Komentari na vest

Reprezentacija Lige Evrope: Koliko su naši igrači zaista daleko od vrhunskog fudbala?

Д

Деда Сава

pre 6 dana

Тужно и жалосно, пиксију изостала медијска подршка?! ЗА ШТА? За фамилијарни шопинг у Дубаију, за онако хаотичне квалификације за европско два три центарфора а крила играју бекове, на које смо се квалификовали уз Божју помоћ, понајмање тренерским знањем пиксија. Да ли је стручан позив два играча на Европско који ни Звезди нису потребни а тек против Данаца улази играч Партизана који и у Партизану улази са клупе. Бедно је што се почев од тренера и медија неспособност тренера пребацује на играче па кад играчи неће да играју , онда се хватате за патриотизам,химну и дресове. Пошто сте урадили анализу квалитета наших играча по европским клубовима, шта је по том питању урадио ваш хваљени Пикси . Написали сте да је више вредела његова слабија нога него ови данашњи дечаци? На крају ако смем да питам,ко је више допринео репрезентацији и ко је бољи играч, ваш хваљени Пикси или гол машина Митар?
F

Familija

pre 6 dana

Pokvarila se ta tvoja gol mašina Mitar a pokvarila se zbog arapskih petro dolara i tu je priča toliko jasna da jasnije ne može Henderson kao kapiten Liverpula odlazi putem naftnog puta svile u Aziju kao prvi igrač Engleske i usput zvoni mu telefon a zovu ljudi uz Saveza i Sautgejt i kažu u redu je to što ideš da zaradiš u Aziju novac i to je dobro i lepo za tebe i mi nemamo ništa protiv toga ali to je loše za nas više nisi kapiten i nećeš dobijati pozive za državnu selekciju e to je priča zato treba pozvati igrača Mitra i kazati u redu je što si napustio Fulam kao njihov najbitniji igrač i krenuo u lov na petro dolare i to je dobro za tebe ali je loše za nas za Srbiju i državnu selekciju VIŠE NEĆEŠ DOBIJATI POZIV ZA DRŽAVNI TIM i to je trebalo uraditi odmah pre početka Evropskog prvenstva i tu se ova priča završava
P

Pedja108

pre 6 dana

Ovaj tekst je kao da ga je Piksi pisao. Toliko hvalospeva za trenera koji zna jednu formaciju i taktiku. On ne ume da promeni formaciju igraca tokom utakmice, da zamene donesu i zamenu igre. Ne spominjete da je proglasen za najgoreg trenera na EP. Na poslednjih 5 utakmica smo ukupno dali jedan gol, i to u poslednjim sekundama nadoknade. Da je nadoknada trajala minut krace, ni to ne bi dali. Ne zna ni da smisli akcije iz prekida. Sve cekam da vidim neki stos posle kornera, ali nista. Na SP u Kataru nije u stanju da privede utakmicu kraju protiv Kameruna. Igraci preko interneta saznaju da li igraju. Pisani su hvalospevi kako smo igrali neresno sa Spanijom kod kuce. I taj remi nije bio na primer 3:3, nego 0:0. Igru nemamo nikakvu. Nijedan igrac odbrane ne zna da iznese loptu i uposli nekog saigraca. Veliki broj igraca vise nece da igra dok je on tu. I sve to zbog njegove sujete.Posle EP nam prica bajke kako su se svi branili protiv nas, kao da mi ne znamo sta smo gledali.
G

Gorostas

pre 7 dana

Samo ne dirajte Sadu Lukića desetku i bice sve to kako treba lada Piksi poslozi sve iz Partizana.
M

Merklija

pre 7 dana

Sasho ti li si?
K

Ko je više retardiran?

pre 7 dana

Ti ili Gorostas?!?!? Mrtva trka!!!!!!!!!!!
G

Gorostase

pre 7 dana

Pa dokazano za dlaku si izbegao specijalnu školu pitaj rošavu, zato i nemas srednje obrazovanje.
G

Gorostas

pre 7 dana

Fantastičan fudbal se igra na sredini terena od kada je Saso LUKIĆ nezamenljiv
G

Gorostas

pre 7 dana

Žili Živković je najbolji igrač u jugoistočnoj Evropi. Kako to? Pa zar ste slepi zar ne vidite VEC vise od pet godina lako igra dečko KLASICAN KIDAČ LAO I STRAHINJA KALABA HEROJ NAS BUSAČ I GRUDI I DEVOJČICA ŠTO PLAČE LADA IZGUBIMO ZBOG NJEGA ALI ON KE PREDSTAVLJEN LAO HEROJ PARTIZANA I SVIH NAS KOJI I NE GLEDAMO FUDBAL ZBOG IGRE VEC ZBOG BUSANJA KALABE. ZNA LEPK DA SE BUSA I ŽILI ŽIVKOVIĆ MORAM DA PRIZNAM. TO JE OKOSNICA SA BLEKIJEM ZA BUDUCNOST. TU JE DJOLO JOVANOVIC I SEMEDAR BAZDAR JE TU VRHUNSKI SU , VERUJTE MI NA REC NEMA LOSEGA OZ PARTIZANA. JOS ČIROKI KADA UPADNE I MIHAJLO ILIC KAPITENČINA TO JE TO UZIVANCIJA KAO I DO SADA.
Ц

ЦЗ НС

pre 7 dana

"Србија није фудбалска велесила". Сви ћемо се сложити да није као и да није Данска, Словенија, Мађарска........ Ови нешто и направе, ми славимо пласман на СП и ЕП! Најгоре од свега што сам лично постао равнодушан када "игра" фудбалска репрезентација! Тако сам требао и морао након што је смјењен Муслин непосредно пред СП у Русији али вријеме не могу вратити!
T

Tln

pre 6 dana

Madjari i Danci jesu fudbalske velesile za Srbiju, bili su nekad prvaci evrope....skijasi isto, mada nisu bili prvaci ali su ipak velesila u odnosu na Srbiju.
F

FUDBAL1930

pre 7 dana

niko ne pominje Mladenovica ?
S

Sale018

pre 7 dana

Mi nemamo FSS nezavistan, prebrojavamo se ko je Zvezdin a ko Partizanov. Utakmice se namestaju, u klubovima politicari i osudjeni kriminalci (takav nam je i predsednik FSS). Ne postoji plan za rad sa mladjim kategorijama, tamo igraju oni ciji roditelji daju pare treneru... u seniorskom fudbalu se dovode igraci sumnjivog kvaliteta za procenat s menadzerom se deli sa predsednikom kluba. Stadioni lice na poljane, ne sredjeni ne okreceni... novi se prave petoligasima (Zajecar) ili timovima koji nikada nisu igrali superligaski fudbal. Na novim stadionima se dosta muljalo, pa teren ne valja. Ne valja teren ni Cukarickom, ali samo kada igra protiv C.Zvezde. svi pravi talenti nam odu u inostranstvo za sitne pare u manjim klubovima pa tamo razvijaju karijeru... ima jos puno toga... bitno da se para vrti i politicari bogate, dok se iz kase u koju uplacuju gradjani Srbije sve to finansira. Jos hocemo uspehe?! Selektori su bili i Klemente i Advokaat, stranci pa nismo nista postigli. Jednostavno fudbal u Srbiji sluzi za muljanje i bogacenje politicara .
G

Gorostas

pre 7 dana

Sve se slažem, i nikako ne treba promeniti Sadu Lukića i Andriju Živkovića posto su oni najstandardniji, sve je menjao samo njih nije i logicno je da oni igraju i dalje, posto se dokazalo da niko ne valja i samo oni igraju nesto sta tacno nije ni bitno ali bitno je da je Saso LUKIĆ desetka i da Kalaba unosi tu energiju bečenjem u televizijske ekrane i eto nama heroja nacije jeste da je mentalno zaostao ali neka veze on se svaki put nasikira kada izgubimo zbog njega i plače ispred televizora, heroj pravi i pravi busač u grudi. Znaci Bleki Kalabić Saso LUKIĆ Zilo nikako da se ne prebrojavaju i da se njihov nastup ne dovodi u pitanje oni su kičmena moždina Srbije i to ne dirati. Ako treba drugog veznajaka moze i Belka Belić samo nikako Sergej Gudelj oni ne znaju to su dokazali kao sto je dokazao klasu Sasa Lukić i samo je on postao poslednjih pet godina gura sve na ledjima heroj nas Saso LUKIĆ.
G

Gorodtas

pre 7 dana

Dati vecu slobodu na terenu Sasi Lukicu i Andriji Živkoviću, najbolji su.
A

Auuu...

pre 7 dana

Gde bas njih nadje?
b

boki7885

pre 7 dana

nasa reprezentacija je trenutno na nivou C grupe jer u A grupi tesko da mozemo na 6 meceva postici vise od 2 gola. vjerovatno bez pobjede mozda jos remi izvucemo i to bi bilo to. volio bih da se varam ali sve tako izgleda.
G

Gost 94

pre 7 dana

Sto se tice selektora, jedino sto je ostalo je pokusati sa strancem nekim. Recimo Nemac neki, koji bi uveo disciplinu... mada sve je to pitanje i na tom coveku bi bio jako tezak zadatak. znaci i da se kvalifikuje kao prvi ili kroz baraz i da prodje grupu, posto sve osim toga je ostvareno do sad.
d

dejanera

pre 7 dana

Malo ti klimavo to sa strancem. Probali smo i to! Selektori su bili Havijer Klemente 2006-2007 i Dik Advokat 2014-e. Oboica ozbiljni treneri sa ozbiljnim karijerama iza sebe. I bilo je nikako! Advokat je vodio Srbiju na 4 utakmice i ima 0-2-2. Klemente je bio dosta bolji. Vodio je selekciju na 16 utakmica i ima skor 7-7-2 ali ni on se nije kvalifikovao na EP 2008.
G

GeOs

pre 7 dana

Pre Katra sam pisao da smo samo sticajem srecnh okolnosti prosli direktno. Da je priznat gol Ronaldu u Beogradu, nistw nam ne bi znacila pobeda u Portugalu (pod uslovom da svi rezultati ostanu isti, sa tim da bi mi verovatno kiksbuli jos neku da smo prsli u BG kao sto je trebalo). Da smo zavrsli drugi, verujem da ne bismo prosli baraz. Tada sam vas kritikovao zasto ne pisete realno i kako jeste. Vidim sada pisete, kao krivi ste sto niste kritikovali. Pa zasto niste ? Bilo je nas dovoljno koji smo pisali i ukazivali na to da je sve plod srece. Ne, vi ste krivi jer ste radili sve kontra. Vi ste dizali euforiju i napravili tada atmosferu da nam je realni domet makar 1/2 finala. Bila je prica "kad su mogli Hrvati , mozemo i mi". I vi nosite ogroman teret krivice. (mislim na medije u globalu). Koliko je kriv trener, igraci, toliko je kriva i javnost sa medijima. Ne mozes da lozis celu naciju na taj nacin, totwlno bez pokrica. Pa zasto niste ovo.pisali pre katra ? Zasto ? Setili ste se sada kada nema vise povratka. Ok, ali naucite lekciju, ne lozite ljude bez rqzloga. Nije lepo, jer veliki broj njih se primi na to, totalno nesvesni jacine tima. I da, mislim da smo prosecni, ali isto tako mislim da mozemo bolje, tj. barem u skladu sa tim, prosecno, jer ovo sada je ispod bilo kakve norme za ozbiljan fudbal. Ali malo vise trcanja, napada... to mozemo, bez obzira koj rezultat bude.
s

susaakooooo

pre 7 dana

Samo sto mediji nisu , sportski portal jedne kladionice!
G

GorostasBradatiIzKafica

pre 7 dana

Bez Semedara Bazdara Adema Ljajića i Armina Đerleka nema boljitka.
Р

Радамел

pre 7 dana

Ствар је квалитета стручног штаба и залагање играча, а не толико ко где игра, јер ако погледамо рецимо Словенију, Грузију, Исланд и Велс који су гурали до 1/4 и 1/2 ЕП 2016 а где су њихови играчи играли имају/имали по једну звезду у тиму, а неки ни једну.
G

GorostasIzKafica

pre 7 dana

Stvar je u Sadi Lukiću i u tome sto niko ne vidi viziju tog momka, ne bi za dzabe igrao u Fulamu on da nema kvaliteta. Evo gledam na Sofi skoru svaku utakmicu Saše Lukića sta mu fali, ispratim i Instagram i tviter nalog tog dečka super je sta mu fali, nije on kriv kriv je Sergej.
G

GorostasIDragisa

pre 7 dana

U pošti kafiću sam čekam instrukcije ipak me hrane iz Brisela da imam u Albaniju da odem na letovanje
D

DragišaNekršteni

pre 7 dana

Mi paetizanovci iz kafića smo najveci šmekeri na Tviteru i u Briselu lada odemo po pare za hranu pa na leto u Albaniju. Prepreveljiki si Partizame
A

Av Av av

pre 7 dana

Šta tebi stavljaju u te napredne zvezdaske sendviče da si toliko jadan i pišeš kao da si nekakav partizanovac!? Misliš da postoji neko još toliko plitak, kao ti, pa da povjeruje da je to pisao neko ko navija za Partizan???? Samo sebe prikazujem kakav jesi....
D

DragišaNekrsteni

pre 7 dana

Dragiša, nema zvezdaških sendviča, znam da ti sin jede sendviče iz Brisela i da ti voliš da ručkaš nešto jer si nesposoban za bilo koji rad, ali Dragišo sa zeleznicke stanice zvezda nema sendvica to samo tvoj sin jede te sendviče kada se vrati iz Brisela aviJonom.
S

SeoB

pre 7 dana

Sve izgovor do izgovora, u cilju da se opravda nepismeni selektor. Bugarska nema ni jednog jedinog fudbalera koji je igrao LŠ, a tek dvojicu koji su igrali LE. pa su nam držali časove fudbala. Samo su nas Bogovi spasili rezultatskog debakla u susretu sa njima. Biće da ima nešto i do trenera. Mnogo toga.
G

Gorostas

pre 7 dana

SAŠO LUKIĆ KAPITENČINA NAŠA. JEDVA ČEKAM ZA VIKEND DEČKO U FULAMU KIDA S NARAVNO DA NE MOZEMO DA GA PREPOZNAMO KADA DODJE U NAPREDNU SRBIJU, ĐNOGO GA JE POGODILA PRICA OKO RIO TINTA, OVO JE ZAPRAVO BIO NJEGOV TIHI BOJLOT VIDEL SAM NA TVITERIMA. TIHI BOJKOT VRSI I ŽILI ŽIVKOVIĆ. INAČE DA JE DRUGAČIJA SITUACIJA U DRZAVI ONI BI BILI KAO RONALDINJO I ROBINJO. ZAPRAVO KRIV JE SERGEJ.
G

Gorostas

pre 7 dana

Gulan Rača Petrovic Fejsa ... to je to danas mora Sašo Zdjelar i Kristijan Belka Belić, i naravno SAŠO LUKIĆ. Samo to to to to. Kriv je naravno Sergej.
K

Kkkkkkkk

pre 7 dana

I Luko Jovica
K

Kkkkmajmunoliki

pre 7 dana

Dobro to znamo to pišeš za Jovica Bec deset godina. Jel si se krstio? Kad će bogalj Dragiša do crkve? Kad će rošava da zamrsi slavski kolač?
I

Iz sljivika

pre 7 dana

Realno smo između drugog i trećeg šešira. Uspeh je kvalifikovati se na bilo kakvo prvenstvo, ali igrati tamo je nešto sasvim drugačije i ubeđen sam da bi uz dobrog selektora i u Kataru i u Nemačkoj bili daleko bolji, ozbiljniji.
M

Majtora

pre 7 dana

Ceska, slovacka, poljska nemaju zvezde (jedino leva) a na skoro svakom prvenstvu prodju grupu
Z

Zeder

pre 7 dana

Poljaci I cesi su bili 4-ti u grupi. Slovaci imaju igraca na sredini koji igra standardno u napoliju I kosta 30 milki. Bez ozbiljne sredine terena je tesko proci grupnu fazu. Moze da se desi ali retko. Rumuni su me iznenadili prvim mestom ali smo videli da su ih holandjani rutinski izbacili u osmini finala.
m

majtora

pre 6 dana

@Zeder da, ali to nama nikad nista nije znacilo. Imali smo Dekija, Kuzmanovicu u prajm godini, Subotica, Vidica, Ivanovica i Kolarova. Ova generecija je uspesnija nego ta! I ako dosad nista nismo dostigli barem smo bili dva put na SP (od mogucih 3) i jednom na EP, a tu nikad nismo bili pre. Sa treba proci tu prokletu grupu!! Slovaci, Cesi, Poljaci su to uspeli. mi ne! A imamo bolje igrace od Slovaka sa ostalima smo na istom nivou!
S

SKlub

pre 7 dana

Objavite svih 50 komentara ovog Gorostasa, on vam je izgleda ciljna grupa citalaca.
G

Gorostas

pre 7 dana

Ne ciljna grupa su nekrsteni ljudi sa Tvitera koji nikada nisu bili na utakmici a sve znaju jer su culi u kaficu, i koji redovno vec deset godina sire mrznju protiv svakog zvezdinog i svakog ko nije igrao za Partizan, a ciljna grupa su i ljubitelju Albanije.
C

CiljnaGrupa

pre 7 dana

Zabraniti gorostasa i pustiti posten narod sa Tvitera koji nikada nije bio na utakmici ali je bio u Briselu po pare da jedino oni ostavljaju komentare, ipak oni to rade zbog novca ne nadoknade. To je ciljna grupa.
G

Gorostas

pre 7 dana

Ciljna grupa citalaca su nam ljudi sa Tvitera koji stadion u životu nisu videli. I naravno Dragisa iz kaficu je ciljna grupa on je cuo da je Vladan Milojevic loš čovek jer ide u Hilandar a vi slavski kolac niste videli sem na televizoru kao sto niste videli ni stadion ni hali samo kaficu i tviter.
Č

Čačak

pre 7 dana

Pa druže on je odavno za ustanovu zatvorenog tipa,vidiš da ima neki mentalni poremećaj
S

SKlub

pre 7 dana

Tebi bas nije dobro.
G

Gorostas

pre 7 dana

Preseci i ubaciti Semeda Bazdara za radost muslimana i nekrštenih gledalaca Željka Pantica jehovinog svedoka.
G

Goristas

pre 7 dana

Upropastili ste Armina Đerleka. Logicno je bilo da kao i svaki omladinac koji debituje za Partizan da debituje i za reprezentaciju ali vama je smetao Đerlek na mestu plejmejkera.
G

Gorostas

pre 7 dana

Sad bez zezanje Semeda Bazdara i Mihajla Ilica od ah u A selekciju. U vezi Saso Zdjelar i Kristijan Belka Belić, a napred desetka Saso Lukić. Ako ne pobede krivi su Zvezda i Sergej Milinković Savic. Zvezda eto tako zato sto su naucili da je Zvezda kriva a Sergej jer na primer on je izveo u Rimu deset godina a ja sam se radovao na Tviteru da živim u Rimu, pa će on biti kriv iz ciste moje ljubomore. A Sašo Lukić je tu da organizuje kako? Pa zar je u bitno on je nase dete iz Partizana plus je sada desetka reprezentacije, ne treba ga komentarisati nikada on je uzor mladima i najbolji igrač.
Х

Х Х

pre 7 dana

Треба уиграти одбрану Недељковић, Ераковић, Павловић, Терзић и прећи на 4-2-3-1. Шпица да игра Влаховић, 10тку Самарџић, а остале 4 позиције зависно од форме. Одбрана ми заиста делује као део тима који има највећи потенцијал. Павловић јак и срчан, игра левом ногом. Ераковић добро чита игру, зна лепо да се постави,интелигентан штопер и он и Павловић одлично допуњују један другог, а пред њима је још најмање 12 година фудбала. Недељковић наш најперспективнији играч, невероватне физичке предиспозиције. Терзић исто има добре физичке предиспозиције, није случајно у РБ Салзбургу, може да трчи 2 утакмице.
M

Manekeni sa splavova

pre 7 dana

Vlahovic najbolji primer bitno mu da izgleda ko Ronaldo frizura mejkap i ostalo. SAMO JEDNA RAZLIKA, Ronaldo barem daje golove
n

niko i nistaaaaa

pre 7 dana

Jako je simpaticno sto vam je trebalo dosta vremena, da nadjete statisticku koloni u kojoj je Gruja broj 1. Da nesto znaci brij odigranih utakmica u LS, Rodic bi bio nas najbolji igrac. Pametnom dosta
I

Istinajetakva

pre 7 dana

Problem je kao 1. - dok ne prestanemo svadju Zvezda Partizan i selektor zvezdas ili grobar , nema nam spasa. Kao 2.- nemamo kult reprezentacije jer manekeni igraju kao devojke.
G

Gorostas

pre 7 dana

Tako je. I dodao dok svi ne prihvate da velicaju Sasu Lukića Andriju Živkovića Zika Kalabu i Blekija nema nam pomaka, prihvatite da ne znaju i da moraju da igraju svaku i divote im se.
T

Trike

pre 7 dana

Dok je Piksi trener nema napretka , i dok nasi kvazi treneri ne shvate da danas se igra brzi fudbal sa brzim igracima i za gol vise daj ti tri i da primis dva ti si pobedio a braniti se sa deset igraca i vratiti golmanu loptu za 90minuta bar 30 puta to je proslost.
G

Gorostas

pre 7 dana

Kad za 30 godina Žili legenda srpskog fudbala pocne da prepričava igre u reprezentaciji Srbiji. Legenda NASA. Preveliki si Partizane, ja ne mogu od te veličine vise. Plus Saso Lukic, nema sta sila je Partizan sa njegovim talentima.
C

Cccc

pre 7 dana

Retko mi se koji tekst ovih mozzart ovih novinara dopao kao ovaj. Ja pričam svaki put kritikovati treba ono što nije dobro kad se pobedi i ispravljati greške a kad se izgubi onda su svi tu i samo kritikuju. Ni jedna pobeda nije toliko zbog perfektne igre da se nebi nešto moglo popravit
G

Gorostas

pre 7 dana

Sašo Lukić perfektan na poslednjih 30 utakmica za Srbiju. Kičmeni stub Srbije ali sta ces kada drugi ne mogu da isprate taj nivo.
G

GorostasAteista

pre 7 dana

Vreme je sžza Semedara Bazdara i Adema Ljajića za radost poturica i nekrštenih Partizana. Setimo se samo vremena kada je bio Adem Ljajić, nismo niti ćemo imati boljega. Saso Lukic Adem Žili I Semed to je kičmeni stub za Buducnost.
G

GorostasIzKafica

pre 7 dana

Žili Živković je najbolji igrač bez premca. 60 utakmica 1 gol i 3 asistencije, ali Nate on nije igrao svoju poziciju.
Š

Škrabotina

pre 7 dana

Male zemlje mogu samo da se nadaju jednom velikom igraču svakih četvrt veka i da grade oko njega, kao Hrvati s Modrićem, Gruzini s Hvičom, nekad Bugari Stojičkova, odnosno Rumuni Hadjija. Mi već 5 godina imamo veliku zvezdu u usponu: Dušana Vlahovića. Naravno, on greje klupu starosedeocu i senatoru Mitru, dok ga Piksla rutinski gura na neke polušpiceve i kvazikrila. Ova trenutna grupa je okej za 4-3-3 bunker/kontra. Sumnjam da će ta pesma da svira, na žalost.
G

Gorostas

pre 7 dana

Ali tu je Saso Lukić on je NASA legenda i najbolji fudbaler, desetka svaki igra skoro celu, samo kada se umori bas mnogo on izadje pred kraj. Sta ti treba vise takav igrač je kicma
G

Gorostas

pre 7 dana

Islam mesta za Kerkeza? Posle Partizan ne pravi za reprezentacijom, a svake godine naprave novih deset. Hvala Bjeku i Faljiju
G

Gorostas

pre 7 dana

Mora prilagoditi igru Srbije sa vizijom Sase Lukića na terenu. Vanserijski igrač. Nije zato sto je iz Partizana, ali ipak jeste to po sredi ali nema veze mi Parrizaninsamo legende koji znaju da se busaju u grudi a to je i najbitnije nije najbitnije znati kontrolisati loptu i igrati fudbal bitno je da mi lepo imamo Kalabu kako place lada nas unisti i izgubimo ili lada kao neandretalac ispusta krike posle starta. To je ponos. To izaziva ponos u grudima junacki. Na kraju je kriv Sergej previse je prefinjen IGRAC za ove partizanove i kulturan je Covek to je nedopustivo i inteligentan je sto je prvi preduslov da ne možete da igrate za Srbiju moraju samo mentalno zaostale osobe kao Kalaba i Bleki i da nam budu junaci
G

Gorostas

pre 7 dana

Ljubisav Tumbaković je otkrio za reprezentaciju Sasu Lukića, ulazio je sa klupe a Piksi ga vinuo u intergalakticke zvezde i dečko ce ostati upamćen kao reprezentativac Srbije desetka, vrhunski pregled igre neprolazan pas tacan, pre svega inteligentan, e druga je stvar sto on igra fudbal buducnosti a ovi ukoliko njih 10 primenjenih ne mogu taj nivo da isprate jednostavno. Velika je stvar imati legendu kao Saso Lukic u reprezentaciji, ako njega izgubimo ugasiti fudbal u Srbiji.
G

Gorostas

pre 7 dana

Danilo Jovanovica i Semed Bazdar u špic, iza Sašo Lukić i po poluvreme Sašo Zdjelar i Kristijan Belka Belić i to je to. Sa strane Zilo i Kalabić. Uzivancija zova.
G

Gorostas

pre 7 dana

Nema mesta za Aleksica, naravno, da je direktno iz Partizana otisao u Sanderlend i da je igrao sezonu u Partizanu kao u Radnickom igrao bi, ovako nema igrače Žili Živković Sašo Lukić oni su kičmeni stub Srbije. I ako mislite da su oni nesto krivi ili nemaju dovoljno kvaliteta grdno se vrate, kriv je Sergej igrao neigrao jednostavno nije decno igrao za Partizana i onda ne znam kako vam nije jasno zašto ha napadaju na internetu svakog dana. Zato deco igrajte za Partizana samo vam to daje momentalnu prohodnost ka reprezentaciji. Vidite u mladoj Gluščević na klupi, naravno! Da je kao Trifa ili Mihajlo Ilic igrao za Partizana igrao bi ovako ne moze.
G

Gorostas

pre 7 dana

Posto sam video ja internetu da je Birma iz mladih kategorija Partizana, onda mi je on najbolji igrač reprezentacije trenutno iz Sasu Lukića, njega se Sećam slavne prošlosti Partizana i petarde u Ligi UEFA, ali to je sve proces sazrevanja, pogledajte ga sada sada je desetka Srbije. Vi nezahvalni besramnici najbolje hoćete da izbacite a nisu krivi nista ni Žili ni Sašo Luča Lukić.
G

Gorostas

pre 7 dana

Hocemo Mihajla Ilica zajedno sa Kalabom i Blekijem.
G

Gorostas

pre 7 dana

Uslov da igrate za reprezentaciju je da ste mentalno zaostali u razvoju kao Bleki i Kalaba.
K

Kami

pre 7 dana

Pixi je upravo trener za ovaj kalibar igrača... Za viši nivo ni u ludilu
G

Gorostas

pre 7 dana

Samo ni minut nemojte da menjate Sadu Lukića najbolji je igrac koji se ikad rodio u Srbiji. Klasa je nema sta. Uživam gledajući Fulama i reprezentaciju i to je to.
G

Gorostas

pre 7 dana

Ubaciti Belku Belica i Sašo Zdjelar, zar ne vidite da Španija ima masu takvih igraca. Sašo Lukić će da ima veću slobodu, i onda kreće Žili sa jedne i Kalaba sa druge strane, bice jos bolje nego sada. I nemojte da ste sramežljivi ubacite odmah Mihajla Ilica sa Kalabom i Blekijem, zasluzio je partijama poslednje dve godine, VAN VAM VAM VAN SERIJSKI IGRAC JE ILIČ MLADI KAPITEN NAS. U napad Semedara Baždara - nemamo boljega. Po desnoj se rodio nov bek Trifa iz Partizana Eve sad sad protiv Azerbejdžana, zasluzeno igra debitovao je sa a selekciju Partizana i po oprobanom i proverenim recepti odmah u A selekciju. I Čiroki da dominira i to je to. Nemamo bolje. Sašo Lukić mozak ekipe i to je to. I dajte podršku ovim momcima veliki teret nose na ledjima.
M

Milostkd

pre 7 dana

Ja o ovome pričam godinama. Nemamo nijednog vrhunskog igrača, nemamo nijednog igrača u vrhunskom klubu. Za nas je svaki plasman na EP ili SP uspeh i treba da nam bude jasno. Pa ta Gruzija ima dva vrhunska igrača ili Slovenija jednog od najboljih golmana poslednjih 15 godina.
B

BubreguLoju

pre 7 dana

Dobra je Srbija samo jos malo da se uigraju i bice u top 5 reprezentacija na svetu.
G

Gorostas

pre 7 dana

Jos cetiri godine za Sasu Lukića i proigrace. Nego ne razumeju ovi smrtnici njegovu viziju, on je najbolji igra za Fulama gledam svaki vikend nema boljega, ne razumem kako ga Gvardiona nije odveo u Siti, dečko je vredan mnogo, zasluzeno desetka. Jos cetiri godine na ovih pet do sada sto je igrao i videcete. Neki igrači kasnije sazrevaju. Piksi je osetio to pa ga drzi konstantno već pet godina u prvoj, nas tihi junak nije nametljiv zato i ne vidite njegovu magiju na terenu. I poslednje dve utakmice za organizaciju igre je bio kriv Sergej, podlo od njega, ostavio je Sasu Lukića našeg heroja samog na vetrometini.
G

Gorostas

pre 7 dana

Imamo novog desnog beka Trifa iz Partizana Eve ga u mladoj ne zna aut da izvede, ali to je nas nov heroj.
k

ko-ometator

pre 7 dana

Igraci nisu, reprezentacija jeste. Kakvi su ovo tekstovi? mi smo imali i imamo vrhunske igrace koji se takmice u najjacim ligama sveta i medju najplacenijima su. U zadnjih 30 godina to nisu na nijednom velikom takmicenju opravdali u dresu reprezentacije. isto tako nam treba selektor koji ce od tih igraca da napravi tim. Antic je bio tu negde ali ne bas sasvim, svakako najblizi. Muslin je pokusao ali je dobio otkaz zbog toga sto nije hteo da pozove Sergeja kada je to htela cela nacija. to je bila i njegova greska. Posao selektora jeste da od najboljih igraca napravi tim. Inatio se sa svima i zbog njegove sujete je dosta izgubio i on i cela nacija
G

Goroatsa

pre 7 dana

Fali Neca Mihajlović i Armin Djerlek u sredini sa Adenom Ljajicem
v

v1ad

pre 7 dana

Cekaj, jel realno da Milenkovic ima 0 utakmica u Ligi Sampiona i 0 u Ligi Evrope? Sto je taj covek onda zakucan u prvih 11?
G

Goroastas

pre 7 dana

Ne diraj Blekija, on je mentalno zaostala osoba kao i Kalabić.
D

Da li je moguće?

pre 7 dana

Koristite moje rečenice i u naslovima... Ono za 7 sa 7 sam ja napisao, za LE takodje! Kad je već ovako dajte neki procenat da ne tužim za autorska prava...
T

TAKOETO

pre 7 dana

Čovek je gospodar samo svojih neizrečenih misli.
E

Evo i sam sam lupio -

pre 7 dana

Ali istina je i dalje istina! Nego gde beše miševi?
V

Vrati se pa pročitaj...

pre 7 dana

Ako te ne mrzi...
G

Gorostas

pre 7 dana

Sašo Lukić Sašo Zdjelar i Kristijan Belka Belić u vezi za svetliju Buducnost.
e

e

pre 7 dana

O cemu pricamo,kad se pozicva Jovanovic zato sto je iz Partizana,a covek odigrao jednu i po utakmicu za klub.Isti je slucaj bio sa Ilicem,Bazdarom,Belicem koga su grobari prekovtastatura doveli u reprezentaciuu.Izgleda da vise niko i ne gleda ko sta igra i kako,nego na tref pa sta Bog da
i

igo

pre 7 dana

ma nemoj...po ovoj vašoj logici bi Kek trebao sa Slovenijom da izgubi po 10 : 0 svaku utakmicu na euru jer mu svi igrači (sem Oblaka) nisu ni blizu LS bili...
X

Xyz

pre 7 dana

Mozemo da dovedemo Gvardiolu lično, rezultat ce biti za nijansu bolji. Sto pre prihvatimo cinjenicu da nikad talentovani za fudbal nismo bili, kao i da vise nemamo vrhunskih fudbalera, bice lakse.
G

Goroatsas

pre 7 dana

Da, pomiriti se da je Sašo Lukić najbolji i to je to. Nema boljega.
N

Nislija91

pre 7 dana

U jednom trenutku Vidic kapiten Mancesteru Bane kapiten u Celziju Deki u Interu Kolarov u Sitiju Subotic Dortmund Lane Jovanovic Liverpul Krasic Juventus Zigic Valensija Pantelic Herta Milijas Wolvs prva postava reprezentacije Igraci nosioci u svim klubovima izuzev Laneta a sada.. Tuga...
T

Tln

pre 6 dana

I? Sta su uradili nabrojani? Nista!!
B

Bolest nije sve što Boehly

pre 7 dana

Ako menjamo selektora i reprezentatice (po ovom članku), hajde da promenimo i navijače. Priča se o Srbiji, a klinci se pobiše tastaturama oko Zvezde i Partizana
G

Gorostas

pre 7 dana

Menjamo sve sem Sase Lukica Blekija Kalabe i Zila.
G

Gorostas

pre 7 dana

Samo ne menjaj Sašo Lukića Andrija Žili Živkovića Kalabića i Blekija, oni nikad nisu krivi, oni su Nasi heroji igraju svaki put 90 minuta, samo njih ne dirajte, zato sto svaku utakmicu moraju da igraju 90 minuta. Svi ostali su krivi samo oni nikada nisu oni su iz Partizana.

Usput

pre 7 dana

Zaboravio sam da kažem da po ovoj vašoj statistici kako vi rangirate kvalitet po minutima u LŠ, Rodić je među najboljim ako ne i najbolji srpski igrač trenutno. Toliko...
s

samo

pre 7 dana

Realno i jeste.
M

Maestro

pre 7 dana

Ono sto nama fali je covek iz vesti iznad ove!Nama fali fudbalski Sveyislav Kari Pesic!Takvog nemamo dugo ,i necemo ga u fudbalu imati dugo...A kad bi ga imali,on bi i ovu nasu grupu dobrih igraca odveo na visi nivo!U par recenica je objasnio sustinu trenerskog posla al Piksi to nikad nece nauciti i shvatiti jer mu njegov veliki ego i sujeta ne dozvoljavaju i jos mnogo toga!!!
M

Ma koga bi bre

pre 7 dana

Odveo? Kari ima najboljeg košarkaša na Svetu. Ima Bogdana, Jovića i Vašu u NBA. Ima odlične Evroligaške igrače i to većinu u najboljim godinama. Koga bi imao ovde selektor? Vlahovića i koga još? Debelog Mitrovića? Lenjivca SMS? Nabeđenog Tadića? Jovića i Grujića koji ne igraju ni na treninzima? Da imamo Mesija iz najboljih dana i Gvardiolu na klupi ne bi ništa osvojili!
8

8

pre 7 dana

Mnogo smo s pravom očekivali od mladih koji su osvajali Evropsko prvenstvo 2013 i Svetsko prvenstvo 2015 godine. Iz prostog razloga zato što je ona legendarna "Čileanska reprezentacije ' u seniorskoj konkurenciji iznedrila frhunske igrače . Eto sad njihovo vreme prolazi, ostaće upamćeni samo kao talenti . Generalno gledano sistem je zakazao .
G

Gotz

pre 7 dana

Pa bre nemamo ni trenera ni taktiku posljednjih 20 godina i nešto očekujemo.Sve nešto ha,bu,igra.Dosao onaj Ravnik u Austriju i odma top reprezentacija.E to i nama treba,neko ko zna šta i kako.Ovo što Dragan radi možemo svi iz komentara ovde isto
Z

Zemunski

pre 7 dana

Bez citanja texta, mnogo su daleko... Tu smo sa Bugarskom, Letonijom, Crnom Gorom, Moldavijom i slicnima...
L

LuloLulo

pre 7 dana

Ne sviraj Nismo toliko losi, al nismo ni nivo Danske, Austrije, Holandije,Belgije Negdje smo nivo Češke, Slovačke , Škotske, Velsa, Norveške,Švedske
L

Lulo

pre 7 dana

Od ovih što si narojao, samo skandinavce možemo da bijem jer nam leže, od ostalih gubimo 4/5, jedna nešeno i to možda...
E

Eseks

pre 7 dana

Vise ne citam komentare na vesti o reprezentaciji.Jedni pljuju Lukica i Pavlovica,drugi Erakovica i Jovica.Dno dna ste i jedni i drugi.
G

Gorostas

pre 7 dana

Graditi ekipu oko Sašo Lukića, i mirni smo naredne četiri godine. Ovih per godina prve postave Sase Lukića nisu njegovo pravo lice, stalno menjaju parnjaka oko njega, plus igrači ne razumeju fudbal Sašo Lukića iz Fulama u koji je prodao na suv kvalitet ne na preporuku Mitrovica. Jednostavno mnogo je dobar nego ne razumeju ga, ljubomorni si jer je igrao za Partizan u Ligi UEFA i tu se proslavio sa petarwdi a sada je u Fulamu. Mnogi bi hteli tamo ali ne moze, zato će Sašo Lukić da nastavi svojim odnosom prema dresu da pokazuje klasu koja je mnogima san.
G

Gorostas

pre 7 dana

Evo ga Kerkez u Partizanima, rwseni svi problemi. Pozovite ga u reprezentaciju i to je to. Ipak je potpisao sam Partizana nece valjda samo on da nije igrao za reprezentacije.
G

Gorostas

pre 7 dana

Organizator neka bude Kalabić da li ste videli kada se zaleti to je to sto nam treba, da se igraci tehnički losi zalecu kao kamikaze i ostavljaju rupu pozadi. To je da bi se igra rasplamsala, isplatilo se dosta puta do sada, to je nas Kalabić inace on 159 utakmica za reprezentaciju, kao ZILA i Saso Lukic. Najbolji nema staž
l

lukabeograd

pre 7 dana

Ima i Gruzija jednog vrhunskog igraca, ostalo sve niza klasa, pa prodje grupu na Euru. Nije problem sto nam igraci ne igraju LS, nego sto nisu uigrana ekipa. I sa ovim igracima koje imamo, moze se bolje. Ali uvek deluju neorganizovano i rastimovano.
G

Gorostss

pre 7 dana

Polako samo sad će Piksi sve da podlozi, i Sasa Lukic ima novu uluguy ulogu organizatora desetke za tri cetiri godine odigracemo valjda protiv na primer Litvanije možda zablista Saso Lukic
S

Srxx

pre 7 dana

Mi imamo vrhunske igrače u rangu najboljih evropskih igrača. Problem su stranci u domaćoj ligi. Niko ne može da me ubedi da je tamo neki crnac iz Afrike bolji od nekog našeg klinca iz omladinaca. Našim klubovima domaći mladi igrači služe samo za pravljenje para. Bitno da se proda i da se uzmu pare,. To što se upropasti karijera nema veze...
B

BrancoG

pre 7 dana

Koje vrhunske igrace?
G

Gorodats

pre 7 dana

Najbolji su Saso Lukice Andrija Žili Živković, bez premca, najbolji i nezamenljivi.
V

Vukkassin

pre 7 dana

Vanja Vlahovic registrovan za Atalantu u ligi šampiona
A

Auslenda

pre 7 dana

Nema to veze ko igra ko ne igra. Bitan je TIM. A mi niti smo tim niti imamo dobrog trenera a da ne pricam o savezu. Mene je sramota gledati ove glave. Niti taktika, niti ideje, niti znanje, vracanje unazad golmanu. Nikakav tim nismo. Od kako znam za sebe uvek ocekujemo od njih nesto i opet mucak. Covece toliko ne inteligencije i ne znanja na terenu majke mi moje pa na Evropskom Prvenstvu smo bili daleko naj gora Reprezezacija.
L

Lik

pre 7 dana

Trener/selektor je taj koji od prosečnih igrača može da napravi pravi tim. Piksi kao igrač, klasa (iako nedokazan u najjačim ligama), a kao trener radio u Kini i Japanu (dunster običan)...kao čovek je užas. Pogledajte Gruziju, ima 1 top igrača, 2 odlična igrača, par igrača prosek i ostalo ispod proseka, ali ljudi ginu i bore se, kao tim su daleko iznad stvarnog kvaliteta.
O

Okocha

pre 7 dana

Ovaj tekst bi imao smisla kad bi mi pobeđivali i nadigravali reprezentacije koje su individualno slabije od nas. Uveren sam da imamo veći individualni kvalitet od Mađarske, Bugarske, Slovenije i Kameruna, a nažalost nikog od njih nismo pobedili. Nije moguće da smo toliko slabi da u 3 međusobne utakmice sa Danskom mi njima ne možemo stvoriti ni jednu šansu, a kamoli im dati gol i pobediti ih. U međuvremenu su Danci dobili gol čak i od San Marina, gubili od Australije, Severne Irske i Kazahstana. Ne kažem da su igrači za sam vrh svetskog fudbala, ali nisu ni baš toliko loši kao što ste ih predstavili u tekstu.
F

Fudbalista

pre 7 dana

Da bismo imali dobre fudbalere, za početak, potrebno je da imamo dobre trenere a mi to nemamo, svidelo se to nekome ili ne. Da imamo, verovatno bi neko od postojećih radio u "ligama petice" . Voleo bih da novinar koji je uradio ovu analizu (SVAKA ČAST NA TRUDU) uradi istu tu analizu naših najuspešnijih trenera. Onda, kad vidimo koja imena treniraju našu decu, počev od petlića, biće nam jasno zašto nemamo kvalitet za više nivoe takmičenja. Ne pravi se kuća od krova već od temelja, tako i sa reprezentacijom, hoćemo dobru seniorsku a nemamo temelj koji ćemo da nadograđujemo i unapred planiran sistem koji ćemo da igramo, poput Holanđana, barem.
I

Itekako se

pre 7 dana

Moglo mnogo bolje. Da su bili pravi stručnjaci i pre svega pošteni zadnjih desetak godina. Ko je upropastio generaciju 94 95 koja je bila Prvak Evrope i Sveta. Pa sa takvom generacijom bez omalovažavanje tih zemalja i Rumunija Bugarska Austrija bi bili u seniorima Prvaci Evrope bar.. Da ne pričamo o Nemcima Italijanima.. Al zbog uticaja političara menadžera i muljatora je sve palo do sad. Al i sad ima vremena ako dođu odma pravi ljudi u fs kao Jokanović Vidić Jugović u ulogama selektora predsednika direktora. Garant bi ta generacija uz mlađe ko što su Vlahović Pavlović pa Topić Belić Majstorović Nedeljković Jovan Milošević išli ne samo na SP 2026 već bi daleko dogurali. Uz znanje koje imaju al uz mnogo bolji stručni rad i igru i do polufinala.. Kad je mogao jedan Maroko.. Da ne pominjemo Hrvatsku ili ranije Tursku Bugarsku Švedsku.. Mogu i naši. Al samo ako su znalci od predsednika i selektora do zaista najboljih koje imamo bez obzira dal imaju 19 il 39 godina
C

CRNI MI

pre 7 dana

Trenutno zaostajemo za kontinentom, ali samo trenutno, jer... Dok se o ovim problemima teoretiše, u praksi je naša zapadna dijaspora prionula na rešavanje problema, ta populacija je već brojnija od nas u Srbiji, i prosečno mlađa, sper.modinamičnijeg ponašanja, u mnogim snošajima naših Srba i Srpkinja sa pripadnicima i pripadnicama negroidne rase nastaju budući fudbaleri tamnoputi Srbi koji će svojim vrhunskim fudbalskim kvalitetima udahnuti vetar svežine u jedra posrnuloj srpskoj repstacii.
e

ecka siti

pre 7 dana

Mi trebamo biti realni i sagledati neke stvari... Do pre 10-ak godina smo imali igrace kao koji su igrali u vrhunskim klubovima... Vidic kapiten Mancestera Kolarov kapiten Sitija Stankovic kapiten intera Ivanovic kapiten celsija Matic u celsiju Lane Jovanovic u Liverpulu Krasic u Juventusu... Danas nasi najbolji igraci igraju( izuzev Vlahovica u juventusu) u Arabiji, Fulamu, Sparti, Paoku, Torinu... To su sve mahom ekipe drugorazredne, koje se uglavnom bore za opstanak, ekipe koje su navikle da se brane... I kako posle mi da igramo neki lep fudbal? Sportski pozdrav
s

svašta

pre 7 dana

Pa ti gore nabrojani su se brukali kao nikad niko. U svojim klubovima dominiraju, dođu u reprezentaciju i izgledaju kao da su došli iz 2. Kiparske lige. Dunsteri najveći na svetu, čast Matiću.
С

Сале2323

pre 7 dana

Струка, струка, струка... Најгоре је што смо последња два млада играча који вреде избацили кад је странац Бахар водио српски тим. Ево Милоје, наставља путем којим је раније ишао, играње са искусним играчима, млади ни да опепеле. Остали тимови са струком, Бата Ђорина школа. Па зашто је Дудић одскочио са својим стилом фудбала лане, зато што није део те школе. И одмах се појавило пар добрих талената, Алексић и Глушчевић, који су пропадали под Бата Ђориним ученицима. Струка људи, струку ми немамо!
X

Xao

pre 7 dana

Strašno ti je Dudić odskočio, našao si koga ćeš da hvališ. A nisam čuo nijednog od vas koji cenite struku da pohvali kako je Milojević spremio revanš protiv Bodea, nisu postojali na terenu 90 minuta. Ali zato Dudić je "odskočio", naročito protiv izvesnog Mornara
H

Hames

pre 7 dana

A Mimović?
P

Psihozza6

pre 7 dana

A kako ih je doktor Mitrović spremio u Norveškoj Il odakle su već. Niste se videli na terenu igrali su se sa vama ko deca sa igračkom. Da su imali malko više kvaliteta i koncentracije napunili bi vas gore nego oni iz Kijeva, Partizan !! Mani se ta nacionalistički sektaski obojene retorike i budi realan. Taj Milojević može da bude trener samo u Srbiji, ko i ovi što vode Partizan poslednjih godina
@

@Psihozza6

pre 7 dana

Pa što nas nije izbacio onda Bode kad je tako ko što ti kažeš? Opet sreća, opet bunker, opet 100 miliona (to vam je najnovija mantra)? Pa može sreća jednom da te pogleda ali 3 lige šampiona nisu slučajnost.
С

Сале2323

pre 7 dana

Хао@ Брате, не хвалим ја никога, већ износим чињенице. Милоја волим као тренера, али њему фали додатна храброст да гурне у ватру младе. А можда их и није било у претходном мандату, ко се сећа више. Један Мимовић је изнуђено решење, јер десни бек се није довео, а испало супер. Ко може тврдити да не би испало још боље да се гурне мали Кнежевић, Шљивић, па још млађи Андрија Максимовић. Остали тренери у лиги раде по шаблону, сигурица, Бата Ђорина школа. рица

Mr 007

pre 7 dana

Niko me ne moze ubediti da ne bi bili poput Danske i Svajcarske,da nam je selektor neko od sledecih trenera:Jokanovic,Paunovic,Muslin,Milojevic. Sa Muslinom smo rutinirali Austriju,koja je u rangu tih reprezentacija,a sad ovu nesrecnu reprezentaciju samara ko stigne,cak i Slovenci.🤣 Nema dalje.
B

Boners

pre 7 dana

Gde smo mi rutinirali Austriju? Tamo izgubili, rezultat i dobar kako smo igrlai, a u Bg samo da se zahvalimo Arnautovicu sto se smilovao i slao zicere deset metata preko gola.
B

Bojovanovic

pre 7 dana

Vi iz Mozzarta sve nesto okolo. Izbacite jedan tekst gde cete direktno napisati sta je sve uzrok, ovo su posledice i posledice se ne lece vec uzroci. Znam da ne smete da pisete o tome iako ponekad izmedju redova prozovete ovo odsustvo sistema, ali pricu svakako znamo i o FSS-u i o sudijskoj organizaciji, Zvezdi, Partizanu, Terzi, DJori itd itd
S

Sve super

pre 7 dana

Ambijent u FSS u svim strukturama,selektor koji kadrira u bavi se politikom,razni mešetari,kombinacije i dilovi,liga bez briga u Srbiji,čovek koji predstavlja trenere u FSS namešta utakmice(tešović)mlađe selekcije nikakav rezultat ili slučajnost,tapija na mesto selektora u svim uzrastima samo kroz kombinaciju ili da ste iz BG ustvari Zemuna....sve ali sve trulo i sve utiče. Totalni remont je spas,sve drugo utopija .
N

NISAM OTKRIO

pre 7 dana

TOPLU VODU, pocev od petlica u celoj Srbiji ako je dete dobar igrac a nema finansijske pomoci roditelja koji nisu u mogucnosti da isprate dobrostojece roditelje i cije dete je duplo losiji igrac NEMA SANSE DA IGRA FUDBAL, govorim iz iskustva otac jednog kluba je soonzor sin mu ima 2 leve jedan mali 1000 puta bolji ali ne moze da igra tata nema pare, to je samo pocetak, ima jos milion primera, ali jbg ....
M

Master inženjer IT

pre 7 dana

Srbija se samostalno takmiči od 16.08.2016, kada smo odigrali prvu utakmice i pobedili Češku u gostima sa 3 prema jedan. !8 godina posle, došli smo do salda od 200 odigranih utakmica (protiv Danske bio jubilej) u kojima smo ostvarili 87 pobeda, 50 nerešenih rezultata i 63 poraza. Za nacionalni tim je nastupilo 250 igrača, ali koliko njih je zaista predstavljalo igrače vrhunske klase? Na prvom mestu to je Nemanja Vidić, bivši kapiten Mančester Junajteda. 300 utakmica kod slavnog Fergusona, 5 puta osvajao Premijer ligu, Liga šampiona i još dva finala, FIFA klupsko svetsko prvenstvo, 5 puta Engleski Super Kup, tri puta Engleski Liga Kup.Jedini igrač uz Anrija i Kristijana Ronalda koji je dva puta bio proglašen za najboljeg igrača Premijer lige. Više puta bio u FIFA idealnom timu i najboljem timu LŠ. Dejan Stanković, izabran u kuću slavnih milanskog Intera, za koji je odigrao 326 utakmica. Osvojio LŠ kao deo čuvene generacije koja je pod Murinjom osvojila tripletu. % puta šampion sa Interom i jednom sa Laciom, sa kojim ima osvojen i KPK. Ukupno 22 trofeja u Italiji u periodu kada je ova liga bila najbolja u evropi. Inače Stanković je i srpski rekorder u LŠ jer je u 87 utakmica postigao 11 golova i ima osam asistencija. Branislav Ivanović, legendardni bek šampionskog Čelzija. 377 utakmica za londonske plavce, sa kojima je tri puta osvajao Premijer ligu, 1 LŠ i jednu Ligu Evrope. Ukupno 10 trofeja u engleskoj. Nemanja Matić, legendardni vezista Čelzija i Mančester Junajteda. 251 utakmica u Premijer ligi. Sa Čelzijem tri puta osvajao Premijer ligu, uz dva Kupa. Aleksandar Kolarov, vrhunski levi bek koji je nastupao za Mančester siti, Lacio, Romu i Inter. 247 utakmica za Siti, sa kojim je osvojio dve Premijer lige kao i tri trofeja u Kupu. Sa Interom šampion, ima i dva Kupa Italije sa Interom i Laciom. Svi ovi igrači imaju preko 50 utakmica u LŠ. Danas nemamo ni približno igrače ovakvog kalibra.
S

Saguenay

pre 7 dana

Šta smarate. Slovačka naš rang fudbala, skoro na svakom prvenstvu prođu grupnu fazu....
G

Gooooost123456999

pre 7 dana

Nesme se zaboraviti da nas je Piksi odve na svetsko i evropsko prvenstvo, da je na tim takmicenjima moglo bolje, moglo je, ali veci je problem unutar saveza, pre nego sto ode Piksi trebali bi da odu Dzajic i svi ti propali Vucicevi Politicar koji su se uvalili u fotelje! Nama godinama reprezentaciju pravi ti Politicari i Menageri, a ne selektor, zato od naseg fudbala nema nista, najbolji primer Stojic!? Manager i Terzic su ga uvalili u repku gde nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu da bi posle evropskog bio odma prodat! Savez se mora podhitno menjati da dodju ljudi kao Vidic, Mijatovic i tako dalje....
D

Delija NBGD

pre 7 dana

Ne igraju imena i klubovi odakle dolaze nego tim i sistem. Pogledajte generaciju Islanda iz 2016 kada su Engleze izbacili na Euru. Najbolji igrac im je igrao za Everton. Kako su oni dogurali do cetvrtfinala Eura? A mi ne mozemo grupu na takmicenjima da prodjemo vec 5 prvenstava. Dakle ipak nije sve do igraca, nesto je i do toga ko ti je na klupi, do sistema igre. Krstajic, Tumba i Piksi likovi koji su protracili sva prvenstva do sad.
P

Pera genije

pre 7 dana

Najzad da neko napiše objektivan tekst što se tiče reprzentacije. Tačno pogođeno u srž problema.
D

Dzi

pre 7 dana

fudbal nije sport za nas...prosto nismo primotivni koliko juzne amerike da nam je trcanje za loptom smisao zivota, ne zivimo sjajno ali smo daleko od favele...sto je super, sa druges strane nism visoko razvijena zemlja poput Danske da imamo extremno visoku iskoristivost svega pa i ljudskih resursa pa i ovih u fudbalu... otuda trosimo ljude...pride kod nas strasno malo ljudi igra fudbal..i jos ce i sve manje dece, svaki godine je sve manje dece, Postali smo pametan narod sve manje se bavimo glupostima... to posebno valja reci za navijace, osim placenih zvezdinih na fudbalu, par seoskih sredina poput stadiona Kragujevca ili Pazara (pricam o navijacima ne o ljudima u tim mestima, 90 posto nema veze s tim ) mi hvala bogu nemamo publike, ljudi iole pametnije trose svoje vreme nego po tribinama... klubovi ce da jacaju imamo dara za trange frange i trgovinu, mozemo mnogo para da pravimo u tom delu...Preko afrike i azije da budemo hab za evropu...i tu ima mnogo potencijala sam rad nam nije jaca strana bilo da ste igrac ili trener mlad igrac ili trener mladjih kategorija od toga nema nista, mi preziremo rad a biti fudbaler na nivou lige sampiona je krvav rad ne samo tog igraca nego i sistema... jedina sansa su nam momci potomci iseljenika iz zapadne evrope i neka naturalizacija... ne zameram momcima koji igraju nista... i takvi kakvi su bolji su od nas koji ih gledamo u proseku... ne mozemo da se izborimo za obicne stvari u ovoj zemlji...nisu fudbaleri najgori u ovoj zemlji, mali mimovic je u zvezdi pokazao potencijal ili mali kosta...prvi je iz g.milanovca... pola srba ne zna na karti gde je g.milanovac, 80 posto briga da li isti i postoji a trazimo od decka iz tog mesta da pokida...dok vecina mladih ljudi iz njegovog mesta po redovnom toku stvari nema nikakvu perspektivu... evo pitam vas u vasem mestu..imas dete gde ga vodis da trenira, ko, kako, ko te zastupa kad dodje do ugovora...kako finansiras svog klinca...itd itd sta ako udjes u problem sa lokalnom ekipom koja drzi klub, grad, neke druge sfere? kakva nam.je zemlja fudbal nam nije najgori i da dodje sveti vidic na celo fss i svi problemi nestanu...jer trcao je za Drogbom
I

Imamo mi vrh

pre 7 dana

Fudbalere ali ti greju klupe ili nisu pozvani..
N

Nece biti

pre 7 dana

Kostic - idealan tim Bundeslige, najbolji igrac LE, dva puta najbolji tim LE Tadic - najbolji tim LS, najbolji tim LE, prvi strelac i asistent Holandske lige... SMS - najbolji veznjak Italije, dva puta najbolji tim Italije Vlahovic -najbolji napadac Italije, dva puta idealni tim lige Mitrovic - najbolji strelac Belgijske lige, dva puta prvi strelac Lige nacija, najbolji strelac u istoriji nase reprezentacije Maksimovic - 2 puta u prvih 10 u Spaniji po odigranim minutima I da ne nabrajam dalje (posto su svi bili standardni u svojim klubovima i pogledajte napredne statistike pa cete videti da su bili ponajbolji u mnogo kategoruja u ozbiljnim ligama), ali covek sa brutalnom generacijom nije uspeo da napravi bar jedan zapazen rezultat. A morala je da se prodje grupa bar jednom sa timom koji smo imali. Upropastili smo zlatnu genreraciju i naravno da skoro necemo moci necemu da se nadamo.

KoRn

pre 7 dana

Naši igraci nisu top klasa ali nisu ni klasa Malte,Andore,Giblatara,Farskih ostrva itd. pa da se Danska,Madjarska,Svajcarka itd sprdaju sa nama. Danskoj su isto falili bitni igraci,selektor nije bio tu,Eriksen odigra samo tri minuta u klubu i oni kao takvi su nas pobedili rutinski da se nisu ni pošteno oznojili.
d

darkok

pre 7 dana

Al vam pixi platio da napišete ovaj tekst sramota! Od kada to diktira LŠ i koliko igrača iz LŠ igra za reprezentaciju takav nam je kvalitet to nema veze sa istinom, jeste LŠ najjače takmičenje ali isto tako ako neki igrač igra jake utakmice iz liga 5 sve njihove utakmice su na nivou LŠ i odmah ova teorija pada u Vodu,a mi imamo igrače iz tih liga u dobrom broju. De su igrali igrači Islanda kad su došli do četvrt finala Evropskog prvenstva? Česi, Grčka osvojila EP sa jednim igračem u Interu Karagunis koji je bio rezerva Stankoviću, Rumuni uvek prodju grupu a pola tima im igra domaće prvenstvo, Vels, Gruzija svi prolazili grupe i još mnoge reprezentacije da ih ne nabrajam smešan tekst i sramno odbrana pixija koji je jedini kriv za fijasko i nema pojma kao trener
L

Lepi mica1

pre 7 dana

Vidi se da se razumes u fudbal 😆😆😆nabrajas po jednu selekciju sa 5 evropskih takmicenja koja su u tom momentu imale jaku hemiju u ekipi i gde su se sve kockice poslozile,znas koliko je tesko tako nesto da se poklopi?nijedna od tih selekcija nije spojila dva dobra evropska a kamoli osvojila nesto ,tako da za vrhunske rezultate i kontinuitet ti treba vrhunski kvalitet
А

Алан Ф.

pre 7 dana

Колики квалитет су имали Исланд или Велс ономад, Мароко сад на Светском, па чак и Хрватска на крају крајева сигурно није у топ 3 најквалитетније екипе на свету.. Нисмо ми индивидуално уопште толико слаби колико као тим изгледамо ужасно. Па ево ни та Данска није по индивидуалном квалитету свемирски брод па играју страшан фудбал, или Швајцарска годинама уназад. С друге стране сличан пример нама је Турска која увек има солидан квалитет али су тимски тотално расуло. Ја бих то приписао некаквом менталитету јер не видим друго објашњење. А такође нисам уверен да је толико до селектора јер измењали су се разни, делује невероватно да баш нико од њих не зна шта ради. Све то опет не аболира Пиксија од танких резултата и ужасног јавног наступа, бахатости и примитивизма које испољава.
L

Lepi mica1

pre 7 dana

I sta je osvojio maroko?island?vels?jel su na sledecem velikom takmicenju ponovili to?NISU😆😆😆tako da poredjenje je glupo,to je kao kad bi ja rekao totalni neuspeh engleske ,francuske,holadndije ,belgije,portugala sve vrhunski igraci a nisu osvojili ovogodisnji euro,znaci vode ih neznalice?😆😆😆
N

Nisam siguran koliko si objektivan

pre 7 dana

Iz prostog razloga sto poredis Hrvatsku koja ima igrace Reala, Barse, Sitija, Chelsija, Bajerna sa nasim igracima. Takodje vecina igraca Velsa igra u PL, a ti imas 1.5 igraca u PL. Da ne duzim dalje, nasi igraci su ocaj. Piksi je ocaj. Ovi rezultati su sjajni.
Q

QB

pre 7 dana

Pitanje zasto nemamo vrhunske fudbalere, pa nemamo vehunske trenere umesto da ih FSS salje u Spaniju na skolovanje nama se neki nabedjeni ex fudbaleri bave trrnerstvom…
M

Minhen

pre 7 dana

Problem je što Srbija izgleda toliko jadno u posedu sa loptom da je to strašno, a stručnjaci napušavali Tadića koji je jedini uz Mitrovića (i još po nekog slučajno) umeo da stvori šansu. Pa je l gledao neko kako igra Gruzija? Momci napadaju kao osice, igraju 5 puta bolji fudbal od nas, takođe i Slovenci i Slovaci, a niko nema bolji tim na papiru, rekao bih i lošiji. Mi smo pokazali najgori mogući fudbal ili bolje rečeno antifudbal na EP
P

Peki30

pre 7 dana

1. Da li će i dalje igrati Mitar i SMS, Tadić se oprostio? Koliko će igrati? Njihova fiz.sprema je u padu, posebno je Mitar pao, pa je u redu da ulaze po pola sata. Svakako ih treba menjati mlađim. Da li uopšte žele igrati pod Piksijem? 2. Formacija? Niko ozbiljan ne igra s 3 štopera, deluje da u Milinković-Pavlović imamo štopere za narednih 10 god. Igrali bi u Nemačkoj reprezentaciji prvu postavu, a ne u Srbiji. 2 tornja koja bi svako voleo. Bekovi? Ima kosta, još 1 i to je to. 3. Vezni red, najveći problem. Realno Lukić,Ilić, nije to nikakva klasa, Samardžić možda, ali zajedno daleko od najjačih. Ali kad se tu dodaju još 2 krila (Birmančević i Živković recimo), uz Vlahovića, to je to! SMS se ne bih tako lako odrekao, može bar igrati po pola sata, ko i Mitar, kad zagusti. Ovi igrači treba da se uigravaju, 1 postava, da se ne menja puno, da se steknu automatizmi u igri, da se znaju u dušu, da bi došli na nivo Danske. Piksi je ko nekad Miha, mnogo eksperimentiše, ljudi prvi put igraju u ovom sastavu. Sad je vreme, odluči se za standardnih 11, i nema puno izbora i ne menjaj. Ne može ti u 1.postavi biti Grujić, koji nije igro Boga pitaj od kad, i Jović, sa par kila više, mogu samo s klupe. Piksi previše improvizuje svaki meč, nikad ista postava, normalno da nema pas igre, ne bi je ni Španci imali tako. I igrati stalno isti tim pa ćeš ih videti za 2 godine
P

Psihozza6

pre 7 dana

Kako niko?!? Eno inter sa tri štopera uzeo seriju A i došao do finala LS gde održao čas fudbala Sitiju al jbg ipak izgubio zbog manjka kvaliteta naspram Sitija!
M

Mikula

pre 7 dana

Konačno jedna logična analiza stanja u reprezentaciji, klasična smo Liga Evrope i to smo bliži da ispadnemo u Ligu Konferencija nego da igramo nokaut fazu Lige Evrope. Piksi kakav je takav je, jedini je hteo da preuzme reprezentaciju nakon ispadanja od Škotske. Uspeo je da nas odvede na Svetsko i Evropsko prvenstvo i u A grupu Lige nacija što su maksimalni rezultati koje je mogao da ostvari. Jedini neuspeh je 1:1 sa Slovenijom od koje smo kvalitetniji. Brazil,Švajcarska, Engleska, Danska su bolje reprezentacije od nas i mi na Svetskom prvenstvu nismo mogli ništa bolje od 3:3 sa Kamerunom, a i da smo pobedili Kamerun ni to nam ništa ne bi značilo. Na Evropskom prvenstvu smo mogli da budemo treći u grupi i da se nadamo da je to treće mesto dovoljno da prođemo u nokaut fazu. I ta pobeda u Lisabonu nas je više koštala nego što nam je donela, jer smo počeli da mislimo da smo vrhunski a daleko smo od toga. Naši nekada osrednji reprezentativci su bili vodeći u svojim klubovima, pa si sa Zoranom Tošićem, Nenadom Milijašem, Milošem Ninkovićem, Markom Pantelićem, Nikolom Žigićem mogao da očekuješ nešto jer su iza njih kapiteni i vodeći igrači u najvećim evropskim klubovima(Vidić, Ivanović, Kolarov, Stanković, Subotić). Ovi sada i jesu za 1:1 sa Slovenijom i 3:3 sa Kamerunom.
Д

Деда Жија

pre 7 dana

Десетогодишњица фудбалске владавине Звездана "црне мађије" Терзића, нерећног и фудбалу недораслог Милоша Вазуре, Славише Кокезе, и Толета Караџића пре њих ће тек да нам доноси "горке плодове". Нећемо отићи ни на једно велико такмичење наредних двадесет година. Немамо савез, тренере, судије, не знамо да направимо стадион, да одржавамо терен, поставимо светло, пре свега не умемо да направимо играча. Умемо да намештемо, да се трујемо саопштењима, да купујемо најгоре кршеве од странаца, уводимо суманута правила и дајемо срамна држављанства. Ја волим и мој народ и земљу и репрезентацију, али у фудбалу је најгори слој људи. Незналице, барабе, криминалци, сујетни комплексаши. Волео бих да падне нека "фудбалска атомска бомба" и да кренемо од нуле са правим људима. Са онима који су рецимо давали нешто новца клубовима из којих су потекли или су на било који позитиван начин били укључени, а не да им функција председника буде прва.
U

U Tem Denveru

pre 7 dana

Kakve to veze ima? Jeste li gledali ep? Jeste videli kako igra gruzija? Gde su njihovi igraci? Imaju mozda 5 igraca u ligama petice, ostali igraju po danskoj, svajcarskoj, austriji, ukrajini… Jeste gledali sloveniju? Gde su slovenci? Imaju oblaka, seska, bijola i lovrica u ligama petice. Ostali? Grcka, slovenija, slovacka, dvojica su i u srbiji… Slovacka? Gde su oni? Rumuni? Danci? Madjari? A svi su oni mnogo bolji od nas… A mi cemo biti sve gori. Mi sa bugarima igramo 2 puta nereseno, ej sa bugarima… Ni jednog jedinog igraca u ligama petice i opet su bili bolji od nas u oba meca. Prosto, do pristupa je i zelje. A i do onog ko ih selektira i postavlja…
G

Gostgost

pre 7 dana

Koliko igraca Gruzije, Turske ili Austrije je igralo LS? Do trenera je!
R

Ranzo

pre 7 dana

Igrački kadar nije problem. Pogledajte Sloveniju na EP, Slaviju Prag u Ligu Šampiona. Najveći problem je trener. Ovoj ekipi on ne može više da ponudi ništa novo. Sa sistemom i pristupom igri Slavoljuba Muslina prošli bi oba puta prvi grupu na SP.
6

66

pre 7 dana

Опет никакав разлог да се Словенија не може побиједити.

Bojank91

pre 7 dana

Koja je poenta ove priče? Nedostatak želje da se napadne protivnik je problem. To definitivno nije do igrača samo. Poyy
P

Princip

pre 7 dana

svetlosne godine. ja sam delija od malena ali. ali.. neka proba paunovic ili jokanovic. paunovic je dosta toga uradio i dokazao. inace, svi iz fss napolje. svi do jednog.
R

Realan skroz

pre 7 dana

I jel smenjen???
l

lopta je okrugla

pre 7 dana

Upravo u tome je stvar, mi nemamo ni jednog jedinog fudbalera koji igra na vrhunskom nivou, a ljudi se ljute kad izgubimo od Danske(cak su neki pisali, a cini mi se i da je komentator utakmice izjavio da smo individualno bolji sto veze sa istinom nema). Samo je sve to moze mnogo bolje da izgleda da imamo na klupi coveka koji se razume u fudbal, taktiku, uloge igraca na terenu...

Usput

pre 7 dana

Sad isto istraživanje uradite za naprimer Dance. A onda i za Rumune sa eura ili Gruzijce pa onda ponovo postavite sebi pitanje jesmo li mogli bolje...
O

Obi Mikel

pre 7 dana

Kako je moguće da je Hrvatskoj prvotimac Modrić, Portugalu CR7, BiH Džeko, a Srbiji ne treba Tadić koji je mlađi od njih a ništa u slabijoj spremi? Tadić ovakav kakav je, izmislio fudbal za celu reprezentaciju
B

Bansek

pre 7 dana

Ok. Sad uradi istu analizu za Rumuniju, Slovačku, Ukrajinu, Vels ili Mađarsku, pa ćeš vidjeti da su njihovi igrači uoš gori i još manje minuta imaju u LŠ ili LE. Pa opet češće na prvenstvu od nas i prođu poneku grupu a mi mrka kapa. Do koga je?
r

realno931

pre 7 dana

Apsolutno je činjenica da bi Zvezda prilično verovatno pobedila našu reprezentaciju, sa ovih priprema barem. Definitivno su svi timovi u LŠ sa kojim igra jači daleko od ovog sastava, plus Jang Bojs veštak i uigranost. Plus Zvezda ima reprezentativce Slovenije, Senegela, Australije i Koreje koji nista slabiji nisu od Srbije.
U

Uloga trenera

pre 7 dana

Pravi trener će da napravi tim iako nema vrhunske igrače, i one prosečne da ubedi da na reprezentativnom nivou gde igraš za zemlju mogu da se nose sa bilo kim, u tome se ogleda majstorstvo, a nekome dovedi 11 vrhunskih i ništa neće uraditi, tim ne čine najboljih 11, nego 11 koji najbolje funkcionišu na terenu.
J

Joksa1986

pre 7 dana

Bilo kako bilo jedino ono u sta vredi ulagati je 3-4-2-1, Rajkovic(S.Arabia), Pavlovic(Milan), Milenkovic(Notingem), Erakovic(Zenit), Terzic(RB Slazburg), Lukic(Fulham), Ilic(Torino), Nedeljkovic(Aston Vila), Birmancevic(Sparta), Samardzic(Atalanta), Vlahovic(Juventus)...Sa klupe dati priliku igracima kao sto su Petrovic(Strazbur), Ilic(TSC), Jan Karlo Simic(Anderleht), Majstorovic(Dinamo Moskva), Ilic(Bolonja), Mimovic(Zvezda), Bukinac(Voša), Grujic(Porto), Topic(Famalikao), Petkovic(Šarlot), Aleksic(Sanderlend), Cirkovic(TSC), Pantovic(TSC), Ivanovic(Milvol), Ratkov(RB Salzburg)...To treba forsirati, to je reprezentacija 👍
J

Japp

pre 7 dana

Dosta pametovanja.Pogledajte samo klubove gdje igraju nasi a gdje Danski fudbaleri.Nekazem da se nemoze takmiciti sa njima ali ovde je nedostajo Vlahovic i Terzic na levom beku.Kada se njih dvojica vrate preci u sistem sa cetvoricom pozadi i igrati 4-5-1 .Zivkovic i Birmancevic na krilima
v

vulex

pre 7 dana

Rajkovic Terzic Pavlovic Milenkovic Nedeljkovic Birmancevic Samardzic Ilic Zivkovic Sergej Vlahovic 451 Najbolje moguce, taman da izleti Lukic panjina
Z

Zauvek zvezdaš

pre 7 dana

U potpunosti se slažem sa tobom i pogotovo što se tiče formacije ali pored Vlahovića i Terzića ja bi itekako računao i na Veljkovića i Maksimovića a i na Radonjića ako ga Milojević vrati u formu, takođe bi zvao još dva igrača, kao rezervnog levog beka ong Kamenović a koji igra u švajcarskom Iverdonu.Da bi mogao da igraš jednu utakmicu na nekom nivou moraš da imaš 16 igrača a mi u ove dve utakmice sem štopera i jednog veznjaka nismo imali igrače odgovarajućeg kvaliteta kao rezerve.
D

Džukela klasična

pre 7 dana

SMS treba da igra prirodnu poziciju a to je zadnji vezni, a ne kao u reprezentaciji gde igra ofanzivnog veznog, plejmejkera i ostale pozicije što nije igrao nikada, kao što nije ni Živković nikada igrao beka. Vlahović i/ili Mitrović u špicu, sa njima imamo čvrstinu u duelu i potencijalan gol glavom
D

Dzaba

pre 7 dana

Njemu i pozicija kad igra preko one stvari. Ja ga poslije onog gola Slovenije ne bi vise zvao u reprezentaciju
V

Veljko9

pre 7 dana

Pa Sergej i jeste OF vezni, najbolji je iza napadaca
j

just

pre 7 dana

Pesic sto je pricao u kosarci,isto je u fudbalu Stranci. Kraj price.
K

Kimiki

pre 7 dana

Što pre shvatiti da mi nemamo neki veliki kvalitet,nama je sad najveći uspeh plasirati se na EP/SP i ne očekivati ništa drugo.Igrači su nam suvi prosek,mi ne pripadamo A ligi nacija.Treba menjati trenera,komplet FSS ali je to danas nemoguće,probati da se što manje nervirati i prihvatiti realnost.Najviše para se okreće u fudbalu a imamo najmanje uspeha,bolje usmeriti na ostale naše uspešne ekipne sportove,pozdrav!
L

Lazeta

pre 7 dana

Na ovaj tim protiv Spanije treba imati sledece izmene samo: Veljkovic umesto Erakovica, Vlahovic umesto Jovica, Sergej umesto Zivkovica ili Lukica. Jovica mnogo volim ali vidi se da mu se ne igra fudbal prosto, ocekivao sam da eksplodira sad jer ce biti prvi spic a on bezi od lopte.. Mora da se dobiju Svajcarci kod kuce, trece mesto u ovoj grupi je uspeh.
R

Realista1389

pre 7 dana

Nisu igraci toliko daleko koliko su Savezi i selektor. Ja mislim da mi nismo ni svesni kolika je ta razlika. Malo potrazite kako funkcionisu najbolji Savezi i koliko su edukovani najbolji treneri sveta i uporedite sa nasima.
G

Gost23456

pre 7 dana

Istins. Problem je struka u svakoj sferi fudbala
B

BBC

pre 7 dana

Sto je mnogo , mnogo je . Veze nemamo i kraj price.
V

Veljko9

pre 7 dana

Pa ja pricam da treba da se spustimo na zemlju, nama OF vezne igraju Samardzic i Zivkovic kome to nije prirodna pozicija, uporedite vezni red nas i Danske, ejj Eriksen i Hojberg su igraci Junajteda i Totenhema, uz to onaj iz Sportinga.. Ako Piksi bude uspeo da izbori trece mesto bice super. Sergej fali ovom timu, kakav takav bolji je i od Zivkovica, Lukica i Ilica. Treba probati sa Vlahovicem u spicu a iza njega Samardzic i Sergej, samim tim sesnaesterac nece biti prazan jer i Sergej ume da se ubaci iz drugog plana a Zivkovic moze biti zamena Birmancevicu kad se juri rezultat jer je bolji ofanzivno i ima bolji centarsut.
O

Onaj

pre 7 dana

Treci je Morten Hjulmand i fenomenalan je igrac. Pravi moderni veznjak. Gledao sam dosta utakmica Sportinga prosle sezone, top igrac a pametan. Bolje mu biti mag u Sportingu nebo prosjek u Engleskoj
g

guest

pre 7 dana

Sta se cudite vise ljudi srpski fudbal je ostao u onom kanalu gde je Lane Jovanovic uleteo 2010 godine..Sportski pozdrav
G

GostLazar

pre 7 dana

aj donr giv a komentar