©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Fino, bez previše zabluda

Vreme čitanja: 4min | pon. 16.11.20. | 08:01

Pogledajte ko vam je 15. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

HOLANDIJA - BIH (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Reprezentacija Bosne i Hercegodine eliminisana je iz elitne divizije Lige nacija. Holanđani su izvrsno ušli u utakmicu, do 14. minuta su već vodili sa 2:0 zahvaljujući golovima Žoržinja Vajnalduma, koji je sjajno tražio prostor kod dodavanja Denzela Damfrisa i Stivena Bergajsa. Već posle gola Depaja u 55. minutu bilo je jasno da je kec zaokružen.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE!

DANSKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Danci su se ozbiljno kockali večeras, bili su nadomak eliminacije jer je Island izjednačio u 85. minutu preko Kajrtansona, ali su se spasli u drugom minutu nadoknade. Čovek odluke bio je Kristijan Eriksen, koji je prethodno iskoristio i penal u 12. minutu. Snažno i precizno je tukao vezista Intera, pa nije bilo spasa za Islanđane.

AUSTRIJA - SEVERNA IRSKA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Austrija se kockala sa liderskom pozicijom u svojoj grupi B divizije Lige nacija, pošto je Severna Irska vodila od 75. minuta, ali je domaćin stigao do velikog preokreta. Prvo je Švab izjednačio u 81. minutu, a šest minuta kasnije Adrijan Grbić je postigao pobedonosni pogodak. Napadač hrvatskog porekla je ušao u 78. minutu, asistirao Švabu, a onda pogodio za veliko slavlje u Beču.

ČEŠKA - IZRAEL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Češka nije blistala, ali je na početku utakmcie povela golom Vladimira Daride i onda uspela da sačuva prednost do kraja meča. U finišu meča Izraelce je omelo isključenje Elhameda, što je olakšalo posao domaćinu. Česi su prišli samo na bod vodećim Škotima i tako sačuvali teoretske šanse u poslednjem kolu da se domognu promocije u diviziju A.

ITALIJA - POLJSKA (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 2:0

I pored svih hendikepa, Azuri su uspeli da sastave mlad i respektabilan tim koji je u meču “biti ili ne biti” savladao Poljake sa 2:0 i preskočio ih na tabeli u grupi Lige nacija. Da bi zadržali prvo mesto i plasirali se na završni turnir, Italijani moraju da savladaju Bosnu i Hercegovinu u Sarajevu za tri dana u meču poslednjeg kola kako ih ne bi prestigli Holanđani ili Poljaci posle međusobnog okršaja.

SLOVENIJA - TZV. KOSOVO (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 2:1

Slovenija je umalo prokockala sve u Ljubljani, ali je na kraju slavila sa 2:1 golom Josipa Iličića u trećem minutu nadoknade. Gosti su vodili golom Murićija od 58. minuta, ali su domaći izjednačili u 63. minuta preko Kurtića i potom svim silama napredovali kako bi došli do pobede. Josip Iličić je bio igrač odluke sa bele tačke.

MOLDAVIJA - GRČKA (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 0:2

Grci su rutinski odradili posao u Moldaviji, pa su došli do situacije da u poslednjem kolu, u slučaju pobede na svom terenu nad Slovenijom, mogu do promocije u diviziju B Lige nacij. Gosti su čitav posao rešili u završnici prvog poluvremena kada su golovima Fortunisa i Bakasetasa stigli do kapitalne prednosti.

BELGIJA - ENGLESKA (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 2:0

Engleska ne ide na završni turnir Lige nacija. Loši rezultati u susretima sa Danskom (remi u gostima i poraz kod kuće) skupo su koštali Albion, koji se posle večerašnjeg poraza u Belgiji (0:2) kolo pre kraja oprostio od mogućnosti da se bori za trofej u ovom takmičenju. Belgija se ovom pobedom osvetila Englezima za poraz na Vembliju i što je još važnije - došla nadomak plasmana među četiri najbolja tima u Ligi nacija.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE!

PRECRTANO:

MAĐARSKA - SRBIJA (tip 1, kvota 2,95) - rezultat 1:1

Skromnu utakmicu odigrala je Srbija u Budimpešti protiv Mađarske, koja nije bila mnogo bolja, isto je odigrala slab meč, a na kraju su Orlovi odneli bod za Beograd. Ipak, bitna je razlika u utisku u tome što su Mađari od srede slavili plasman na Evropsko prvenstvo, pa meč koji su odigrali bez punog gasa njima može da se opravda.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE!

IND. DEL VALJE - LDU PORTOVIJEHO (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:3

Kakav meč u predgrađu Kita. Čak tri gola su pala u nadoknadi utakmice, a onaj za konačan rezultat postignut je u 99. minutu. Gosti su prvi put poveli u 42. minutu golom Fridriševskog, a potom su Montano i Muriljo doneli preokret Independijenteu. Ipak, tu nije bio kraj preokretima. Angulo je u 95. minutu izjednačio na 2:2, dok je Aleksander Ušina postavio konačan rezultat četiri minuta kasnije.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara