REZZIME DANA (utorak): Španci pogodak večeri, užas Helsinkija

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.07.24. | 23:08

Pogledajte ko vam je 9. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TNS - DEČIĆ (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 3:0

Crnogorski šampion Dečić ozbiljno se obrukao već na prvom koraku, na gostovanju u Velsu gde je TNS slavio sa ubedljivih 3:0 (3:0), a lagano je razlika mogla da bude i duplo viša!

Opširnije OVDE.

SANTA KOLOMA - BALKANI (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 1:2

Ogromna radost za sve koji su čekali dvojku, pošto je gol za pobedu gostiju stigao u 90. minutu! Balkani je bio bolji, imao više konkretnijih šansi, a na kraju se isplatilo vaše poverenje.

ŠPANIJA - FRANCUSKA (tip 1, kvota 2,90) - rezultat 2:1

Nisu samo najtalentovaniji - najbolji su! Španci su jedino su od početka Evropskog prvenstva pa do finala igrali fudbal i kroz igru lomili protivnike. Od svih velikih reprezentacija na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj jedino se Španiji ozbiljno video trenerski pečat. Luis de la Fuente je na sebe preuzeo najteži selektorski posao, izvršio totalnu smenu generacija, a onda ispunio još teži zadatak - od svog tima je napravio najbolju evropsku reprezentaciju. Crvena furija se večeras protiv Francuske u polufinalu demonstrirala novi kvalitet, onaj psihološki. Espresno se vratila nakon primljenog gola Kola Muanija u devetom minutu, došla do preokreta već u 25. minutu zahvaljujući majstorijama Lamina Jamala i Danija Olma, a onda gotovo rutinski održala prednost do kraja meča - 2:1 (2:1).

Opširnije OVDE.

RIVER PLEJT (Ž) - SA TELEVISION (Ž) (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Fudbalerke River Plejta nisu vas ostavile dugo da čekate na gol i radost. Već do poluvremena bilo je 1:0, u nastavku se klupko brzo odmotalo pa je do 62. minuta postavljen konačni rezultat. Čist pogodak.

VILJA DALMINE - KOLEGIJALES (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Ko je verovao u Kolegijales - lepo se opario! Jedan gol rešio je pobednika, vama je samo toliko i bilo dovoljno. Dioskez je u 21. minutu zatresao mrežu i u nastavku je Kolegijales izdržao sve nalete Vilja Dalminea, na vašu radost.

HANGERFORD - SVINDON (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:2

Malo ste sačekali na golove, ali kada je Svindon pronašao dobitnu formulu, Hangerford je brzo pao. Prva strela probila je kapiju na otvaranju drugog dela, da bi do isteka punog sata fudbala sve bilo jasnije. Još jedan pogodak.

PRECRTANO

PANEVEŽIS - HELSINKI (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 3:0

Senzacionalan rezultat je viđen u Litvaniji, gde je Panevežis razbio Helsinki takođe rezultatom 3:0 (1:0). Senzacija u svakom smislu te reči, pošto je Panevežis u totalnom rasulu, ali je uspeo da razbuca šampiona Finske.

Opširnije OVDE.

VIKINGUR - ŠAMROK (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Može se reći da je Vikingur bio bolji rival, da je imao daleko veći posed lopte što govori i statistika (73-27%), ali na kraju će ostati zapisano da domaćin nije imao nijedan udarac u okvir od 12 koje su uputuli ka golu!

HAMRUN - LINKOLN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Minimalan trijumf na strani ostvario je gibraltarski Linkoln protiv Hamruna na Malti. Jedini gol na utakmici delo je Itan Brito posle izuzetne solo akcije u 37. minutu koju je završio udarcem u desnu stranu gola. Golman Henri Bonelo bio je nemoćan. Zanimljivo, domaćin je već od 10. minuta imao igrača manje zbog direktnog crvenog kartona Elionaja nakon grubog starta, da bi zatim i Hamrun pred odlazak na poluvreme ostao sa desetoricom posle drugog žutog kartona Kikea Gomeza.

Opširnije OVDE.

ALTRETON - NOTS KAUNTI (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 2:2

Uzbudljiva utakmica, ne i ishod kojem ste se nadali. Dva puta je Nots Kaunti jurio zaostatak i uspevao da stigne, drugi put u 62. minutu, ali do kraja nije uspeo da stigne do preokreta...


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara