Lukas Jutkijevič (Birmingem)
Lukas Jutkijevič (Birmingem)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Volsol se pretplatio na birmingemski bluz

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.09.24. | 10:56

Pročitajte nekoliko predloga za 3. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:00
Blackpool - Crewe
ID: 8312797

Blekpul je veoma loše startovao u ovoj sezoni: Primorci su u dosadašnja četiri kola Lige jedan osvojili samo dva boda. Ni protivnik nije mnogo uspešniji, a pritom igra u takmičenju koje je za nijansu slabije, pa kad se sve uzme u obzir kec je jedini realan ishod (uz 2-3 gola).





Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:00
Wigan - Morecambe
ID: 8312823

Na prvi pogled ovo bi mogao da bude prilično nezgodan par pošto je Vigan u Ligi jedan osvojio svega tri boda. Međutim, njegov rival se nalazi u takmičenju koje je slabije i dosad ima sve poraze, zbog čega nam kec ipak deluje kao najrazumnija opcija. Golove bolje preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:45
Barrow - Bolton
ID: 8312815

Bolton je daleko značajnije ime u engleskom fudbalu, ali na žalost svojih navijača doživeo je neuspeh u doigravanju za promociju. Ipak, na ovom gostovanju pripada mu uloga apsolutnog favorita pošto rival ne ume sa njim. Dvojka je zacrtana, međutim, ni ovde ne dirajte golove.





Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:45
Birmingham - Walsall
ID: 8312831

Kec na ovoj utakmici spada među sigurice dana, iako i pristalice gostujuće ekipe mogu da budu zadovoljne partijama koje pružaju njihovi ljubimci. Volsol trenutno deli drugo mesto na tabeli Lige dva, ali Birmingem je sezonu počeo zaista sjajno i favorit je uz dosta pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.25)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:45
Bromley - Cambridge
ID: 8312830

Budite hrabri sa ovom utakmicom. Činjenica je da se Bromli nalazi u sredini Lige dva i da su iza njega dva vezana prvenstvena poraza, ali uprkos tome dajemo mu prednost zbog toga što je Kembridž u četiri kola Lige jedan osvojio samo bod. Ukoliko sumnjate u keca, probajte GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
RUMUNIJA 2 | 19:30
Chindia T. - Afumati
ID: 8312659

Domaći su veoma loše otvorili šampionat, ali su se u poslednje vreme malo trgli i vezali dve pobede. Protivnik ima isti broj bodova, međutim, odigrao je utakmicu manje, stoga nijedan ishod ne bi bio iznenađenje. Mi ipak verujemo u keca, dok tradicija najavljuje 2-3 pogotka.





Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
ENGLESKA 6 JUG | 20:45
Bath City - Truro City
ID: 8312561

Kvote favorizuju domaću ekipu, ali nama se čini da bi bilo dobro da rizikujete sa dvojkom pošto Trurou Siti zasad igra odlično, a na gostovanjima još nije doživeo poraz. Ukoliko sumnjate, opredelite se za 0-3 gola jer je to poslednjih sezona sigurica na njihovim okršajima.





Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Za izbegavanje
ENGLESKA 6 SEVER | 20:45
Kidderminster - Chester
ID: 8312543

Rivale na tabeli razdvajaju samo dva boda, koliko domaći imaju više. Ipak, trebalo bi da budete oprezni sa ovom utakmicom jer je Kiderminster u poslednjih nekoliko dana zabeležio par loših rezultata, dok je Čester vezao četiri kola bez poraza, a i ume da trijumfuje ovde.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara