Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Solidan prosek s obzirom na okolnosti

Vreme čitanja: 3min | čet. 17.10.24. | 07:54

Pogledajte ko vam je 16.oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ZRINJSKI - RADNIK BIJELJINA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:0

Lider na tabeli bio je siguran na domažem terenu i ostvario novu pobedu. Moglo je to da bude i ubedljivije, međutim, ono što je važno, kec nijednog momenta nije dolazio u pitanje. Kako i da dođe ako se zna da je Radnik pre ove utakmice imao četiri poraza na prethodnih pet mečeva.

ASTANA - ŠAHTJOR KARAGANDI (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 3:0

Šta tek reći za ovaj fiks. Istina, daleko od toga da Astana briljira u domaćem šampionatu, ali danas im zaista nije bilo teško da ostvare pobedu protiv Šahtjora koji tri boda nije uzeo od maja meseca. Dva gola u prvom, jedan u drugom poluvremenu za siguran kec.

IGMAN - BORAC BANJA LUKA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:4

Ako se uzme u obzir da je Igman do ovog meča upisao četiri uzastopne pobede, možda i iznenađujuće ubedljiva pobeda tima iz Banja Luke. Aktuelni šampion se doslovce poigrao sa domaćinima, još je kvota na dvojku bila odlična. Nije moglo bolje da prođe.

URARTU - VAN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:1

Derbi kola pripao je domaćinima. Gosti su sa igraćem manje odolevali 60 minuta, ali više nisu mogli. Van je doživeo drugi uzastopni poraz, dok je Urartu pobegao na šet bodova prednosti u odnosu na Pjunik.

SOČI - VOLGA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Duel dva tima koji igraju u nižim rangovima ruskog fudbala pripao je domaćinu. Soči je bio veliki favorit pre ove utakmice, što kvota na kec i pokazuje. Nekadašnji protivnik Partizana u evropskim takmičenjima je zvanje favorita i opravdao. Bez većih problema.

KRISIUMA U20 - SAO PAULO U20 (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:4

Klinci Sao Paula bez problema su opravdali poverenje koje su kladioničari imali u njih. Protiv Krisiume su postigli tri gola u prvom poluvremenu, a onda malo usporili u nastavku. To ih svakako nije sputalo, pošto su finišu još jednom zatresli mrežu. Čisto da pečatiraju dobru partiju i kvotu na dvojku koja je bila ovakva.

ARSENAL (Ž) - VALERENGA (Ž) (tip 1, kvota 1.08) - rezultat 4:1

Teže nego što rezultat govori je došao ovaj kec. Arsenal je brzo postigao dva gola, ali se tim iz Norveške vratio, čak pretio do kraja meča i mogao da dođe do senzavionalnog boda. To se nije desilo, domaće su još dva puta zatresle mrežu u finišu i tako došle do očekivanog trijumfa.

PRECERTANO

VUKOVAR - BIJELO BRDO (tip1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Veliko iznenađenje u Vukovaru, ali i potvrda slabe forme trenutnog lidera na tabeli koji već tri kola ne zna za pobedu. Ova utakmica im je bila idealna prilika da se vrate na pobednički kolosek. Dobra kvota na kec, protivnik sa dna tabele, ali ovog puta nije bilo sreće. Krajnje neočekivan ishod.

RODINA - SPARTAK KOSTROMA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:2

Još jedan iznenađujuć rezultat. Sve je ličilo na pobedu domaćina, vođstvo već u prvom minutu, inicijativa, a onda se potpuno neočekivano desio preokret. Spartak odlazi kući pevajući, plus su izbili prilično siguran kec svim igračima.

ENJIMBA - NIGER (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Kvota na kec ovako mala, a zamalo da se završi drugačije. Nisu ispoštovali fudbaleri Enjimbe, a bili su ogromni favoriti. Iščupali su se u završnici, ali to je bilo dovoljno za x, ne i za kec koji je bio toliko čekan.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara