Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Najbitniji je prolazak dvojke na Engleze

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.07.24. | 07:55

Pogledajte ko vam je 10. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

HOLANDIJA - ENGLESKA (tip 2, kvota 2,87) - rezultat 1:2

Ne morate da igrate najlepši fudbal na kontinentu da biste se borili za pehar. Ako je Španija poezijom na terenu zaslužila borbu za pehar, iz istog razloga zaslužila ju je i Holandija. Ali su joj se snovi raspršili u 90. minutu dortmundskog polufinala sa Engleskom. A ekipa Gereta Sautgejta, ona što košta milijardu i po evra, onu čiji talenat na papiru znatno više nego na terenu preliva na sve strane, ona što je na fudbalskom borilištu bila daleko od epiteta prvog favorita, majstorskim golom rezerviste Olija Votkinsa u 90. minutu vinula se u finale.

Opširnije OVDE

HOLANDIJA - ENGLESKA (tip GG, kvota 2,10) - rezultat 1:2 Divila se Evropa sinoć bravuri Lamina Jamala, najmlađeg strelca u istoriji Evropskih prvenstava, a večeras aplaudira Ćaviju Simonsu i njegovoj bombi koja je načela Engleze. Ukrao je loptu Deklanu Rajsu supertalentovani fudbaler pod ugovorom sa Pari Sen Žermenom, i u padu raspalio po njoj sa dvadesetak metara probušivši Džordana Pikforda. A oinda je usledio dramatičan preokret.

Opširnije OVDE

KAŠIMA - FUĐEDA (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:1

Kada se sastanu prvo i drugoligaš u kupu, u ovom slučaju carevom, obično je ovo ishod. Istina, namučili su se Antlersi, a preokret je krenuo od 70. minuta kada je bivši ofkovac Dragan Čavrić fdoneo izjednačenje favoritu. Meč je rešio Nakama u 88. minutu.

LUDOGOREC - DINAMO B. (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 3:1

Bugari su odradili dobar posao u svom Razgradu i sa finim suficitom putuju na drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona u Batumi.

SLOVAN B. - STRUGA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:2

Milan Borjan je otišao iz Slovana – potom raskrstio i sa Crvenom zvezdom – ali je dinastija Vajs ostala u Bratislavi. I umalo da joj Makedonci zagorčaju život, da se vrate sa pozitivnim rezultatom. Minuti su delili Strugu od remija, međutim, zaboravili su dva puta na slovačkog reprezentativca Juraja Kucku. Udahnuo je veštačko disanje svom timu i sprečio požar.

Opširnije OVDE

RIGAS - LARN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Jedan od tipova dana za sve iskusnije kladioce, koji u velikom broju u Mozzartu nisu zaboravili da ga bace na tiket.. Odbranjen je kec bez većih problema

FLORA - CELJE (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 0:5

Tek drugi put u istoriji Celje je postalo šampion Slovenije, ostavilo je u senci dva velika kluba za tamošnje prilike – ljubljansku Olimpiju i Maribor. Dopadljiv, atraktivan fudbal igrao je tim Damira Krznara, čoveka koji je ne tako davno vodio Dinamo iz Zagreba. Na gol više, pa kud puklo da puklo.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

KAŠIVA - TSUKUBA U. (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 1:1 (2:1 pr)

Jedan od najigranijih tipova dana, posebno prepodne u Mozzartu. Nažalost, nije prošao, problematičan je Kup cara u Japanu, ali se i često isplati probati i sa dalekoistočnim fudbalom.

VELEŽ - INTER ESKALDES (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Nije se bosanskohercegovački predstavnik u prvom meču kvalifikacija za Ligu konferencije proslavio pred Rođenima danas privremeno smeštenim na tribinama Grbavice u Sarajevu.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara