©MN PRESS
©MN PRESS

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Sve prihvatljivo, ali uz bolje vesti sa Marakane

Vreme čitanja: 3min | pet. 13.11.20. | 08:23

Pogledajte ko vam je doneo novac 12. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

R. IRSKA - SLOVAČKA (tip 0-2, kvota 1,41) - rezultat 1:1 (1:2 posle produžetaka)

Jedan od naših današnjih predloga koji je prošao. Severni Irci su doživeli tragediju kao i reprezentacija SrBije, na domaćem terenu. Ali oni bar nisu morali da se muče do penala. Susret je u 110. minutu rešio Duriš i odveo Slovačku na EURO, ali je nas ovde interesovao rezultat posle 90 minuta.

GANA - SUDAN (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Najigraniji tip dana, verovali ili ne! I prošao je bez problema, što samo dokazuje koliko dobre igrače ima MOZZART. A oni da se zahvale Andre Ajuu, centarforu Svonsija za oba gola.

Opširnije OVDE

O. SLONOVAČE - MADAGASKAR(tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Još jedan kladilački dobrodošao sudar u okviru kvalifikacija za Kup afričkih nacija, ali je ovaj daleko dramatičnije prošao. Konačan rezultat je postavljen već u 59. minutu kada je Voavi smanjio prednost domaćina koji je, na sviu sreću ipak uspeo da odoli do kraja.

Opširnije OVDE

ALŽIR - ZIMBABVE (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:1

Crni kontinent je danas bio izvor najigranijih tipova, a uglavnom su to bili kečevi. Tako je bilo i za meč odigran u stadionu "5. jul 1962" gde je domaći tim u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija lagano deklasirao reprezentaciju Zimbabvea. Gol Kadevere u 79. minutu za goste ništa nije uspeo da promeni.

MAĐARSKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Pre dve decenije dobili su samo tri utakmice u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope – tri leta ranije Jugoslavija im je spakovala 12 komada u baražu – i baš tad, posle turnira u Belgiji i Holandiji rodio se u Sekešfehervaru Dominik Soboslaj. Sad je taj momak junak Mađarske, jer je u drugom minutu nadoknade odapeo strelu sa više od 25 metara i lansirao severne susede na EURO.

ENGLESKA - R. IRSKA (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:0

Englezi 35 godina nisu pobedili Republiku Irsku, a večeras su savladali komšije tako lako, kao da im je to uobičajena praksa. I bez Harija Kejna koji je čitav meč presedeo na klupi, bilo je jasno da su talenat i kvalitet debelo na strani Gordog Albiona 

Opširnije OVDE

LUKI ENERGIJA - SMOLENSK (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:1

Domaćin je pre ove utakmice, u dosadašnjih 14 kola Rusije 3 Zapad osvojio samo 13 bodova, a gost je imao jedan više, ali je i odigrao i meč više. Ovo je bio par za zaobilaženje, ali je ovaj tip ipak delovao solidno sa kvotom 2,00. I ispostavilo se da je tako pošto je Luki Energija dobila susret sa 2:1, a do 88. minuta je vodila sa 2:0.

PRECRTANO

SRBIJA - ŠKOTSKA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1 (4:5 posle penala)

Ušao je u 70. minutu Luka Jović u igru, našao se u finišu u solidnoj šansi. A onda je rešio da okaja grehe i postane privremeni nacionalni heroj. Počelo je već zaostavno vreme, reprezentacija Srbije je imala korner. Centrirao je Mladenović, a Jović je školski reagovao, pokazavši da je napadač ozbiljne klase. Prekasno ipak za prolazak ovog "patriotskog" tipa...

Opširnije OVDE

GRUZIJA - S. MAKEDONIJA (tip 1, kvota 2,80) - rezultat 0:1

Od trenutka kada je postalo jasno da će im rival u finalu baraža biti Gruzija, čitava nacija počela je tiho da se nada nezapamćenom scenariju. Večeras je kapiten i najdugovečniji reprezentativac, Goran Pandev zapalio čitavu Makedoniju najvažnijim pogotkom u karijeri koja traje već dve decenije.

Opširnije OVDE

MOLDAVIJA - RUSIJA (tip 2&3+, kvota 1,73) - rezultat 0:0

Odigrali su Rusi samo 0:0 sa Moldavijom i pokazali slabosti koje bi naredne srede na stadionu „Rajko Mitić“ mogao da iskoristi naš državni tim, u pokušaju da se pomeri sa poslednjeg mesta tabele Grupe 3 B divizije, uz napomenu da prethodno gostujemo severnim susedima.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara