Različiti izazovi za Čukarički i Radnički (Star sport)
Različiti izazovi za Čukarički i Radnički (Star sport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Tradicija ukazuje na dvojku u Subotici i goleadu u Nišu

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.07.24. | 10:59

Pročitajte nekoliko predloga za 28. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
Krasnodar - Dyn.Makhachkala
ID: 8235113

U pitanju je duel viceprvaka i novog člana elitnog ranga. Ogromna je razlika u kvalitetu na strani Bikova i to bi trebalo da se vidi kroz rezultat. Krasnodar je otvorio prvenstvo nerešenim ishodom na gostovanju Ahmatu, dok je Dinamo iz Mahačkale odoleo Himkiju, iako je domaćin tog meča propustio da realizuje dva jedanaesterca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ARGENTINA 1 | 23:30
River Plate - Sarmiento
ID: 8234541

Prošle sedmice smo smatrali da će doći kec na River i omanuli smo. A retko se dešava da tako veliki klub dvaput uzastopno omane na domaćem terenu. Kriza jeste velika, trener Martin Demikelis je smenjen i večeras se oprašta od navijača na Monumentalu i bilo bi lepo kad bi taj emotivni susret bio ispraćen pobedom.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.77)
Fiksevi dana
BRAZIL 1 | 21:00
Flamengo - Atletico Go
ID: 8234578

Jeste Botafogo lider brazilske Serije A, ima tri boda više od Flamenga, ali drugoplasirani na tabeli ima dve utakmice manje i ako ih dobije izbiće na prvo mesto. U zaletu je, jer je savladao Krusijamu i Vitoriju. Osim toga, na poslednjih deset mečeva kod kuće u svim takmičenjima ima čak osam pobeda.



Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.92)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 21:00
Radnicki Nis - TSC Backa Topola
ID: 8235126

Možda na prvi pogled nema utemeljenje, jer je Radnički izgubio 0:2 od Čukaričkog na premijeri, a TSC jedva savladao IMT 1:0, međutim... Da bi meč u Nišu mogao da bude efikasan nagoveštavaju prethodne dve posete Topolčana Čairu. Oba puta slavili su po 3:0.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.9)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 18:30
Charleroi - Antwerp
ID: 8235059

Pripreme su gotove, vreme je za takmičarski fudbal. Mada, Šarlroa i Antverp se ponašaju maltene revijalno kad se sretnu, pošto je na poslednja tri međusobna duela viđeno čak 17 golova! Više od pet u proseku. Na osnovu toga realno je očekivati još jedan efikasan susret.



Ukupno golova

Tip: 4+ (2.9)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 21:00
Spartak Subotica - Cukaricki
ID: 8235117

Za ljubitelje tradicije ovo je poslasitca. Čukarički redovno dobro prolazi u Subotici, dobio je 2:1, 3:1 i 3:0 i na minula tri gostovanja Spartaku. Pritom je dobio uverljvo uvodni susret u sezoni sa Radničkim iz Niša. A Plavi golubovi se još traže i relativno lako su položili oružje u Novom Pazaru (2:3).



Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Za izbegavanje
DANSKA 1 | 18:00
Copenhagen - Aarhus
ID: 8234750

Mnogima će kec biti prvi izbor, zbog činjenice da Kopenhagen ima kvalitetniji sastav, ali... Ne zaboravite da je u poslednje vreme Arhus po njega bio koban. Na minula četiri međusobna susreta Arhus je ostvario dve pobede, jednom je bilo nerešeno i samo jednom je slavio tim za Parhena. Zato je bolje zaobići ovaj par.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara