Mikel Ojarzabal (Španija) i Žil Kunde (Francuska)
Mikel Ojarzabal (Španija) i Žil Kunde (Francuska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Španski kremen i francuski kamen

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.24. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 9. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 02:00
Argentina - Canada
ID: 8204075


Argentinci su u prethodnoj rundi razočarali brojne ljubitelje klađenja, ali je za njihove navijače najvažnije to što su došli na dva koraka do trofeja. Kanađani su prijatno iznenadili, međutim, ovde nemaju puno razloga za optimizam. Naši saveti su kec i kombinacija keca i 2+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
TNS - Decic
ID: 8204361


Dečiću je ovo tek treći izlazak u Evropu. Navijači crnogorskog šampiona priželjkuju prvu pobedu, ali moraće da se strpe bar do revanša jer je TNS mnogo iskusniji u ovakvim utakmicama i kec je realan. Ima uslova i za GG, odaberite ili kombinujte. Mi biramo samo konačni ishod.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:45
Vikingur - Shamrock
ID: 8204387


Činjenica je da Šemrok Rovers klub sa većom reputacijom na Starom kontinentu, ali dablinskim Detelinama ovog proleća i početkom leta uopšte nisu “cvetale ruže” (zabeležile su samo dve pobede od sredine maja) i Vikingur i te kako ima čemu da se nada. Potražite GG ili 1X&2+.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.72)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Virtus SS - FCSB
ID: 8204394


Nekadašnji evropski šampion FCSB posle devet godina posta vratio je titulu u svoju vitrinu i ozbiljno se sprema za izazove izvan granica Rumunije. Virtus je debitant i ne bismo da budemo u koži tima iz San Marina. Jasno je da su domaći autsajderi, te vam preporučujemo SP 2.



Sigurna pobeda

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Spain - France
ID: 8204431


Pre početka šampionata Evrope Francuzi su bili drugi favorit za ostvajanje titule, posle Engleza. Nisu razočarali bledim partijama kao Gordi Albion, ali nisu bili ni na svom uobičajenom nivou. Uopšte ne bi bilo nezasluženo da se Španci nađu u finalu, ali vam predlažemo GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (2.2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 17:30
Panevezis - Helsinki
ID: 8204383


Za razliku od prethodnog prvenstva Litvanije, koje je prilično glatko osvojio Panevežis se u ovom bori za opstanak i već to je jasan nagoveštaj njegovih izgleda u dvomeču sa Helsinkijem. Mi smo ubeđeni u to da će doći dvojka, ali ako želite da pojačate kvotu potražite 2&2-3.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.4)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:45
Hamrun - Lincoln RI
ID: 8204438


Linkoln je poražen na prethodnih sedam međunarodnih gostovanja. Na svakom je primio minimum dva gola, a samo na prvom je uspeo da zastrese mrežu. Hamrun nije strah i trepet, ali je jači od momaka sa Gibraltara. Keca uparite sa 3+ jer je kvota na kombinaciju prilično lepa.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.45)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 02:00
Mirassol - CRB
ID: 8204299


Radi se o prilično nezgodnom paru i to iz više razloga. Mirasol ima šest bodova više, ali je odigrao i dve utakmice više. Pritom je vezao četiri kola bez pobede (dva poraza i dva remija). Sa druge strane, protivnik u poslednje vreme igra tvrdo, te je mudro da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara