REZZIME DANA (utorak): Da ne beše Blekpula, Zrinjskog i Eksitera - potpuni košmar!

Vreme čitanja: 3min | uto. 03.09.24. | 22:55

Pogledajte ko vam je 3. septembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BLEKPUL - KRU (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:1

Blekpul vam je bio veran i nije pokvario dan kao Vigan. Domaćin je već do kraja prvog poluvremena imao rutinska dva gola prednosti u nastavku je samo bilo pitanje konačne razlike i ukupnog broja golova, što je bila poslastica za one koji su ljubitelji igara na pogotke.

ZRINJSKI - POSUŠJE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Jedan od retkih timova koji je danas ispoštovao je Zrinjski. Jedan gol je rešio susret i to sa bele tačke na otvaranju drugog poluvremena, ali vas to ne zanima previše. U danu sa ovoliko promašaja verovatno svi razmišljaju "daj šta daš".

EKSITER - SVINDON (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Dugo je trajala neizvesnost na obe strane i na semaforu je stajalo 0:0, sve dok u 65. minutu domaćin nije stigao do prednosti koju je, poput Vigana, ispustio maltene u sledećem napadu rivala. Ipak, radost za naše igrače stigla je u vidu gola za 2:1 u 81. minutu.

PRECRTANO

VIGAN - MORKAM (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Najigraniji tip dana nije prošao! Vigan je ozbiljno razočarao. Domaćin je morao da juri zaostatak već od 12. minuta, kada je Makadam pogodio mrežu. Od tada je Vigan pritisnuo rivala, stigao do izjednačenja u 63. minutu, da bi bukvalno u sledećem napadu sve uprskao i ponovo bio u golu zaostatka. Od toga nije mogao da se oporavi...

FREM - LINGBI (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 4:1

Fudbaleri Lingbija su potpuno podbacili. I ne samo da su podbacili, nego baš debelo su posrnuli. Umesto lagane dvojke, ispade da je Frem imao siguricu jer je razmontirao protivnika u drugom poluvremenu sa tri gola. Pravi košmar za kladioce.

FLITVUD - ASTON VILA M21 (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:3

Pokušali ste hrabro na keca, kvota jeste bila primamljiva, ali se nije dobro završilo. Štaviše, Flitvud je već posle 40 minuta utakmice bio u zaostatku od dva gola, što jeste uspeo da nadoknadi do 58. minuta, ali onda je bukvalno pred sudijsku nadoknadu stigla kanta ledene vode za sve u domaćem sastavu. Gol podmlatka Aston Vile kojim je obezbedio trijumf, dok su vaši tiketi 'pali'.

BREDFORD - NJUKASL M21 (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:2

Još jedna utakmica koja je trebalo da bude sigurica na kecu, a završilo se loše po vas. Bredford je brzo uspeo da nadoknadi gol zaostatka iz prvog poluvremena, čak i poveo sa 2:1 u 76. minutu, a onda je u dubokoj nadoknadi Donaldson postigao gol za 2:2 kojim se otišlo u penale... Bredford je na kraju izgubio, ako vas zanima.

LINKOLN SITI - ČESTERFILD (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Užas, užas... Dan za zaborav. Još jedan promašaj. Linkoln je trebalo da ima sve na tacni i pobedu u rukama, umesto toga pobednika je rešio jedan gol i to u 55. minutu. Nije pomoglo ni to što je domaćin imao 14 udaraca ka golu, jer samo su tri išla u okvir. Ali, nijedan nije završio u mreži, što vas je sigurno razočaralo.

PORT VEJL - VULVERHEMPTON M21 (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:2

Tuga kakav dan. Ni fudbaleri Port Vejla nisu uspeli da urade ono što je na papiru trebalo da bude laganica. Apsolutni favorit dozvolio je od podmlatka Vulvsa da odigra 2:2 i to da dva puta gubi, pa da vadi kestenje u 89. minutu. No, snage za preokret nije bilo.

BIRMINGEM - VOLSOL (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Da se zaokruži košmarno veče, ni Birmingem nije uspeo da uradi ono što su svi očekivali da će biti mačji kašalj. Ni uloga potpunog favorita nije pomogla, jer je Birmingem ozbiljno razočarao i još gubio od 48. minuta, da bi izjednačenje stiglo tek pred samo dodatno vreme. O preokretu nije bilo ni reči.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara