Rezzime dana (nedelja): Bilo je hrabrih da igraju na Hajduk, ali uzalud

Vreme čitanja: 4min | ned. 25.08.24. | 23:44

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,15) - 3:0 (0:0)

Real Madrid slavi prvu pobedu u La ligi ove sezone. Nije bilo blistavo, nije bilo spektakularno - falio je debitantski pogodak Kilijana Embapea na premijeri pred krcatim Santijago Bernabeuom - ali nakon remija protiv Maljorke na startu šampionata, prvaku Evrope najvažnije je bilo da uzme tri boda. Što je uz ozbiljne muke u prvom poluvremenu ipak uspeo - 3:0.

Opširnije OVDE

MARSELJ - REMS (tip 1, kvota 1,45) - 2:2 (1:0)

Bujica emocija i ovog leta u najvećoj francuskoj luci. Počevši od odlaska Kilijana Embapea iz Pariza, preko dolaska Roberta de Zerbija i Mejsona Grinvuda, pa do blistave partije u Brestu proteklog vikenda, gde je Marselj slavio sa čak 5:1. Međutim kada se očekivalo da sa novim trenerom dolaze i neki drukčiji vetrovi, ponovo stara priča: kiks već u drugom kolu! Olimpik nije uspeo da dobije Rems pred tribinama krcatim svojim navijačima - 2:2.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - ĐIRONA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Veliku stvar uradila je Đirona prošle sezone osvojivši treće mesto u Primeri, ali teško da će Katalonci uspeti to da nadmaše ili ponove. Atletiko je večeras bio mnogo bolji, a pobedu je obezbedio sjajnim golovima.

Opširnije OVDE.

TORINO - ATALANTA (tip 2, kvota 2,20) - 1:2 (1:1)

Dve utakmice sa timovima koji konkurišu za najviši plasman u Seriji A i četiri osvojena boda. Nakon što je nesrećno ispustio pobedu nad Milanom na San Siru, Torino je na svom terenu savladao Atalantu, o kojoj su nakon bleska na otvaranju protiv Lečea počeli da pričaju kao kandidatu za "skudeto". Preuranjeno, iako niko ne osporava kvalitet sastava Đan Pjera Gasperinija - 1:2 (1:1).

Opširnije OVDE

NAPOLI - BOLONJA (tip 1, kvota 2,05) - 3:0 (1:0)

Napoli je razočarao na otvaranju sezone u Veroni, ali se večeras iskupio svojim navijačima ubedljivom pobedom nad Bolonjom na stadionu Dijego Armando Maradona - 3:0 (1:0).

Najzaslužniji za to bio je fenomenalni Hviča Kvarachelija, koji zabeležio sjajnu asistenciju za Di Lorenca u 45. minutu, a potom u postigao i pogodak u 75. minutu.

Opširnije OVDE

KLUŽ - BOTOŠANI (tip 1, kvota 1,83) - 3:0 (0:0)

Posle prvog poluvremena u kojem Kluž nikako nije uspeo da savlada odbranu gostiju, usledila je rapsodija. Tri gola u drugom poluvremenu za tri boda i ono što je za nas najbitnije, ovaj par možemo da štikliramo.

PRECRTANO

FJORENTINA - VENECIJA (tip 1, kvota 1,48) - 0:0

Očekivali smo mnogo više od ove utakmice. Čekali smo pobedu domaćina, ali umesto toga, mreže su mirovale i meč je okončan sa dosadnih 0:0.

ISTRA - HAJDUK (tip 2, kvota 1,67) - 1:1 (1:0)

Ništa novo kada je reč o Hajduku iz Splita. Period euforije, priče da je konačno došlo vreme, bombastični transferi, euforija na tribinama i na kraju – totalna frustracija. Pokušali su ovog leta u Dalmaciji da reanimiraju „hajdučko srce“ dovođenjem nekada jednog od najboljih vezista na svetu Đenara Gatuza.

I pogrešili. Hajduk je doživeo evropski debakl eliminacijom od Ružemberoka, uspeo je u međuvremenu Đenaro Gatuzo da se posvađa sa Ivanom Perišićem, i čak pomalo lakoverne navijače Hajduka natera da se u sezoni kupanja oproste od titule. Jeste početak sezone, ali današnjim remijem protiv Istre (1:1), Hajduk je ptišao na minus četiri u odnosu na zagrebački Dinamo.

Opširnije OVDE

SPARTA - FAJENORD (tip 2, kvota 1,43) - 1:1 (1:0)

Previše je sam sebi napravio problema Fajenord da bi mogao da se nada pobedi u derbiju Roterdama, iako je bio bliži trijumfu od Sparte. Primio je gol nakon nesrećne reakcije svoje odbrane u 34. minut, a onda ostasa igračem manje nakon izjednačenja na isteku časa igre. I pored toga što je bio desetkovan više je napadao u završnici utakmice, ali se rezultat nije menjao - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE

VOJVODINA - NAPREDAK (tip 1, kvota 1,42) - 1:2 (0:0)

Uspeo je Kejleb Zadi Seri da anesteriza Kruševljane samo tri minuta nakon vođstva, ali je Napredak ipak savladao Vojvodinu u šestom kolu Mozzart Bet Superlige - 2:1. Na sve gorem terenu u Bačkoj Topoli Kruševljani su pogotkom Marka Šarića u šestom minutu nadoknade stigli do velika tri boda i druge pobede ove sezone. Vojvodina je ostala na samo jednoj, još u prvom kolu kada je savladala Tekstilac sa 3:1. Od tada su Lale poražene od Čukaričkog (1:3) i igrale nerešeno sa Radničkim iz Kragujevca (2:2), dok su u Evropi eliminisan od Ajaksa i Maribora.

Opširnije OVDE


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara