©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Pamtićemo pad Pevaca i PSŽ-a

Vreme čitanja: 4min | pon. 21.12.20. | 07:48

Pogledajte ko vam je 20. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

INTER - SPECIJA (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:1

Skoro sat vremena je Konteov tim lomio otpor slabašne Specije i uspeo je u 52. minutu napokon da probije bunker gostiju. Sevnula je kontra, Lukaku je skočio, Lautaro sjajnim pasom pronašao Hakimija koji se u svom stilu ubacio i rutinski završio. Dvadesetak minuta kasnije je Lukaku rešio pitanje pobednika.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - LIDS (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 6:2

Rapsodija Crvenih Đavola na Old Trafordu. Spakovali su Lidsu dva gola u uvodna tri minuta, a onda još dva do 37. Samo što je počela, a utakmica je već bila rešena. Da golman gostiju Melije nije odlično branio u drugom poluvremenu pogodaka je moglo da bude i znatno više pošto je upisao čak osam odbrana. Izabranici Marsela Bjelse su defanzivno razočarali, ali napadački su odgirali u skladu onime na šta su nas do sada navikli i to im je donelo utešna dva gola.

Opširnije OVDE.

EIBAR - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:3

Ili pate ili „briju“. Za razliku od dela sezone kad su se mučili u Ligi šampiona, a u prvenstvu trpeli šamare od Valensije, Kadiza i Alavesa, fudbaleri Valensije izgledaju kao Formula 1 u poslednjih nekoliko etapa La Lige. Eibaru nije vredelo ni što je odigrao jednu od kvalitetnijih utakmica ove jeseni i u finišu imao šansu da ukoči favorita. Ovako, uprkos ziceru za izjednačenje u nadoknadi, morao je da pruži ruku prvaku Španije: 11. put u poslednjih 13 međusobnih okršaja.

Opširnije OVDE.

PORTO - NASIONAL (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Da je moglo lakše – nije. Za pobedu Porta postarao se Nasional. Minimalan napor morali su da ulože Zmajevi da bi upisali sedmi ligaški trijumf. Porto je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu. Prvi poklon u vidu penala realizovao je Seržo Oliveira. Prednost domaćina na Dragau duplirao je Musa Marega, a u obe akcije Zmajeva akter je bio Taremi.

Opširnije OVDE.

ŽIL VISENTE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:2

Benfika je 13. put zaredom savladala Žil Visente, a poslednjih pet pobeda vezala je bez primljenog gola. Sve što je bilo potrebno lisabonskim Orlovima jeste crveni karton Nogeire u finišu prvog dela. U nastavku su gosti uz autgol Rodriga i pogodak Evertona lako došli do prethodno zacrtanog cilja.

VBA – ASTON VILA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:3

Kako je počelo, tako se i završilo. U režiji Džeka Griliša, koji je i iznudio isključenja Livermora, pokrenuo akciju za drugi gol (strelac Traore), a nad njim nje načinjen i jedanaesterac iz koga je El Gazi doneo već petu pobedu Aston Vili u gostima, a Sema Olardajsa – u čijem sastavu je Branislav Ivanović igrao završnih 12 minuta – uveo u veliki problem.

Opširnije OVDE.

SLAVIJA PRAG - BOHEMIJANS (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:1

Bohemijans se potrudio da zakomplikuje posao domaćinu koji je u sedmom minutu poveo, a u 66. duplirao prednost. Gosti su odgovorili golom u narednih stotinak sekundi i time zabrinuli domaće kojima su uspevali da otkinu bodove ili uzmu ceo plen u dva od poslednjih osam međusobnih okršaja. Ipak, Slavija je nastavila dominaciju u češkom šampionatu gde posle 12. rundi nema poraz sa skorom od 10 pobeda i dva remija.

PRECRTANO:

TOTENHEM - LESTER (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 0:2

Slavile su Lisice 2:0 i pošteno bi bilo reći da su taman za ta dva gola bile bolje, mada je teško oteti se utisku da ih je domaćin častio u duhu predstojećih praznika. Prvi poklon uručio je neoprezni – Englezi ga uveliko prekrstili u „sramotni“ – Serž Orije, drugi Tobi Aldervajrled, a takve darove, sa sve mašnicom, sastav Brendana Rodžersa oberučke prihvata.

Opširnije OVDE.

LIL – PARI SEN ŽERMEN (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 0:0

Nisu nam Lil i Pari Sen Žermen ponudili duel dostojan borbe uoči 16. kola prvog i drugoplasiranog tima Francuske lige 1. Slave Doge bod i prvu poziciju na tabeli iako su u 78. minutu imale kontru četiri na jedan koju je junačkim startom zaustavim Presnel Kimpembe koji se tom prilikom i povredio.

Opširnije OVDE.

STANDARD - MUSKRON (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Da je velikan iz Liježa zaboravio da pobeđuje, to više nije nikakva novost. Sedmi put uzastopno Standard nije uspeo da upiše prvenstveni trijumf, a izgubio je od ekipe koja mu prethodnih par godina poslovično otkida bodove. U poslednja četiri meča pre večerašnjeg u tri navrata su Standard i Muskron igrali nerešeno uz trijumf Crvenih. Večeras je Muskron slavio zahvaljujući golu Ksadasa iz 30. minuta.


tagovi

bet analizasportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara