Komentari na vest

Revija evrogolova na Maksimiru: Abas i Drmić granatirali Dinamo, Mislav Oršić spasao šampiona (VIDEO)

S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Kada imaš 12 klubova u ligi, onda gledaš ovakav fudbal.
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Samo jos ovu sezonu i Dinamo polako nestaje sa scene,oterali su iz kluba coveka koji je stvorio Dinamo da funkcionise sam sto je nezamislivo u ovom delu Evrope.Videcete gde ce Dinamo za 2-3 godine biti....dozivece sudbinu Vardara iz Skoplja.Nerazumem ko lud moze da otera iz kluba coveka(Mamić)koji im je doneo toliko trofeja,pravio senzacionalne transfere,u Dinamu su igrala velika imena,klub je funkcionisao samostalno bez icije pomoci.Sada kada su trebali da prave stadion od sopstvenog novca bez evra ulaganja grada Zagreba i Hrvatske oterali su ga u zatvor....nezamislivo.Dinamo jos ove sezone predstavljace ozbiljniji tim dok bude para da se isplacuju primanja igracima a kada budu otisli iz kluba vise nikada nece dovesti ovakav kvalitet.Mamic je u fudbalu u Dinamu i Hrvatskoj bio ono sto je Vujosevic u kosarci bio u Partizanu i Srbiji...institucija.Stvorili su toliko igraca,nezamisliv broj gde su reprezentacije zavisile od igraca koji igraju u Dinamu i Partizanu.Danas smo gledali utakmicu gde je Dinamo muku mucio sa Rijekom koju je usput gazio prethodnih sezona i u nekim utakmicama su imali mogucnost da igraju sa drugim timom...ali sada kada ponestaje novca nestace i Dinama za 3.sezone borice se za opstanak u ligi.
2

222%

pre gotovo 3 godine

Pre neki dan pisu novinari za grobare "pozeljni su Osijek i Rijeka",lepo sam rekao i Osijek i Rijeka bi lagano izbacili partizan.Lagano.
B

Bcs Šabac

pre gotovo 3 godine

Naša liga je smešna za ovu ligu. Dinamo, Osijek i Rijeka su za nas pojam,nadam se da je dosta ljudi gledalo ovu utakmicu bez obzora što je u isto vreme bio Super cup Francuske Lil-PSG.
S

Sivilo1989

pre gotovo 3 godine

Vrhunska utakmica Dinamo-Rijeka.A najjace od svega je to sto nakon 3 kola nijedna ekipa nije stopostotna.Biti ce HNL jako zanimljiv ove sezone
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Hoce, dok Dinamo ne zavrsi takmicenje u Evropi, a posle niz pobeda i prvenstvo...
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Ovo je Barselona - Real za naše prilike. Neko od nas priželjkuje Dinamo u pley ofu bolje ne razbili bi nas. A i Rijeka je sigurno momentalno bolja i od Zvezde i partizana.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Preterao si malo druze ipak!!! Dinamo mozda jeste bolji trenutno, ali Rijeka sigurno nije... Od Zvezde naravno. Samo budala moze da zeli Dinamo u plejofy. Ja licno ne zelim nikada da igramo sa njima, ni u slucaju da imamo pet puta bolji tim. To nikome ne treba.....
Б

Борац БЛ

pre gotovo 3 godine

То је лига..А не ко ови југословени из лакташа што им се сви склањају