©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Kada Fjorentina očerupa Staru damu

Vreme čitanja: 3min | sre. 23.12.20. | 08:19

Pogledajte ko vam je 22. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ARSENAL – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,81) - rezultat 1:4

Sve na Ostrvu može da se promeni – sigurnost Mančester Sitija na Etihadu je konstanta. Kako dođu Građani u crveni deo severnog Londona tako ubiju u pojam fudbalere Arsenala. Nešto posebno im i nije bilo teško usled saznanja da Tobdžije više liče na raspojasanu bandu nego na fudbalski tim, ali impresivno deluje podatak da je četa Pepa Gvardiole četvrti put uzastopno slavila u njegovom domu.

Opširnije OVDE.

ELFERZBERG - MENHENGLADBAH (tip 2, kvota 1,12) - rezultat 0:5

U drugoj rundi nacionalnog kupa, Borusija Menhengladbah ništa nije prepuštala slučaju. Zapeli su Ždrepci u prvom poluvremenu, spakovali tri gola i rutinski priveli meč kraju. Nedovoljno dorastao Elverzberg bundesligašu i učesniku nokaut faze Lige šampiona nijednog trenutka nije mogao da parira, a da je na pomolu katastrofa, bilo je jasno posle crvenog kartona Tekerčija.

Opširnije OVDE.

GALATASARAJ - GOZTEPE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Bez Radamela FalkaaRajana BabelaMuslere i Markaa, sastav Fatiha Terima je popravio bled utisak koji je ostavio za vikend. Uništio je Galatasaraj ekipu Goztepea dubinskim loptama i neprestanim ubacivanjima iza leđa odbrane. U izuzetno zanimljivoj utakmici prepunoj izglednih šansi na obe strane, bolje se snašla Galata - 3:1

Opširnije OVDE.

PSV - VENLO (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 4:1

Nije smeo PSV da prospe bodove kako im Kopljanici ne bi dodatno umakli. Početak je bio traljav, ali se od sredine prvog poluvremena na mašini Rodžera Šmita upalila crvena lampica. Zavijale su sirene Filips stadionom, bio je to poziv na uzbunu i opštu mobilizaciju. Zbio je PSV redove, sabrao se i ubacio u veću brzinu. Položio je Venlo oružje u Ajndhovenu.

Opširnije OVDE.

AUGZRBURG - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 0:3

Ulogu velikog favorita opravdao je i RB Lajpcig, pošto je pogocima Orbana, Poulsena i Anhelinjo tukao Augzburg u jedinom bundesligaškom okršaju današnjeg programa ove runde Kupa Nemačke. Nije domaćin mogao bilo čemu da se nada sa jednim udarcem u okvir gola, a izabranici Julijana Nagelsmana su nastavili niz nepobedivosti koji sada broji osam mečeva.

BRAGA – RIO AVE (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 2:0

Vratila se Braga tamo gde je stala posle poraza od Belenenseša - na pobednički kolosek. Pobeda protiv Rio Avea bila je rutinska iako su raniji dueli ovih timova sugerisali da bi moglo ozbiljno da se zakuva. Međutim, domaćin je lepo rasporedio golove, Orta u 43, Franseržo u 62, a onda i Paulinjova tačka na i par minuta pre kraja susreta.

PRECRTANO:

JUVENTUS - FJORENTINA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:3

Čekala je Firenca i – dočekala. Nemaju u Firenci gradskog rivala, tu vrstu rivaliteta nabijenog mržnjom i strašću, ali odavno je u Toskani Juventus označen kao neprijatelj broj jedan. Godinama Stara Dama čerupa Fjorentinu. Teško će za dva života dočekati najtvrdokorniji navijači Fjorentine da poravnaju račune, ali ove noći će sebi moći da prijušte bar malo slavlja. Jer posle 12 godina patnje i silnih poraza Juventus je pao u Torinu.

Opširnije OVDE.

UNION BERLIN – PADERBORN (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:3

Veliko je iznenađenje napravio jedanaestoplasirani tim Cvajte protiv domaćina iz elite. Da je na pomolu mini senzacija bilo je jasno nakon 45. minuta igre kada je rezultat na semaforu bio 1:3. Paderborn je autogolom u 57. minutu pomogao timu iz prestonice da se vrati, ali snage da se izbore produžeci nije bilo.

EMPOLI – REĐANA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:0

Bunker se isplatio gostima koji su posle dva poraza uspeli da se domognu boda. Empoli je bio daleko bolji rival, tim koji je na svom Karlo Kastelaniju želeo čitav plen čak i kada je u drugom poluvremenu, preciznije 56. minutu ostao sa igračem manje. Međutim brojčano nadmoćnija Ređana uspela je da preživi gostovanje u Toskani.

HOFENHAJM - GROJTER (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2 (3:2 posle penala)

Grojter Firt je večeras mogao da uzme veliki bundesligaški skalp, kada pri rezultatu 2:2 pormašite penal u četvrtom minutu sudijske nadoknade protiv favorita, nije realno očekivati da će vam se sreća osmehnuti baš u penal seriji.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara