REZZIME DANA (subota): Barselona vas obradovala, Real nije

Vreme čitanja: 4min | sub. 19.10.19. | 23:14

Pogledajte ko vam je 19. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

EIBAR - BARSELONA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:3
Marko Dmitrović je uradio sve što je do njega, ali saigrači su ga ostavili da na Ipurui glumi glinenog goluba, pa je MSG trio vodio Barselonu do komfornih 3:0 koji su Katalonce uzdigli do prvog mesta na tabeli Primere, barem do večerašnjeg gostovanja madridskog Reala na Balearima.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

KRISTAL PALAS – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,22) - rezultat 0:2
Ne dešava se često da neki trener izvede sastav bez ijednog štopera u timu. Međutim, nužda je naterala Pepa Gvardiolu da posegne za drastičnim merama i izvede najofanzivniju moguću postavu u formaciji 3-1-4-2, u kojoj su bedem ispred golmana Edersona činila dva beka (Mendi i Kanselo) i zadnji vezni Fernadninjo. U tako ofanzivnom stilu Mančester Siti je upisao rutinsku pobedu nad Kristal Palasom u Londonu od 2:0, smanjio barem na 24 sata prednost Liverpula na pet bodova razlike i najavio povratak u šampionski modus koji ga je krasio prošle sezone.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

NAPOLI – VERONA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0
Dva puta je bilo 0:0, protiv Genka u Ligi šampiona i na gostovanju Torinu u Seriji A. Pričalo se o mini-krizi Napolija, napadačkoj impotentnosti, ali u osmom kolu prvenstva tim Karla Ančelotija uspeo je da prebrdi nevolje i na krilima raspucanog Arkadijuša Milika prizemlji više nego korektnu Veronu koja je zaslužila više na San Paolu. Na kraju je bilo 2:0 za Napolitance, koji su napravili dobru rezultatsku uvertiru za gostovanje Salcburgu, ali su problemi i dalje uočljivi. Pogotovo u odnosima predsednika u pojedinih igrača, večeras je ceh ispadanjem iz prvih 11 platio Dris Mertnes, međutim, na drugoj strani Ančeloti je dobio poljsku haubicu i u mnogo boljem raspoloženju čeka sredu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

JUVENTUS - BOLONJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1
Ako je Juventus najbolji predstavnik italijanskog fudbala, onda su sudije najgori! Arbitri u Seriji A možda nekad ne znaju šta rade, a možda i znaju kad i kako je potrebno pogurati favorita, što se najbolje videlo u poslednjem meču subotnjeg programa osmog kola, jer je na pravdi Boga Bolonja uskraćena za penal u nadoknadi vremena, čime su crno-beli sačuvali 2:1 i zadržali prvo mesto na tabeli i posle ove runde.

JANG BOJS – KSAMAKS (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:1
Raspucani Jang Bojs nastavlja poteru za Bazelom! Fantastični domaćin danas je spakovao četiri gola Ksamaksu, koji je tek na trenutke pružao otpor na ovom meču. U 33. minutu Jang Bojs je poveo preko Nsamea, a Burgi i Gaudino su u nastavku meča samo rešili pitanje pobednika. Smanjio je Karlen na 3:1, ali Mambimbi minut kasnije postavio konačnih 4:1 na vaše ogromno zadovoljstvo. Kec je prošao bez ikakvih problema.

BAZEL – TUN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1
I dok Jang Bojs juri za Bazelom, ovaj tim istim ritmom odmiče. Doduše, protiv Tuna nije bilo lako kako se na prvi pogled čini. Jeste domaćin poveo preko Bue u 50. minutu, ali Rap je nekih 15 minuta kasnije vratio sve u egal. Doduše, isti fudbaler je potom postigao autogol i odmogao svom timu, a Tun je dokrajčio Zufi u 78. minutu. Malo znoja, ali i zaokružen kec.

ČELSI - NJUKASL (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0
Čelsi je uprkos bledoj igri uspeo da pogotkom Markosa Alonsa na pas Kaluma Hadson-Odojija, verovatno najboljeg pojedinca Plavaca danas, teškom mukom stigne do minimalca protiv Njukasla. Sve do tog trenutka, morali ste da se iznova preznajate zbog toga što je kec bukvalno visio u vazduhu. Na kraju, epilog je ipak bio najbolji mogući, pa ste sa osmehom mogli da ispratite rezultate ostalih utakmica Premijer lige.

PRECRTANO

TOTENHEM - VOTFORD (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1
Ne znamo koliko je to dobro za Crvenu zvezdu uoči meča trećeg kola Lige šampiona, jer nisu Pevci preko noći zaboravili da igraju fudbal i moraće neko da plati za sve ove neuspehe aktuelnog viceprvaka Evrope. Ali činjenično je stanje da Totenhem ove jeseni igra sigurno najgori fudbal otkako je Maurisio Poketino 2014. seo na klupu. Novu stranicu u prilog toj tezi ispisao je Votford, fenjeraš Premijer lige, koji je u devetom kolu, baš na gostovanju u Londonu, bio na pragu prve pobede u novoj sezoni, ali je Pevce spasio pogodak Delea Alija u 86. minutu utakmice – 1:1.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

UTREHT – PSV (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 3:0
Veče koje će PSV želeti što pre da zaboravi. Koliko večeras. Ako postoje utakmice u kojima sve krene nizbrdo i naopako, onda je za Filipsovce to baš bio ovaj duel. Utreht je dočekao tim iz Ajndhovena i ispratio ga kući sa tri gola u mreži - 3:0 (0:0). Verujemo da ćete i vi ovaj duel što pre želeti da izbrišete iz pamćenja.

 
MAJORKA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:0
Majorka, koju su svi otpisivali posle startnih šest utakmica, definitivno se podigla tokom minule repreznetativne pauze, a novi trijumf nad jednim od najvećih klubova na svetu od 1:0 samo će još više će uliti samopouzdanje izabranicima Visentea Morena koji su uspeli ono što neki pre njih, bogatiji i snažniji nisu.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara