©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Da ne beše raspoloženih domaćina...

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.12.20. | 23:29

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas. 

ZAOKRUŽENO

MAKABI H. - HAPOEL T.A. (tip 1, kvota 1,26) - rezultat 1:0

U duelu dva od tri najtrofejnija izraelska kluba Zeleni su slavili i prisvojili čelo tabele. Razliku je napravio gol Nikite Rukavice sredinom prvog poluvrmena, ali činjenica je da ne bi bilo nezasluženo da su gosti osvojili bod. 

Opširnje OVDE

SELTA - KADIZ (tip 1, kvota 1,96) - rezultat 4:0

Selti je prvo poluvreme bilo dovoljno da povede sa 4:0 i dobije utakmicu koja se i završila istim tim rezultatom. Tim sa Balaidosa je raširio krila, odavno nije bio u boljem momentu, pošto mu je ovo treća uzastopna pobeda.

Opširnje OVDE

OMONIJA - PAFOS (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Jedan od malog broja igrača u sastavu Omonije rođenih baš na Kipru, Marinos Cionis doneo je pobedu svom timu u 14. kola nacionnalnog šampionata pošto je postigao oba gola.

UTA - CS UNIVERZITATEA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Jedan od naših tipova iz rubrike PREDLOZZI I TIPOVANJA. Jeste delovalo malo rizično, što uostalom pokazuje i konačan rezultata, ali je prošlo. A zanimljivo je da su sva tri gola pala u prvih 26 minuta meča rumunske Lige 1.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

SELTA - KADIZ (tip 2, kvota 4,10) - rezultat 4:0

Brujao je ceo svet o Žutima kada su napravili dve senzacije, kada su kao gosti tukli Real, pa na svom terenu Barsu, ali večeras su se propisno obrukali u Vigu. 

Opširnje OVDE

RODA - HELMOND (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Teško je bilo izboriti se danas na "kladilačkom tržištu" s obzirom na veliki broj utakmica koje su završene bez pobednika. To se čak dogodilo i u Kerkradeu gde je domaći tim u 63. minutu imao vođstvo od 2:0. Avaj!

ODENZE - MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,92) - rezultat 1:1

Veliki broj kladilaca večeras se pouzdao u lidera danskog šampionata, Midtjiland da može do pobede u Odenzeu, ali se domaći tim pokazao kao "voćka čudnovata" i uspeo da izvuče bod protiv favoriozovanog gosta.

AVR - KLERMON (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Prazne puške na stadionu Osean. Klermon nije iskoristio ulogu blagog favorita u ovoj utakmici 15. kola francuske Lige 2. Kao praktično svi nerešeni rezultati, tako je i ovaj večeras skupo koštao veliki broj kladilaca.

SIVAS - ANTALIJA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:0

Svoj udeo u večerašnjim kladilačkim mukama dali su i Turci, to jest Sivas i Antalija. Predložili smo vam da probate sa dvojkom, barem je kvota 2,30 pa je imalo smisla riozikovati. No nije se dalo.

LEHIJA G. - VISLA P. (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Mnogi su se pouzdali večeras u Lehiju iz Gdanjska da može do pobede na domaćem terenu protiv gostiju iz Ploka. Ali, desilo se baš suprotno, a nazaslužmniji za to je nekadašnji vezista Čukaričkog, a sada Visle Dušan Lagator pošto je postigao jedini gol na utakmici


tagovi

bet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara