©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Euro i daleke fudbalske destinacije

Vreme čitanja: 3min | čet. 20.06.24. | 23:17

Pročitajte ko vam je doneo novac 20. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠPANIJA – ITALIJA (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 1:0

Da ubedljiva pobeda nad Hrvatskom (3:0) nije bila slučajnost, selekcija Luisa de la Fuentea potvrdila je protiv Italije u Gelzenkirhenu. Jeste branioca titule dobila minimalnom razlikom, i to zahvaljujući autogolu Rikarda Kalafjorija, ali je po svemu prikazanom zaslužila i trebalo da slavi znatno ubedljivije.

Opširnije OVDE

SLOVENIJA – SRBIJA (tip GG, kvota 1,88) – rezultat 1:1

Izrotirao je do kraja utakmice Piksi sve što je mogao, uveo Birmančevića i Samardžića umesto Živkovića i Tadića. Srbija je nastavljala da pokušava, ali da se odbija o zid u šesnaestercu Slovenije. Sve do poslednjeg minuta nadoknade kada su nade napustile gotovo svakog navijača na stadionu. A onda erupcija. Možda baš ono što nam je potrebno za "finale" sa Danskom.

Opširnije OVDE

AL ANSAR B. – SC SAFA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 4:1

U večnoj potrazi za najboljim tipovima, ovaj put se veliki broj Mozzart igrača odlučio da sreću potraži i na dalekim fudbalskim horizontima, pa se završilo i u Libanu, zemlji na ivici novog rata.

NAM DINH – HONG LIN (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:0

Fudbalsko-kladilačka avantura u jugoistočnoj Aziji, tačnije Vijetnamu. Mnogo vas je odbralo u Mozzartu danas ovaj tip. I dobro je odabralo. Svaka čast.

PRECRTANO
SLOVENIJA – SRBIJA (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Raka je već bila iskopana i trebalo je samo da legnemo u nju i sahranimo sve nađe nade o plasmanu u osminu finala Evropskog prvenstva. Ali Luka Jović je imao drugačiji plan i u petom minutu sudijske nadoknade ostavio je Srbiji kakvu-takvu nadu da će u poslednjem kolu protiv Danske izboriti nokaut fazu. Uz napomenu da izvedbom protiv Slovenije to ničim nismo nagovestili, pošto smo se uz vrlo lošu igru i puno sreće izborili za remi.

Opširnije OVDE

ŠPANIJA – ITALIJA (tip GG, kvota 2,30) – rezultat 1:0

Engleska je kao najskuplji tim na turniru proglašena za prvog favorita, dvostruki uzastopni finalista Francuska 'smeštena' odmah iza nje, a velike šanse davane su i domaćinu Nemačkoj zbog svega što je u uvodne dve utakmice Evropskog prvenstva pokazala. Od večeras u istoj grupi timova je i Španija.

Opširnije OVDE

ŠPANIJA – ITALIJA (tip X, kvota 3,20) – rezultat 1:0

Italijani su baš kao i protiv Albanije dekoncentrisano ušli u utakmicu i da ne bi Donarume opet bi je počeli iz 'minusa'. Zapravo, bez golmana Pari Sen Žermena među stativama, taj ‘minus‘ samo bi se podebljavao kako je meč odmicao. 

Opširnije OVDE

DANSKA – ENGLESKA (tip 2, kvota 1,72) – rezultat 1:1

Nada da možemo dalje sa dva boda ugašena je! Ugasio ju je rezultat druge utakmice naše grupe, između Engleske i Danske, odigrane u Frankfurtu, a u kojoj je Gordi Albion još jednom podbacio. Ovoga puta nije u pitanju bio samo utisak - kao protiv Srbije - nego i konačan ishod.

Opširnije OVDE

NAVBAHOR – KIZILKUM (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:0

Pored Vijetnama i Libana, evo i Uzbekistana, to jest tamošnjeg fudbala među Top 10 najigranijih tipova danas u Mozzartu. Nžalost, oovde bez golova.

KEFLAVIK – TROTUR R. (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Sever Evrope nikada nije mario za bilo šta što se fudbalski dešava južno, i to pre svega tokom leta. Tako je i na Islandu gde je šampionat u punom jeku.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara