Sadio Mane postiže gol (©Reuters)
Sadio Mane postiže gol (©Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): U Londonu došli i golovi i fiks, a i ostalo ste odlično gađali

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.01.21. | 07:29

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. januara, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli u četvrtak:

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - LIVERPUL (tip 1+I&1+II, kvota 1,57) - rezultat 1:3 (0:1)

Možda bi scenario u severnom Londonu bio drugačiji da već u trećem minutu igre nije bio ponište gol Hjong Min Sona. Ili da je Hari Kejn zbog povrede nije morao da ustupi mesto Eriku Lameli na poluvremenu. Nažalost, nikada nećemo saznati.

Opširnije OVDE

TOTENHEM - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 1:3

Odlika šampiona je da podigne kada primi nekoliko teških udaraca, a šampion je večeras, u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone, bacanjem jednog od najopasnijih napada Premijer lige u konopce, svim engleskim teškašima poslao poruku da ga ne otpisuju prerano.

Opširnije OVDE

BENFIKA - BELENENSE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Da sve bude kako treba ovog kladilačkog dana potrudila se na kraju i Benfika koja je očekivano pregazila gosta, ujedno i "stalnu mušteriju". Tri gola u mreži gostiju, dela Nunjeza, Silve i Servija rešila su susret na Lužu koji se završio nakon ponoći.

Opširnije OVDE

NAPOLI - SPECIJA (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 4:2

Gatuzo sada može nešto lakše da diše. Daleko od toga da mu se stolica više ne klima, ali dobra igra Napolija - pogotovo u prvom poluvremenu - uticaće značajno na pumpanje samopouzdanja. A ono je neophodno ekipi pred odudne bitke na svim frontovima.

Opširnije OVDE

SERKL B. - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 1:2

Serkl je treći put uzastopno poklekao pred gradskim rivalom rezultatom, ali domaćin u prvom poluvremenu nije bio nimalo bezopasan. Strahinja Pavlović je nedavno stigao na Jan Brejdel kao pozajmljeni igrač Monaka i već na debiju protiv Kortrajka pogotkom pomogao timu.

Opširnije OVDE

ST. PAULI - BOHUM (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 2:3

Dva puta je Sankt Pauli vodio, dva puta Bohum stizao i na kraju uspeo da preokrene rezultat. Junak je Robert Žulj jer je postigao taj treći pogodak u 63. minutu, međutim epitet igrača utakmice ipak ide u ruke Simona Colera.

Opširnije OVDE

AJAKS - VILEM II (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 3:1

Jedan od najigranijiH i najlogičnijih tipova dana. Naravno, kada je Ajaks domaćin u Eredivizije kec je unapred viđen, a otud i slaba kvota. Ali i kao takva poslužila je da pojača mnoštvo tiketa uplaćenih u MOZZARTU.

Opširnije OVDE

ALKOJANO - BILBAO (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:2

Osvajač Superkupa Španije, Atletik nastavlja sa serijom uspeha, kako u La ligi, tako i u kupovima. Istina, ovaj trijumf u Kopa del rej je bio sasvim očekivan, pošto je protivnik bio trećeligaš. A i kao takava je namučio favorizovanog gosta.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

SPARTA R. - TVENTE (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 0:0

Ovaj tip je ionako bio divlji pokušaj, u fazonu - šta bude, neka bude. Mreže su mirovale na Het Kastelu, što je, priznaćete zaista retko u holandskom fudbalu, ali eto i to se dogodi.

KLUŽ - ASTRA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Trenutak nepažnje odneo je bodove niz vetar, Astra je bila nadomak ispunjenja cilja u Transilvaniji. Podela bodova (1:1) na Konstantin Raduleskuu u 19. kolu ne ide u prilog ni Klužu, ni Astri. Najviše je profitirao FCSB.

Opširnije OVDE


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara