©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Baćuške, Engleze i Grke uzalud smo čekali

Vreme čitanja: 4min | čet. 15.10.20. | 08:01

Pogledajte ko vam je 14. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

TOKIO - ŠIMICU (tip 1, kvota 1,55) - 3:1

Odlično ste predosetili ovog keca. Tagava je pogodio u 22. minutu, potom i Nagai u 55. za 2:0 i tu je meč bio rešen. Šimicu jeste smanjio golom Dutre u 79. minutu, ali je do kraja domaćin digao rezultat na 3:1 posle gola Adailtona u nadoknadi vremena u 92. minutu.

CEREZO OSAKA - ŠONAN BELMARE (tip 1, kvota 1,63) - 1:0

Uh, kako je ovo bio težak meč za praćenje! Ali, na kraju vam se isplatilo jer je kec došao u nadoknadi vremena. Posle prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, da bi u nastavku Osaka uspela do tri boda tako što je Jonjić bio precizan u 92. minutu utakmice. Čekala je Osaka drugi minut produžetka da sve privede kraju uspešno.

PORTUGALIJA - ŠVEDSKA (tip 1, kvota 1,65) - 3:0

Portugalci su strahovali kako će izgledati tim bez Kristijana Ronalda (odsutan zbog virusa korona). Ispostavilo se da su dobili novu zvezdu na reprezentativnom nebu. Ime joj je Diogo Žota i na stadionu „Žoze Alvalade“ zasijala je tako silovito da Šveđani nisu mogli loptu da vide. Novi fudbaler Liverpula kao šilo je prolazio kroz odbranu Skandinavaca, najpre namestio pogodak Bernardu Silvi, potom dao dva i selekciji Fernanda Santoša ponudio opciju više u napadu.

NORVEŠKA - SEVERNA IRSKA (tip 1, kvota 1,43) - 1:0

Posle 45 minuta igre nije bilo golova i već ste počeli da razmišljate o tome da li su Norvežani možda upali u neku lošu seriju igara i rezultata. Ali, desio se na kraju u 68. minutu autogol koji je postigao Dalas i time je utakmica rešena i prelomljena. Do kraja nije bilo promene rezultata.

 ISLAND - BELGIJA (tip 2, kvota 1,33) - 1:2

U Grupi 2 A divizije Belgijanci su na gostovanju u Rejkjaviku preboleli nesrećan poraz od Engleza minulog vikenda i posle poraza Gordi albiona na Vembliju od Danske (0:1) preuzeli prvo mesto na tabeli. Junak pobede Crvenih đavola na Islandu (2:1) bio je Romelu Lukaku. Oni koji ga ne vole kazaće da podseća na šifonjer, da nije okretan, da ne traži prostor. Zaboraviće da je prvotimac Intera napadač koji daje golove. Uvek i svuda.

Opširnije OVDE.

POLJSKA - BIH (tip 1, kvota 1,78) - 3:0

Bosna nije dobro krenula utakmicu jer je posle 15 minuta dobila crveni karton, pa je posle toga Poljska lakše mogla da odradi posao. Levandovski je prvi dao gol u 40. minutu, pa je onda Lineti digao na 2:0 u 46. minutu. Leva je bio precizan i u 52. minutu i tako je postavljen konačan rezultat.

HRVATSKA - FRANCUSKA (tip 2, kvota 2,00) - 1:2

U reprizi finala Mundijala iz Rusija, Francuska je do pobede u Zagrebu stigla golovima Antoana Grizmana i Kilijana Mbapaea. Dešanov tim je bolje otvorio susret i poveo tako što je napadač Barselone zakucao loptu pod prečku, selekcija Zlatka Dalića propustila nekoliko izglednih situacija u prvom, da bi u drugom delu izjednačila drugim pogotkom Nikole Vlašića u tri dana, a bodove Galskim petlovima doneo Mbape na ubacivanje Luke Dinja. Neuhvatljivi su bili najbolji gostujući fudbaleri u glavnom gradu Hrvatske.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ENGLESKA - DANSKA (tip 1, kvota 1,77) - 0:1

Na Vembliju, Engleska je sama sebi pucala u noge. Revolver je uzao Hari Megvajer, sa dva žuta kartona još u prvom poluvremenu sam sebe izbacio iz igre, pa Dancima nije bilo teško da brojčanu prednost pretoče u rezultatsku i drugom uzastopnom pobedom se uključe u borbu za prvo mesto. Pobedu Danskoj doneo je Kristijan Eriksen sigurnom realizacijom jedanaesterca, posle faula Kajla Vokera nad Dilejnijem.

Opširnije OVDE.

GRČKA - KOSOVO (tip 1, kvota 1,63) - 0:0

Najmanje popularan rezultat vam večeras nije prijao. Očekivali ste da će Grčka dobiti ovu utakmicu, ali je poznato da ta reprezentacijama već godinama ima problema sa realizacijom, tako da je ovo možda bio rezultat koji se naslućivao iza svega. Na kraju je ispalo da nije bilo golova, te da je došao X.

RUSIJA - MAĐARSKA (tip 1, kvota 1,57) - 0:0

Slična priča kao sa Grčkom. I Rusija nije baš poznata kao reprezentacija koja redovno i lako daje golove, pa se to videlo u susretu sa nezgodnim Mađarima. Na kraju je bilo bez golova. Rusija jeste imala veći posed lopte, ali to nije uspela da iskoristi.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara