(Foto: Reuters)
(Foto: Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Afrikanci gotovo bez greške

Vreme čitanja: 4min | sub. 14.11.20. | 08:24

Pogledajte ko vam je doneo novac 13. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli juče.

ZAOKRUŽENO:

TUNIS - TANZANIJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Tunišani nisu bili previše ubedljivi na terenu protiv Tanzanije, ali su imali sreće što su na vreme postigli pogodak i na kraju prilično siguran način stigli do slavlja. Jedini pogodak za domaćina bio je delo Jusefa Msaknija iz penala u 18. minutu, a Tunis je do kraja meča imao još nekoliko solidnih prilika da dođe i do drugog gola. Gosti su pokušavali da promene situaciju, ali nisu imali mnogo izglednih situacija pred golom Ben Mustafe.

MAROKO - CENTRALNOAFRIČKA REPUBLIKA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:1

Maroko je prema očekivanjima saladao Centralnoafričku Republiku (4:1), uz dva gola Hakima Zijeha, ali i pogotke Ašrafa Hakimija i Zakarije Abuklala. Domaćin je šifru za protivničku odbranu pronašao još u 10. minutu preko Hakimija, gosti su uspeli da izjednače, ali je sve bilo rešeno Zijehovim golovima u 31. i 33. minutu.

Opširnije OVDE.

JAPAN - PANAMA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Japanci su opravdali ulogu favorita u Gracu, ali im nimalo nije bilo lako sa borbenom Panamom. Na kraju, jedni pogodak na meču bio je delo Takumija Minamina iz penala u 61. minutu. Japanci su imali nešto više od igre, ali i Panama ima za čim da žali pošto je u oba poluvremena imala po nekoliko solidnih situcija pred golom Suičija Gonde.

MALI - NAMIBIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0

Rezultat je jedino što će se pamtiti iz prilično loše fudbalske predstave u glavnom gradu Malija Bamaku. Oba tima su bila prilično neubedljiva, a posebno gosti koji su imali ukupno dva šuta ka golu privinika (nijedan u okvir). Nisu se proslavili ni domaći, ali su u idealnom trenutku došli do vođstva i osigurali bodove. Igrač odluke bio je El Bilal Ture iz penala u 33. minutu.

JUŽNA AFRIKA - SAO TOME (tip 1, kvota 1,07) - rezultat 2:0

Pomučila se Južna Afrika sa Sao Tomeom, ali je u drugom poluvremenu ipak uspela da slomi otpor tvrdog i upornog rivala. Bedem ispred gola gostiju u Johanezburgu probijen je u 55. minutu zahvaljujući golu koji je postigao Persi Tau, dok je konačan rezultat postavio Bongani Zungu u poslednjim trenucima utakmice.

KARNARVON - KONAHS (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:2

Gosti su opravdali ulogu favorita, ali su do pobede stigli posle preokreta golom Kaluma Morisa iz penala u drugom minutu nadoknade. Nije delovalo da će biti zaokružena dvojka na ovom meču, pošto je domaćin vodio golom Majka Hajnsa u 55. minutu, a gosti izjednačili tek 20 minuta kasnije preko Majkla Vajldea. Finiš je obeležio gol iz jedanaestrca, ali i velika nervoza sa obe strane, pa su podeljena po dva crvena kartona za oba tima.

PRECRTANO

NIGERIJA - SIJERA LEONE (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 4:4

Meč između Nigerije i Sijera Leonea je završen rezultatom 4:4, ali tih osam pogodaka nisu najjači utisak sa ovog meča, već način na koji se do njega došlo. Super orlovi su do 29. minuta vodili sa 4:0, ali su potom uspeli da prokockaju ogromnu prednost i stignu samo do boda u nigerijskom Beninu.

Opširnije OVDE.

PONTE PRETA - PELOTAS (tip 1, kvota 1,83) - rezultat 1:1

Ponte Preta je podbacila večeras protiv Pelotasa. Domaćin se dosta mučio, gosti su poveli preko Souze u 25. minutu, ali je Apodi u poslednjim trenucima prvog poluvremena izjednačio na 1:1. Ključni trenutak u drugom poluvremenu dogodio se u 56. minutu kada je Žoao Paulo promašio jedanaesterac, što je dodatno uticalo na samopouzdanje igrača Ponte Prete.

HELMOND - EKSCELZIOR (tip 2, kvota 1,83) - rezultat 2:1

Helmond je iznenadio favorizovani Ekscelzior i onemogućio ga da se približi timovima iz samog vrha tabele. Sa druge strane, domaćin je nakon dva vezana remija ostvario i veoma važnu pobedu, pa se tako ozbiljno odaljio od samog dna tabele gde mu definitivno nije mesto. Domaćin je poveo preko Goselinka u 27. minutu, a prednost je u 58. minutu duplirao Stans. Konačan rezultat je postavljen u četvrom minutu nadoknade golom Elijasa Omarsona.

BOLTON - SALFORD (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 2:0

Bolton se vratio na pobednički kurs, pošto je pomalo iznenađujuće savladao favorizovani Salford na domaćem terenu i jasno pokazao da ove sezone, uprkos svim poteškoćama, ipak nema nameru da se bori za opstanak. Domaćin je poveo golo Oena Dojla u 23. minutu, dok je konačan rezultat postavio Džordan Turnbul, autogolom u 67. minutu.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara