REZZIME DANA (ponedeljak): Dva remija pokvarila dan

Vreme čitanja: 3min | pon. 05.08.24. | 23:02

Pročitajte ko vam je doneo novac 5. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SPARTAK MOSKVA - KRILJA SOVJETOV (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:0

Pronašao je Dejan Stanković zajednički jezik za igračima moskovskog velikana. Nakon debitantskog poraza od Orenburga sa 0:2 ovo je treća uzastopna pobeda Sparta sa tri data gola.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJA LJUBLJANA - NAFTA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Sigurna je Olimpija na startu sezone, bezgrešna posle uvodne tri runde slovenačkog šampionata. U trećem kolu tim iz Ljubljane je na svom terenu savladao Naftu golovima Durdova u 8. i Motike u 57. minutu. 

DIFERDANŽ - UNA STRASEN (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 2:0

Trijumfalno je Diferdanž otvorio novu sezonu. Ovaj klub slavio je u prvoj rundi šampionata Luksemburga na svom terenu protiv Strasena. Domaćinu je prednost sa penala doneo Žoržinjo u 32. minutu, a pobedu je potvrdio Trani u 62.

VEJLE - NORDSJELAND (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Pridružili su se gosti grupi timova na čelu danskog prvenstva sa sedam bodova iz tri kola, dok je domaćin ostao na začelju kao jedini sa tri poraza. Gol odluke dao je Oliver Antman u 62. minutu.

HB TORSHAVN - SKALA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:0

Posle dva vezana poraza klub iz Toršavna nije dozvolio novo iznenađenje i rutinski je izašao na kraj sa ekipom iz sredine tabele. Golovi nakon dvadesetak minuta i brzo po povratku sa odmora omogućili su domaćinima sigurna tri boda.

ZAMALEK - ENPI (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 4:2

Vraća se Zamalek pobedničkim navikama i polako hvata voz za treće mesto. Posle pobede nad Enpijem ono upravo Zamaleku i pripada. Večeras je na svom terenu savladao Enpi, koji je vrlo lako mogao da doživi debakl pošto je od 63. minuta imao četiri gola zaostatka! Ipak, u završnih pola sata uspeo je da ublaži poraz.

TORPEDO K. - SAMTREDIJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:1

U naletu je Torpedo, ali DIla Gori i dalje ima dva boda prednosti na vrhu. Malo je, ipak, nedostajalo da fenjeraš sa samo jednom pobedom u 19 kola prekine pobednički niz tima iz Kutaisija. Gosti su poveli, a i pored toga što je domaćin izjednačio pre odlaska na odmor, do pobede je došao tek u dubokoj nadoknadi drugog poluvremena.

STREJMUR - B36 TORŠAVN (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:4

Uspeo je Strejmur u prošlom kolu da prekine negativan niz, ali i dalje strepi za opstanak. Gosti, iako bezbrižni u sredini tabele, bili su neumoljivi i sa po dva gola u uvodnim, a onda i zaključnim minutima meča stigli do tri boda.

PRECRTANO

RAPID BUKUREŠT - SEPSI (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:2

Očajni je klub iz Bukurešta ušao u sezonu. Iz četiri kola ima samo tri boda, od kojih je treći upisan večeras nakon što su gosti poveli već u prvom minutu, ali je usledio preokret do odlaska na odmor. Ipak, nisu igrači Rapida uspeli da sačuvaju vođstvo u drugom delu utakmice, mada to i ne čudi mnogo jer je Sepsi i dalje neporažen.

FRANCUSKA M23 - EGIPAT M23 (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Šokirali su fudbaleri afričke selekcije domaćine Olimpijskih igara i pogotkom pola sata pre kraja zapretili da ih ostave bez finala sa Španijom, Ipak, u 83. minutu napdač Kristal Palasa Žan Filip Mateta uspeo je da donese izjednačenje i produži nadu francuskih navijača da će gledati svoje fudbalere u borbi za zlato. Niste se tome nadali, očekivali ste da će Trikolori mnogo lakše odraditi posao.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara