je iznjednačio, a potom uspeo i da se odbrani do samog kraja.

LETONIJA - MALTA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Prvi susreti u C i D nivou Lige nacija nisu doneli mnogo uzbuđenja, a pogotovo ne razloga za zadovoljstvo onih koji su proveli dva sata gledajući okršaje Letonije i Malte, a pogotovo Azerbejdžana i Kipra, jer je pao samo jedan pogodak... I to u šestom minutu nadoknade, iako je glavni sudija meča u Rigi produžio drugo poluvreme za pet minuta! Malta slavi, Malta je ispisala istoriju u glavnom gradu Letonije! Heroj male ostrvske zemlje je Stiv Borg koji je iskoristio opuštenost protivničke odbrane i fantastičan centaršut Stivena Pizanija kako bi jednim trzajem glavom zatresao mrežu i doneo erupciju slavlja za gostujući tim.

Opširnije OVDE.

KAMERUN - J. SUDAN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:0

Drugi put za samo tri dana Kamerun i Južni Sudan odmerili su snage u prijateljskom meču i ponovo su Neukrotivi lavovi "ukroćeni". Baš kao i u subotu, Južni Sudan je uspeo da se odbrani i sačuva nulu.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara