Rezzime dana (nedelja): Niste verovali Nišlijama, ali bilo je više pogodaka

Vreme čitanja: 3min | ned. 28.07.24. | 23:24

Pročitajte ko vam je doneo novac 28. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KOPENHAGEN - ORHUS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:2

Spektakularan meč viđen je na Parkenu. Orhus je vodio 2:1 posle prvog poluvremena protiv prošlosezonskog učesnika nokaut-faze Evropskog prvenstva, ali je gost poklekao na petnaestak minuta pred kraj. Najpre je Ori Oskarson izjednačio na 2:2 u 73. minutu, a onda je pet minuta kasnije pobedu favoritu doneo iskusni Tomas Dilejni na povratničkom debiju u klub u kom se pre desetak godina afirmisao.

SERVET - IVERDON (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 3:2

Odlične rezultate ima Servet na početku setone. Zahvaljujući pobedi protiv Iverdona došao je do maksimalnih devet bodova iz dosadašnja tri kola Superlige Švajcarske, a u pobedi protiv fenjeraša upisao se u strelce i nekadašnji igrač Vojvodine i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović. Momak iz Zvornika dao je gol za 3:1.

PLZENJ - HRADEC KRALOVO (tip 1, kvota 1,33) - rezulat 1:0

Rešena je Viktorija da vrati titulu u Plzenj i za sada ima šest bodova iz dva kola. Hradec je pružio jak otpor na gostovanju, ali je u 59. minutu dosuđen jedanaesterac za Plzenj. Golman gostiju Adam Zadražil odbranio je penal Pavelu Šulcu, ali se lopta ponovo odbila do uzdanice domaćih, a reprezentativac Češke nije propustio popravnu šansu.

NASIONAL - BOSTON (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 1:0

Vodeći tim Grupe B urugvajske Primere Nasional opravdao je ulogu favorita trećom vezanom pobedom, a četvrtom u poslednjih pet utakmica. Boston je ostao na sedam bodova u sedam kola, a presudio je pogodak već u 17. minutu.

HIMNASIJA - DEFENSORES (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 2:0

Rutinski su domaćini upisali treću uzastopnu pobedu i naneli rivalu treći poraz zaredom, te nastavljaju poteru za promociju u najjači rang argentinskog fudbala. Golovima u Solisa u 16. i Silbe u 57. minutu Himnasija je osigurala tri boda u ovom meču.

FLAMENGO - ATLETIKO GO. (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Flamengo grabi ka tituli u prvenstvu Brazila. Poslednjeplasirani Atletiko nije bio prepreka na tom putu. Po gol sredinom oba poluvremena trasirala su put sigurnoj pobedi.

PRECRTANO

KRASNODAR - DINAMO MAHAČKALA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 0:0

Ušao je tim iz Mahačkale u Premijer ligu Rusije s namerom da se ne obruka, a sudeći po prve dve utakmice u sezoni velike su šanse da će u tome i uspeti. Nema tu mnogo lepote, atrktivnosti, lepršavosti... ali su dva tvrda remija pokazala da će Dinamo biti relevantan faktor u borbi za opstanak. Krasnodar je takođe osvojio dva boda iz prva dva kola, ali je jasno da ovo nije način na koji će ponovo ući u borbu za titulu i bar ponoviti dostignuće iz prethodne sezone.

GENK - STANDARD (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 0:0

Počela je sezona u Župiler ligi, a Genk i Standard očigledno još nisu ni blizu da uhvate zamah. Na Segeka Areni nije viđen nijedan gol, a gosti iz Liježa trebalo bi da su zadovoljniji ishodom uzimajući u obzir da su Štrumfovi predvođeni novim trenerom Torstenom Finkom važili za favorite.

RADNIČKI NIŠ - TSC (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Od totalne konfuzije na terenu u prvih desetak minuta, promaje i totalne desinhronizacije u odbrani, gde se nije znalo ni ko pije, ni ko plaća i gol je visio u vazduhu, do igre koja je pobrala simpatije Nišlija kojima nije bilo teško da se spuste četrdesetak kilometara južnije i bodre svoje miljenike u duelu sa prošlogodišnjim vicešampionom Srbije. Do pobede.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara