Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Samo dva kiksa pokvarila tikete

Vreme čitanja: 4min | ned. 05.05.24. | 08:11

Pročitajte ko vam je doneo novac 4. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - KADIZ (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Rešio je Karlo Ančeloti da odmori najbolje igrače Real Madrida za sredu i revanš sa Bajern Minhenom, pa je za duel 34. kola Primere promenio čak 10 startera u odnosu na utakmicu u Nemačkoj pre pet dana. Ispostavilo se to kao dobra odluka, pošto su i rezervisti Kraljevskog kluba povukli ekipu ka pobedi 3:0 i približili je zvaničnom povratku titule na Santijago Bernabeu. Ukoliko Barselona nešto kasnije danas ne savlada Đironu u gostima, slavlje u Madridu moći će da počne.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - BORNMUT (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Bar na nekoliko sati Arsenal će imati četiri boda prednosti u odnosu na Mančester Siti na vrhu Premijer lige, mada i dve utakmice više, pa je i dalje sve u rukama branioca titule. Topovi su prvi zapucali, Arsenal je rutinirao Bornmut i slavio rezultatom 3:0 (1:0). Gosti su još i dobro prošli na Emirejtsu, jer kako je Arsenal lako stvarao šanse i koliko je napadao, moglo je da bude sedam razlike. Ovako, sabili su protivnika na njegovu polovinu, bili opasni svih 90 minuta i priredili sjajno fudbalsko popodne svojim pristalicama.

Opširnije OVDE.

MONAKO - KLERMON (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 4:1

Himna Lige šampiona sve se jače čuje u Kneževini i sva je prilika da će se elitni evropski fudbal naredne sezone konačno igrati na stadionu Luj II.Poraz koji je pretrpeo prošle nedelje na gostovanju Lionu nije ostavio traga na fudblaerima Monaka te su ovog popodneva rutinski odradili posao protiv fenjeraša Klermona i učvrstili se na drugoj poziciji - 4:1 (2:1).

Opširnije OVDE.

AL NASR - AL VEHDA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 6:0

Da osvoji titulu ne može, ali da odloži slavlje Al Hilala može. I to uspešno radi Al Nasr. Kristijano Ronaldo i njegovi saigrači deklasirali su Al Vehdu ostvarivši sedmu vezanu pobedu u šampionatu. Prednjačio je upravo Ronaldo, potpisnik savršenog het-trika (leva noga, desna noga, glava), a u strelce su se upisali još i Sadio Mane, Otavio i Al Fatil.

SOSIJEDAD - LAS PALMAS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Posle dužeg vremena navijači Sosijedada imali su povoda za slavlje. Seriju od tri meča bez pobede La Real je prekinuo protiv Las Palmasa. Potrudili su se fudbaleri baskijskog kluba da svojim navijačima podare bezbrižno popodne pa su već do poluvremena rešili pitanje pobednika. Pomogao im je u tome bek Las Palmasa Aleks Suares autogolom u 33. minutu, a overu trijumfa doneo je Šeraldo Beker u nadoknadi prvog poluvremena.

MANČESTER SITI - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 5:1

Arsenal je postavio neverovatan tempo, ali Mančester Siti godinama već naviknut na isti nema problem da ga isprati. Na ubedljivu pobedu koju je njegov najveći i sada već jedini rival u borbi za titulu ostvario ranije u toku dana protiv Bornmuta, aktuelni šampion je odgovorio još ubedljivijom nad Vulverhemptonom pred svojim navijačima i ponovo prišao lideru na samo bod zaostatka - 5:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

ŠAVES - PORTO (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:3

Od titule i Lige šampiona se oprostio, ali ne namerava Porto da odustane i od Lige Evrope. Pobedom nad Šavesom, ekipa Serža Konseisaa dodatno se primakla plasmanu u evropsku B produkciju pred poslednja dva kola Primeire. Domaćina je načeo Fransisko Konseisao, sin trenera Porta, pred istek pola sata fudbala, da bi u nadoknadi prvog dela Evanilson duplirao prednost. Dvadesetak minuta pre kraja meča trijumf je overio Mehdi Taremi sa bele tačke.

MAJORKA - ATL. MADRID (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:1

Preti Bilbao, odoleva Atletiko. I dalje je šest razlike u korist madridskog tima koji je preživeo zahtevno gostovanje na Balearima i stekao dobre izglede da se plasira u Ligu šampiona 12. put uzastopno. Maltene kompletnu sezonu su se fudbaleri Atletika mučili na gostovanjima u Primeri, gubili u skorije vreme od Kadisa i Alavesa, ali su nedavno dobili na Madrigalu, a sad u Maljorku na njenom Son Moišu (1:0) i tako su opet na, čini se, bezbednoj udaljenosti od ekipe Ernestea Valverdea.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SASUOLO - INTER (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 1:0

Sasuolo, jedini tim koji je ove sezone pobedio Inter u prvenstvu, ponovio je jesenji podvig te je šampiona praznih šaka ostavio i drugi put u takmičarskoj godine (1:0). Gol Armana Lorijentea iz 20. minuta ispostavio se kao dovoljan da zeleno-crni sačuvaju ceo plen u Ređo Emiliji i tako očuvaju šanse u borbi za opstanak.

Opširnije OVDE.

BREST - NANT (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:0

Počela je mašinerija Erika Roja da škripi kada vreme nije. Dugo je sve radilo kao podmazano, međutim, u finišu Lige 1 i borbi za evropske vize, Brest je počeo da posustaje. U 32. kolu je kao domaćin odigrao samo 0:0 sa komšijskim Nantom, ekipom koja je ovim remijem napravila veliki korak ka opstanku, dok je rivala ukočila na putu ka debitantskom nastupu u najjačem klupskom takmičenju.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara