Detalj sa meča Sao Paulo - Vasko da Gama
Detalj sa meča Sao Paulo - Vasko da Gama

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Vasko nema kasko

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.10.24. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 16. oktobar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 02:45
Fortaleza CE - Atletico Mineiro
ID: 8414755


Fortaleza se nalazi u vrhu tabele. Domaći imaju samo pet bodova manje nego vodeći Botafogo i sigurni smo da im ne manjka samopouzdanja. Rival je prilično neugodan, ali mu od početka septembra gostovanja nikako ne prijaju, zbog čega uopšte ne sumnjamo u keca (možda uz 2-3).



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 02:45
Sao Paulo - Vasco da Gama
ID: 8414766



Ni jedni, ni drugi ne mogu da se pohvale rezultatima u poslednjih mesec dan. Ali, domaći su ipak uspeli da zabeleže jednu pobedu u pomenutom periodu (nad Korintijansom) i imaju deset bodova više nego protivnik (istina, uz utakmicu više), pa ćemo da im poklonimo poverenje.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 21:00
Barcelona W - Hammarby W
ID: 8417438


Šampionke Evrope razočarale su nas u prošlom kolu jer su izgubile na gostovanju Mančester Sitiju, koji reputacijom nikako ne može da se meri za njima. Sada bi sve osim ubedljive pobede Katalonki bilo poprilično iznenađenje, ali su kvote premale. Ne bi bilo loše da gađate 5+.



Ukupno golova

Tip: 5+ (1.55)
Vredi probati
BRAZIL 2 | 01:00
Chapecoense - Santos
ID: 8415032


Šapekoense je vezao dva poraza. Istina, bio je gost na obe utakmice, međutim, takvi neuspesi umeju da oslabe samopouzdanje ekipe, posebno kada se ona bori da ostane iznad zone ispadanja. Santos vodi na tabeli i samo to bi trebalo da vam je dovoljan argument da gađate dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 18:45
Juventus W - Bayern Munich W
ID: 8414948


Radi se o nezgodnom paru. I jedne i druge devojke na startu su zabeležile dobre rezultate, s tim da moramo da istaknemo da Italijanke nisu baš bile preterano ubedljive u okršaju sa Volerengom. Gošće iz Bavarske su objektivno kvalitetnije, ali ako sumnjate u dvojku probajte GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
HRVATSKA 2 | 15:30
Dugopolje - Zmijavci
ID: 8417437



Kvote favorizuju domaće, ali ne možemo da se složimo sa tim jer je Dugopolje tik iznad zone ispadanja sa svega osam bodova i tri kola je bez pobede. Njihovi protivnici stoje bolje, imaju pet bodova više i forma im je znatno sigurnija. Rizikujte sa dvojkom ili duplom šansom X2.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Vredi probati
B I H 1 | 14:00
Igman - Borac Banja Luka
ID: 8418461


Domaći ulaze u utakmicu sa četiri vezane prvenstvene pobede i jasno je da imaju razloga da se nadaju dobrom rezultatu. Međutim, s druge strane je branilac titule i definitivno je bliži slavlju, iako je startovao nesigurno. Ne da verujemo u dvojku, nego vam savetujemo 2&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (2.3)
Za izbegavanje
UGANDA 1 | 15:00
Police Jinja - Express
ID: 8419237


Posle četiri kola Policajci imaju šest osvojenih bodova, a njihovi rivali jedan više. Domaći su slavili pre dve nedelje na gostovanju Kitari (1:0), ali su prethodno vezali tri neefikasna remija. Ekspres je očajan na strani, no, neubedljivost protivnika savetuje izbegavanje.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara