Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Bohum i Bilbao nadoknadili gubitke

Vreme čitanja: 3min | sub. 19.12.20. | 08:35

Pogledajte ko vam je doneo novac 18. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

BOHUM - HAJDENHAJM (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 3:0

Bohumu je ovo bilo četvrto slavelje na sedam utakmica kod kuće ove sezone, uz dva remija i samo jednim porazom, a u ovom trenutku bolji domaćini su samo Fortuna Dizeldorf i večerašnji protivnik Hajdenhajm, pa se i za sastav Franka Šmita može izvesti sličan zaključak.

Opširnje OVDE

ŠARLROA - ANDERLEHT (tip 1X, kvota 1,46) - rezultat 1:0

Šarlroa je do veoma važna tri boda stigla u 93. minutu kada je precizan bio Golizade na asistenciju Morioke. Golmanu Velenrojteru lopta prošla kroz ruke Jako, jako bitna pobeda Zebri. I prilično loša reakcija golmana Kraljevskog kluba.

Opširnje OVDE

BILBAO - UESKA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:0

Visoka kvota na keca za pobedu Baskijaca pokazala se prevrtljivom. Ali je došla! Čekalo se čak do 86. minuta i pogotka sa bele tačke Kenana Kodra da domaćini povedu, da bi u prvom minutu nadoknade Unai Nunjez postavio konačan rezultat.

TROA - NIOR (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Možda i neočekivano jedan od naigranijih tipova dana u MOZZARTU. Favorizovana Troa, lider francuske Lige 2 poprilično se nakučila, ali joj je za trijumf bio dovoljan pogodak Suk Hjun-Juna u 52, minutu.

PRECRTANO

KARAMUGRUK - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Pravilo kada igra Galatasaraj je da nije gotovo dok sudija ne svira kraj, ali bukvalno. Iako se fudbal igra 90 minuta, Lavovi su poraženi od novajlije Karagumruka posle gola u 100. minutu utakmice?!

Opširnje OVDE

UNION B. - DORTMUND (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 2:1

Milioneri su nastavili po starom i posle onog bleska protiv Verdera doživeli novi poraz što ih samo udaljava o vrha tabele i Bajera za kojim sada zaostaju šest bodova, uz utakmicu više...

Opširnje OVDE

CS UNIVERZITATEA - FCSB (tip GG, kvota 1,77) - rezultat 0:2

Nema boljeg načina da dokažete da ste najbolji. FCSB je to učinio u derbiju 14. kola, otišao je u Krajovu, savladao dosadašnjeg lidera, Univerzitateu, i preuzeo lidersku poziciju na tabeli rumunske Lige 1.

Opširnje OVDE

PRESTON - BRISTOL S. (tip GG, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Samo jedan pogodak na duelu 20. kola Čempionšipa i to sa bele tačke. Strelac u 21. minutu bio je vezista Danijel Džonson, ali je to boili sve. Pra je ovbećavao, kao i ovaj naš tip, ali Bristol Siti ipak nije našao put do gola.

Opširnije OVDE

ZVOLE - EMEN (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Jedan od parova, a pre svega tipova gde se znalo da može poći po zlo, pa je ipak dosta igran danas u MOZZARTU. Tako i bi pošto pošto su mreže mirovale tokom svih 90 minuta meča na Makpark stadionu u Zvoleu

LEGIJA - STAL (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:3

Jedno od najvećih iznenađenje ovog petka, pobeda Stala iz Mjeleca, jednog od najslabijih timova Ekstraklase, nad liderom poljskog šampionata. Zanimljivo je da su sva tri gola gostiju došla sa bele tačke.


tagovi

sportsko klađenjeklađenjeInternet klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara