REZZIME DANA (petak): Kako prežaliti duplu dozu 3:3?

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.11.19. | 23:16

Pogledajte ko vam je 22. novembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

PARTIZAN - JAVOR (tip 1, kvota 1,22), rezultat 6:2
Napadački, sve funkcioniše kao sat u ekipi Sava Miloševića, nema ko ne daje golove, još za razliku od nekih ranijih primera nije bilo problema u realizaciji, niti sebičnosti u završnoj trećni. Kapa dole. Defanzivno, kao u većem delu takmičaraske godine crno-beli su bili porozni, s tim što u uvodnom susretu 17. kola nisu platili skupu cenu grehovima odbrane. Štaviše, dvojica igrača iz poslednje linije pripomogla su ofanzivcima da se u Humskoj na obe plećke ploži odlični Javor – 6:2.

Opširnije OVDE.

PSŽ - LIL (tip 1, kvota 1,28), rezultat 2:0

Nema zime u ovom delu sezone kad Pari Sen Žermen igra na Parku prinčeva. Može ponekad da mu se desi da se muči na strani, ali kod kuće rešava sve bez većih problema. Ovoga puta dva laka komada protiv vicešampiona Lila, golovima Ikardija i Di Marije, još u prvom poluvremenu.

Izveštaj pročitajte OVDE.

KLUB BRIŽ - OSTENDE (tip 1, kvota 1,18), rezultat 2:0

Otišli su fudbaleri Briža na reprezentativnu pauzu s gorkim ukusom poraza od Antverpena, ali su se posle dvonedeljne pauze vratili vedri i čili, orni da nastave da dominiraju u belgijskom šampionatu. Taj su plan izveli večeras do perfekcije na utakmici sa Ostendeom koja im je poslužila za zagrevanje pred gostovanje Galatasaraju u Ligi šampiona koje ih očekuje naredne nedelje.

Izveštaj pročitajte OVDE.

KLUŽ - KINDIJA (tip 1, kvota 1,30), rezulatat 4:0

Opasan tim napravio je od Kluža Dan Petresku, što se videlo na otvaranju 17. kola Lige 1 protiv Kindije iz Trgovišta – 4:0. Bila je to osma uzastopna pobeda Kluža na svom terenu, peta vezana bez primljenog gola, što samo svedoči koliko se Petreskovi izabranici komotno osećaju na svom terenu. Na njemu znaju samo za pobede u aktuelnom prvenstvu i računicu im kvari jedino početni remi sa Politehnikom (1:1). Toliko je jak nekadašnji učesnik Lige šampiona.

Izveštaj pročitajte OVDE.

LEVANTE - MAJORKA (tip 1, kvota 1,80), rezultat 2:1

Levante je premijernom meču 14. kola španske Primere tukao Majorku sa 2:1, a utakmicu je obeležio spektakularan pogodak Rubena Ročine. Nekadašnje dete Barselone poslao je pravi projektil ka golu gostiju u 73. minutu, bilo je tu možda i više od 30 metara, međutim golman Majorke nije mogao ništa. Opružio se koliko je dug i samo ulepšao ovu lepoticu za konačnih 2:1. Zanimljivo, Ročina nije bio starter, već je ušao u 6. minutu posle povrede Melera.

Izveštaj pročitajte OVDE.

FULAM - KPR (tip 1, kvota 1,90), rezultat 2:1

Preokret na Krven kotidžu. Nije bilo Aleksandra Mitrovića u timu Fulama, ali je londonska ekipa nastavila napad na Premijer ligu. Najviše zahvaljujući Mitrovoj zameni, Abubakaru Kamari, koji je postigao oba gola u preokretu nad Kvins parkom.

Izveštaj pročitajte OVDE.

DE GRAFŠAP - PSV II (tip 1, kvota 1,23), rezultat 4:1

Da je igrao prvi tim Filipsovaca verovatno biste njemu poklonili poverenje, međutim, drugopozivci, u Drugoj ligi Holandije pretrpeli su jedan od ubedljivijih poraza u poslednje vreme. De Grafšap je čak uspeo da u prvom delu nadoknadi gol zaostatka i kasnije lako privede meč kraju.

PRECRTANO

DORTMUND - PADERBORN (tip 1, kvota 1,15), rezultat 3:3

Luda utakmica na Vestfalenu. Najgori tim Bundeslige došao je u Dortmund maltene prežaljen, ali posle „petice“ u Der Klasikeru Borusija je izgledala kao ekipa koja ne bi savladala ni amatere Paderborbna, kamoli prvi tim. Jedino što su Milioneri uspeli jeste da nadoknade tri gola razlike... Vremena za preokret nije bilo.

Izveštaj pročitajte OVDE.

SPARTA PRAG - BUĐEJOVICE (tip 1, kvota 1,33), rezultat 3:3

Ovo je bilo da čoveku opadne kosa s glave. Važila je Sparta za velikog favorita protiv Buđejovica, međutim, nijednog trenutka nije bila blizu pobede. Štaviše, triput je stizala prednost rivala, ali do preokreta nije mogla...

TROA - ŠAMBLI (tip 1, kvota 1,70), rezultat 0:4

Jedno od većih razočaranja večeri... Iako se Troa bori za povratak u Ligu 1, a Šambli za opstanak u drugoligaškom karavanu ispalo je da je gost počistio favorita i naterao vas, još u prvom poluvremenu, da gužvate tikete...

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara