Komentari na vest

Rezervna opcija: Prestrojavanje u LE vodilo bi Partizan na Lugano ili možda Murinjov Fener

S

Samo jedan covek

pre oko 2 meseca

Kakva rezervna opcija? Dal neko stvarno mislio da partizan moze bilo koga da pobedi u evropi? Bolje pisite sta ce biti posle ispadanja od lugana...
S

Sima13

pre oko 2 meseca

Bravo za pamet, jel si to sam naucio ili ti je terza pomogao?
S

Samo jedan covek

pre oko 2 meseca

Koji crni terza druze! Ovi nasi su mi jos odvratniji od njega! Toliko su mi ogadili klub da ne mogu vise ni da navijam za njih!
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

Ne znam za vas, ali za mene je Partizan kao da je u grupnoj fazi. Tri tekme kod kuce, tri u gostima...ja sam zadovoljan.
A

Aristotely

pre oko 2 meseca

Tebi dobro, posto si poceo i Vojvodinu da pratis.
s

stanojizam

pre oko 2 meseca

mirise na nervni slom jos sad. ispadanje od najlosijeg kijeva u istoriji. vadjenje sezone do zadnjeg kola, mozda finale kupa ako ih drugi blizanac ne izbaci ranije. losi i za prvu ligu samo da im ne pukne petarda opet
H

Heher

pre oko 2 meseca

Bice Lugano🤣
н

нс бој

pre oko 2 meseca

највећа шанса им је да победе Динамо,ако је у распаду због рата,па да се докопају неких група.Ако испадну од Динама,сигурно ће и од Лугана или Фенера,две такмичарске добре екипе.
R

Realno ispadamo

pre oko 2 meseca

Bio sam na stadionu u petak na utakmici Napredak-Partizan ono sto sam video od Partizanove igre ne da nije za Evropu nego i ova nasa liga je upitna, volimo da se palimo cekamo zrebanje nadamo se slabijem protivniku a istina je da smo mi najslabija ekipa trenutno po formi igru i nemamo, plasim se da se ne ponove Norvezani od prosle sezone, mi smo u glavi vec izbacili Dynamo Kijev a ko malo prati fudbal i realno razmislja zna da to necemo proci, kao ni sledeci korak, jedina nada je liga konferencija i neka sreca u zrebu tj slab protivnik.
R

REALAN KOMENTAR

pre oko 2 meseca

Samo mi objasni kako do LK ? Ako se ispadne od Dinama? Ide se u kvalifikacije za LE ako se i tu ispadne sto je realno onda je evropska prica zavrsena, nema kvalifikacije za LK.
S

Sumadija brale...

pre oko 2 meseca

Pa naravno da nam je liga upitna kada drzava gura decenijama Zvezdu i Partizan i osvaja im lazne titule. Rezutat toga je slaba konkurencija u ligi, posto se svi klubovi sklanjaju, pa samim tim su i Zvezda i Partizan slabi na Evro sceni.
G

Gundjalo

pre oko 2 meseca

Sumadija brale, Zvezda ti losa u Evropi? Ti si prespavao sve ove godine izgleda. Zvezda je jedina ekipa u istoriji koja je od prvog kola kvalifikacija za LE dosla do nokaut faze LE,jedina ekipa u istoriji koja je dva puta usla u LS od prvog kola kvalifikacija i to uzastopno. U prve dve od tri lige sampiona do poslednjeg kola bila u igri za prolaz dalje sa treceg mesta u LE. Osvojila rekordnih (za srpski fudbal) 11 bodova u grupnoj fazi lige evrope i to dva puta, jedina srpska ekipa koja ima pobedu u ligi sampiona i to dva puta, jedina srpska ekipa koja je osvojila prvo mesto u grupnoj fazi LE i plasirala se direktno u osmini finala...Izbacila Krasnkodar,tadasnju Spartu iz Praga koja je sezonu opre toga bila u cetvrtfinalu LE, Jang Bojs, Kopenhagen koji je te sezone dosao do cetvrtfinala LE, Salzburg tada aktivnog polufinalistu LE, pa remi sa Napolijem,Arsenalom u Londonu,pa pobeda nad Olimpijakosom pa nad prvakom evrope i sveta Liverpulom.Pa rekordno 30 i neko mesto na UEFA-inoj rang listi.Nemoj ti Zvezdu da vezujes sa Partizanom jer su to dva razlicita sveta.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Gundjalo-Pa kad si tako pedantan statističar kaži nam koliko ste golova dali kroz ta tri kola kvalifikacija iz igre u regularnom delu a koliko ste protivnika prosli na penale?!Jeste li šutnuli na gol Glazgov Rendzersu?!Koliko je petardi bilo te godine kad ste pobedili evropskog sampiona?!I Moldavski Šerif je pobedio Real i to u gostima pa ne vidim da se šire nešto zbog toga kao vi.
@

@@@@Sima

pre oko 2 meseca

Vi i dalje slavite pobedu nad ManU od 0:1 decko sto je napisao su ČINJENICE.
S

Stanije

pre oko 2 meseca

Znači kur...a :D
b

bosko2020

pre oko 2 meseca

Najrealnije svi timovi iako i nemaju kvalitet, su za Ligu Konferencije a Zvezda za Ligu Evrope.To bi bila realna prica.
R

Rotokultivator

pre oko 2 meseca

Realna prica je da se Zvezda i Partizan skinu sa drzavne sise i da se oformi ozbiljna liga sa privatnim klubovima, pa da budemo konkurentni u Evropi. Sklanjalice Zvezdi i Partizanu (drzavi) u nasoj ligi dolaze polako na naplatu.
B

Bingole

pre oko 2 meseca

A u kuriru naslov ''Partizan nije imao srece'' . Xaxaxaxa. Pa koga bi da im padne,Dundalk,Linkoln Redsi,Vaduz,Balkani,Bokelj,Radnik Bijeljina,Flora,TNS ili Konahs Kej
M

Miroslav 68

pre oko 2 meseca

Glupsonu, a ko je napisao da nije imao sreće? Možda neko iz Partizana ili neki glupavi novinar a ti, još gluplji od njega, poistovećuješ naslov sa izjavom nekog iz Partizana.
c

cule87

pre oko 2 meseca

mislim da je veliki broj Grobara poceo ozbiljno da boli reproduktivni organ za fudbalski klub...
B

Batistuta1

pre oko 2 meseca

Kvalitetniji smo od Dinama,samo početi bez Šćekića.Fener isto smesan tim.Napred Partizan!
G

Gronky

pre oko 2 meseca

Auuu, uzmi secera i vode...
m

mh

pre oko 2 meseca

Mozda od Dinama iz Batumija.
P

Pik gost

pre oko 2 meseca

Liga konferncija? Još se ne zna - saznaće se ubrzo.
G

GorostasNekrsteni

pre oko 2 meseca

Oh ovo već liči na sezonu lada je Partizan upao umesto Zvezde u kv Life šampiona i na Tunjevinom. Setimo se ko je igrao protiv Tunjevine Sašo Lukić i Aleksandar Mitrović. Fantastična je bila ta sezona za Partizane, kad se setim Mitrovića sa žutim tačkama na glavi i smejanju zvezdasica sto Partizan igra kv za Ligu Sampiona iako nije šampion. To su bila vremena Toleta Vragolana. Tacno cu da is.cem vene bez njega kao u poznatom stihu.
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Jos imali jednu sansu na utakmici, Malbasic glavom sa nekih 1.5 metara direktno u golmana, izgubili 0:3 a trebali su 0:6, i mesecima prozivali Malbasica, kao on je kriv hahah. Famozni i poznati Dzigi Ninkovic tad jos drzao vezni red, ekipa koja u Srbiji nije znala za poraz, ali zato protiv Tuna jedva da je presla centar tri puta za 90 minuta. Eh to su bila ta zlatna vremena dok je jos sve bilo regularno...
P

Pfc

pre oko 2 meseca

Zato vama posle 10god vladavine igraju sve sami biseri srpskog fudbala. Gde su tvorzini klinci? Hahaha

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Pomešao si sezone kad je Partizan umesto Zvezde igra kvalifikacije plasirao se u grupnu fazu lige Evrope bio je u grupu sa Totenhem,Bešiktaš,i Asteras nije igrao Mitrović on je sezonu pre otišao u Anderleht.
V

Verovali ili ne

pre oko 2 meseca

Tole vragolan, a zvezda sampion?? Kako to?
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Za to se zahvalu legendi Džaji i njegovom šuraku koji je vodio finansije i poslao falš finansijski izvještaj u UEFA. Trebao bi se sjetiti i da je tada potpredsjednik vlade Ivica Dačić, grobar ,zvao UEFA i molio da vas ne izbace na više godina iz Evrope. Da,da Tole vragolan, a vaša abolirana ikona predsjednik FSS,
@

@Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Tačno brkaju sezone ali važno da su se malo istrtljali vređaju jednu od najvećih legendi reprezentacije koga je lansirao Partizan kriv im bio Tole sto nisu oni takvog proizveli .Nije im bio kriv kada je nakon ispadanja od Kairata u prvom kolu Grof pod tim istim Tolom izdominirao ligom kao nikad napravio rekord koji ni ovi posle nisu mogli da stignu uz taj model uzimanja titule na polusezoni u regularnom i poštenom takmičenju sa poštenim sudijama.
d

dusko90

pre oko 2 meseca

Koji su protivnici za Ligu Konferencije? Mislim da je ta prica najrealnija!
i

igor978

pre oko 2 meseca

Ovakav Partizan nema kvalitet ni za Ligu konferencije, kakva bre Liga Šampiona jeste li vi zdravi u glavu
M

MILISAV

pre oko 2 meseca

PAŠĆE I MURINJO A POSLE PADAJU CIGANI I NJIHOVE FILIJALE
X

XD

pre oko 2 meseca

Jedino ako izvadite arsenal oružja iz vaših tajnih prostorija na stadionu. Bez toga, ne može da padne ni vaš Metalac a de se sudija dobro ne potrudi.
V

Vikktor

pre oko 2 meseca

I onda je Mrmot zavio čokoladu u foliju
p

padaaa

pre oko 2 meseca

tvoj iq svakog dana,jos malo pa ces u minusss
D

Dragi Bože...

pre oko 2 meseca

....nije da im je lako!
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

ceferin punom parom danas radi... prokuvao dobro izgleda ove kuglice, da ne kukaju vise..
P

PD

pre oko 2 meseca

?
K

KOMŠIJE

pre oko 2 meseca

Kako stvari stoje ostaje vam samo velika jorba za to drugo mesto u mozart super ligi.
s

srka

pre oko 2 meseca

Opet sreća! Bolje Lugano, nego Panatinaikos, ili Trabzon. Partizan je ipak veći klub od Lugana, ali nadamo se do tog dela neće doći, jer on bi značio eliminaciju od Dinamo Kijeva. Ali ovo mi sve izgleda tako da Partizan teško da se neće plasirati, ove sezone, pa makar u grupnu fazu Lige konferencija. Prolaz protiv Lugana, to mu garantuje. Barem dok ne vidimo ishode mečeva, koji su za sada u najavi. Čak i da ispadne od Lugana, imaće plejof za Ligu konferencija i to bi mu bila i poslednja šansa da se dokopa grupne faze barem Lige konferencija. Pa, ako nijednu od ovih prilika ne iskoristi, onda mu i nije mesto u Evropi. Nemojte kao reper uzimati Nordsjeland, jer znam da će se sada svi hvatati za to. Ti Danci su, nakon što su deklasirali Partizan, posle toga dobili Fenerbahče 6:1 i Ludogorec 7:1. Prema tome, nije samo Partizan bio njihov stradalnik, a svi znamo kakve su Fenerbahče i Ludogorec ekipe.
G

Gundjalo

pre oko 2 meseca

Pa sta je uradio taj Nordsjeland na kraju? Ispao u grupi...Mogao je i 50 da da ali dzaba mu...A kada je Zvezda nesrecno ispala od Serifa i to samo jer je u Beogradu imala igraca manje onda ste se smejali iako je taj Serif razvalio Dinamo Zagrebm,pregazio Sahtjor, pobedio Real Madrid u Madridu, osvpojio sedam bodova u ligi sampiona,prosao u LE sa treceg mesta u grupi,pobedio Bragu i jedva ispao od nje...
X

XD

pre oko 2 meseca

Prvo pobedite pošteno bilonkoga na superligaškim livadama pa.onda maštaj o Luganu i piši kako ste veći klub od njih.
D

DRndo

pre oko 2 meseca

Eto,pali vam najlaksi protivnici. Da vas vidimo sada. Prvo Dinamo a onda i ova dva naredna najlaksa,bez obzira da li prosli dalje ili ispali. Samo zar vama Lekovic ne namesta sa Ceferinom najteze protivnike? Da cujemo sta vam sada ne valja?
k

kaoooo

pre oko 2 meseca

sto rekoh u predhodnoj vesti ispadaju ok kijeva,pa lugana plej of povlasceni mogu dobiti anonimuse ali i ozbiljne timove...tako da 50/50 za evropu
N

N.T.sd

pre oko 2 meseca

Ovde smo super prosli kako je moglo biti, za slucaj da ne prodjemo dinamo. Tesko da lugano moze da izbaci fener
I

Iskreno......

pre oko 2 meseca

Bez ikakve namere da omalovažavam fudbalere Partizana, oni nemaju šta da traže protiv Dinama iz Kijeva, a tek kad naiđu na Fener u trećem kolu kvalifikacija za LE.. Uglavnom samo da se nadaju da ne dobiju neke babaroge u četvrtom kolu kvalifikacija za LK
D

DDF

pre oko 2 meseca

Na svakih 15 dana imamo zrebanje Dinamo Kijev,Rendzers,Lugano,za 15 dana imamo novi zreb za ulazak u grupnu fazu LK gde sa ovim sastavom tesko mozemo necemu da se nadamo...kada se zavrse kv.za evropska takmicenja prelazimo na domace prvenstvo gde nas ceka borba za 3-5 mesta
G

Grobari Mladenovac

pre oko 2 meseca

Na gostovanju u Luganu bi bilo mnogo naših Gastosa i Bosančerosa! Neće moći da se napravi prava navijačka priča!
X

XD

pre oko 2 meseca

Teško. Odavno su klubovingde je jaka naša dijaspora doneli odluku da karte prodaju samo članovima kluba i nešto pošalju upravi protivnika. Racimo za YB-Zvezda nije postojao promil šanse da se dokopaš karte u Bernu.
l

lol12

pre oko 2 meseca

Ljudi izvukli 3/3 najslabija na ovogodisnjim zrebovima.Posle Dinama,Rendzersa evo i Lugana
n

neshha

pre oko 2 meseca

I to traje vec godinama.Bukvalno svaki zreb za svako takmicenje!
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Fener ide u LS prejaki su