Komentari na vest

Rendgenski snimak Partizanovih bonusa: Samo krila prave razliku, napadači rešetaju za omladince

G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Problem Lazara Pavlovica nije Natho, njegov problem je ili glava ili jednostavno nedostatak kvaliteta. Natho rijetko da je zavrsio i jednu utakmicu kako prosle sezone tako i ove – znaci, mali da ima potreban kvalitet, mogao je da igra troduplo vise u odnosu na ovo koliko je igrao. Da se mene nesto pita u Partizanu, ja bih ga poslao negdje na pozajmicu, pa da se vise vidi da li zna ili ne zna – ovako gubi i on i Partizan.
s

smederevac

pre preko 2 godine

Jovic i Terzic nisu potreban kvalitet vec samo kombinacija Vazure i njihovih menadzera .Takodje Lazar Pavlovic igra fudbal iz proslog veka i nema sanse da udje u 11.Bazdar a posebno Milovanovic su veci kvalitet od nabrojanih ali nemaju uticajne menadz.i verovatno sansu nece ni docekati ??????
r

rea

pre preko 2 godine

Jović je trenutno najtalentovaniji igrač u državi, a Terzić je najbolji igrač mlađi od 21 godine koji igra LL ligu Srbije.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Za Bazdara i Milovanovica ima vremena. Ako vrijede, a ja mislim da vrijede, dobice sansu kad za to dodje vrijeme. Kao i desetine drugih Partizanovih klinaca koji su poslije Partizana napravili velike karijere.
v

v1ad

pre preko 2 godine

1 gol na 9 utakmica? Ne znam kako vi definisete "pravi razliku na terenu" ali to nije to.
J

Jovicu je trenutno glava u oblacima..

pre preko 2 godine

Pa mozda ne pravi razliku, ali bar nije napisano da ga trazi pola evrope za 5 miliona evra kao neke posle pola sata fudbala u kojih je pipnuo loptu dva puta, ili je napravio "piruetu na centru igralista koju svi pominju kao da je Mesi vaskrasao. Tu je poenta. Ovaj tekst i treba da pokaze kako neko ima "igraca od 5 miliona" za kog niko ne zna, a neko, eto ima samo dva krila od kojih jedno igra vec drugu sezonu ozbiljan seniorski fudbal. Sto se konkretno Partizanovih tice, Jovic i Terzic imaju neki potencijal, ne da se pada u nesvest, Lazar Pavlovic nema sta da trazi u ozbiljnom fudbalu, on je klasicna Partizanova desetka u poslednjih dvadesetak godina, spor, tupi sa loptom, sitan i mozda sve to i lici na nesto kada igra sa klincima, kada predje u seniorski taj igrac jednostavno ne moze da igra ni protiv osrednjih igraca koji su fizicki dominantniji. Bazdar ima veliki potencijal, ali osecam da ce on do sledeceg leta biti uvaljen negde za dva miliona i to je to... A in sam mora biti mnogo drcniji kad dobije sansu, a ne da nesto daje loptu sve na prvu i da pazi da ne pogresi, mora da ujeda, dzaba kvalitet, ako toga nema...
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

"Razvojna liga"?!Sta to znaci?Hoce li Celsi i Siti da salju decu na kaljenje u Surdulicu,Ivanjicu,Lucane?!Hocemo li mi direktnog ucesnika u LS ili da igramo LK od prvog kola?!Kako je Dejan Stankovic zavrsio u Laciju ili Bambi Tosic u Mancesteru ako tada nije bilo pravila o Bonusu?!
D

Djole...

pre preko 2 godine

Ne znam cemu sluze ovakvu tekstovi sa gomilom nabacanih statika...Stanojevic ce verovatno dati sansu mladim igracima,ali protiv laksih protivnika ili kad je pobednik resen(u nekim)-sto je u ovoj situaciji logicno.Sta sad treba ja da kazem kako Nikolic i Petrovic uopste ne igraju u zvezdi...to su sve gluposti. Partizan ce najvece pare uzeti na Bazdaru i Milovanovicu-ali polako sve. Pisu se nekakvi tekstovi koji uopste nisu aktuelni i novinari uzimaju podatke koji im se svidjaju-pa tako onaj o zvezdi pise u poslednjih 6 godina i prodaji igraca-a zasto ne dve ili tri???Zato sto ne bi imao sta da pise.A ovaj se brine za Partizan...Pa samo na Pavlovicu, Milenkovicu,Stevanovicu i Sadiku(sto bi onaj coro rekao-nije iz nase skole ahahaa) uzeto je 30 miliona evra-sa bonusima bice i vise...Znaci pisite kako pada kisa,ako vam je dosadno...
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Pustite vi Partizanove bonuse, mene interesuje hoće li biti kakve reakcije poltronske uprave i tzv. FSS na sramni intervju doktora Terzića, koji je Mozzart preneo samo u delovima?
L

Limi mladji

pre preko 2 godine

Biće kao i za "delije sever" i njihovu objavu zašto su na utakmicu došli tek u 20min,znači na kokovo tj tvorzino leto!
B

Boxi

pre preko 2 godine

Alo "@raca city" Pozdravi onog tvog strucnjka od "juce", lupas gluposti kao i on, opet se ponavljam ovde, 27 GODINA NISTE ZNALI STA JE EVROPA... Partizan je drzao ovu zemlju, koliko je mogao, 20GODINA JE TO RADIO... Sad', zahvaljujci nekim promenama, i ucinku u prethotnih 5sezona(uz vasu LUDU SRECU), zasluzni ste za taj koeficijent, neka bude i "vise od Partizana"... Zato, sad', bez gluposti, smirite se, ali, ne mozete, samo zato sto je Partizan prvi... Evo ja kao neki najgori navijac Partizana vam porucujem, Titula je vasa na "nacin koji cemo videti"... Sve uzmite, samo prestanite da maltretirate ovaj jadni narod koji ima mnogo problema i nevolja...
2

27majki

pre preko 2 godine

27 godina? Hm. Voleo bih da citaoci ovog portala koji nisu upućeni, mogu naci informacije vezane za igranje Crvene Zvezde u Evropi na internetu, neka procitaju i videće da je sve izgovoreno od gore doticnog gospodina, apsolutna neistina.
B

Boxi

pre preko 2 godine

27 GODINA BEZ GRUPNE FAZE NEKOG TAKMICENJA, TO SI CUO 1000X OD TVOJIH KOMENTATORA...
B

Bata Krstaja

pre preko 2 godine

Pa Štulić je imao minute, ne može se reći da nije. I pokazao je da je drvo i ništa više. Možda mu je to prolazilo u mlađim kategorijama kada su mu vršnjaci bili fizički slabiji.
K

Krivotorbic

pre preko 2 godine

Stulic nece na pozajmicu u super ligu a neki igraci ranijih godina su isli na pozajmice cak i u srpskoligase.Po meni je bolje da se svi spuste pa makar u prvu ligu nego da igraju omladinsku ligu ili u slucaju Stulica sto je na tribinama a utakmice ne igra.

Blento

pre preko 2 godine

Zvezdas sam,al partizan bolje da isforsira mlade igrace nego pola prvog tima sto igraju prvu,terzic po meni bolji mnlgo od meninga pavlovic od jojica
m

markossss

pre preko 2 godine

Druze, Terzic ne igra na poziciji Meninga, nego Markovica. Na poziciji Meninga igra Jovic.

wolfasingrobar@gmail.com

pre preko 2 godine

Rikardo kida i nosi PARTIZAN.
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Dosadiste vise sa tekstovima o Partizanu. Klasicna prosek ekipa koju bi iole ozbiljnija ekipa pregazila. Njihova je sreca sto je izmisljeno ovo trece takmicenje jer da nije opet bi se kupali na adi. Da ljube Ceferina u zadnjicu sto je izmislio kup Seje Kalöace koji im donosi par miliona da zamazu oci fudbalerima a pored toga i bodove na UEFA-inoj tabeli. Iako veze s'vezom nema to sto pobeda nad Florom,Folom,Linkoln Redom i ostalim pacerima donosi isti broj bodova kao pobeda nad Liverpulom ali eto,dobro nam dodje za nas ojadjeni fudbal u kom se jos u julu znalo da Partizan mora biti sampion. I konstantno zele da ujednace Zvezdin uspeh sa njihovim pobedama u kupu Seje Kalaca iako je svakome jasno da oni imaju protivnike koji padaju u prvom kolu kvalifikacija.Sve osim 18 ili eventualno 16 bodova u grupi u kojoj igraju je bruka.Posle ce da pisu 170 tekstova kako su osvojili najvise bodova u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja xaxaxax. Sami sebe lazu i veruju u to sto lazu.
k

kekW

pre preko 2 godine

100% si u pravu, mnogo je teze ispasti od Serifa, Omonije itd, nego pobediti Sochi i itako uci u ovo takmicenje.

Srb_7-1

pre preko 2 godine

E pa pripremi se da sledece godine gledas kako vi necete biti u stanju ni u tu ligu Seje Kalaca da se plasirate...
B

Bolek

pre preko 2 godine

Treba da počneš da posmatraš taj kup Seje Kalača sa pozitivne strane. Jer sledeće godine, kada tvoji Galaktikosi i svetski rekorderi budu igrali tri kruga kvalifikacija za njega, ultrakop će ti dati zadatak da ga proglasiš za takmičenje koje je jače od LŠ i LE zajedno. Taj zadatak ćeš lakše da ispuniš ako u međuvremenu zavoliš i Seju i njegov kup.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Znaci ni Zvezda nije iole ozbiljna ekipa, cim nas nije pregazila? Tu Floru koju spominjete je Omonija izbacila na penale isto kao i vas, tu ste negdje po kvalitetu. Jedva cekam sljedecu sezonu, kad vi budete igrali taj kup kako ga nazivas.. Vec vidim komentare kako je grupa teska, a takmicenje ozbiljno, a u grupi budu Velez, Rabotnicki i Dandi Junajted.. A kad se spustite u to takmicenje gdje su male nagrade, a uzme se obzir koliko trosite, to vam je i kraj za neki naredni period.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Bolek@ Nije tacno a vi grobari niti znate nesto o fudbalu a niti znate pravila, od 1945 nemate nista u Evropi i nepoznati ste u okvirima svetskog fudbala. Posto je Srbija prosle sezone zavrsila na 16 mestu na tabeli UEFA liste znaci da ako osvoji LK klub koji se kroz svoju ligu plasirao u LS ili LE nas osvajac kupa ili 2 na tabeli krece od 3 kola Lige Evrope.
L

Lekbo

pre preko 2 godine

Bolek, jel će to proglašavanje treceg takmicenje i izjednačavanje sa LŠ i LE, biti po vasem sadašnjem modelu uzdizanja? Unapred zahvalan na odgovoru.
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Zvezda je nadigrala taj isti Serif a ispala neregularnim golom,mada je taj isti Serif iz dve utakmice u ligi sampiona osvojio vise bodova nego vi iz poslednje tri grupne faze te iste lige sampiona u poslednjih 40 godina. Taj isti Serif je razvalio Dinamo iz Zagreba i Sahtjor a dobio je i Real u Madridu. Omonia je izbacila Zvezdu cisto na srecu bas kao i vi taj polupani Soci.Da ne govorim sto se igrao samo jedan mec na njihovom stadionu.Ta ista Omonia je igrala LE u kojoj je u dva meca sa Paokom uzela cetri boda (pobeda i remi) a seti se da je bas tada taj isti Paok izbacio Benfiku golom Andrije Zivkovica. Dok ste vi sa druge strane bili nadigrani od tog Socia.Em ste dali gol u poslednjem minutu,em vas je spasilo ukinuto pravilo gola u gostima,em su rusi imali sanse da vam daju pet komada,em ste u produzetku vadili loptu sa gol linije i ko zna sta sve da bi ste ih na penale prosli.Inace ruski fudbal je u padu .Ja ne znam jedan znacajniji rezultat ruske ekipe u poslednje vreme.Hajde nevezano za Zenit i CSKA M. ali ostali,pogotovi te ekipe poput Socia,UFA-e,Tule i slicnih.Znam da je Spartak Moskva primilia sedam od Liverpula, znam da je CSKA Moskva pre dve sezone primila pet komada od Ludogoreca i bili su zadnji u grupi. Prvi u grupi je bio Espanjol koji je te sezone ispao iz spanske lige.Svako ko je realan i ko ima mrvicu razumevanja u fudbal vidi da je Zvezda kvalitetnija,da Zvezda igra sa kvalitetnijim protivnicima,pobedjuje znatno jace ekipe itd.Koliko god to vama smetalo.Nego jel Stanoje ide ispred skupstine ako ga pokradu? Rece Ser od Samroka i kod 1:0 za Radnicki kragujevac Lazar Markovic psuje sudiju,udara ga po ruci i umesto direktnog crvenog kartona ne dobija nista,preokrecu rezultat i pokradose ih.A zatim i u Krusevcu,ponovise penal dok ga ne dadose.Mada to bi bile pobede i bez toga ali eto. Do juce kukaste kako Zvezda ne moze da kiksne sada vam je sve potaman.Ser od Samroka na 100 utakmica ima dva remija sa Zvezdom,poraz od Zvezde u prvenstvu i kupu i dva nabitna poraza od Lucana i Spartaka kada je sve bilo reseno.Sve ostalo pobede sa 3,4,5 razlike. Izvinite Bajrnu iz Humske,nisam vas prepoznao. Kukate,kukate dok istovremeno kradete i unapred dobijate,ne birate sredstva da dodjete do cilja. Ja se nadam da ce nekada UEFA da vas kazni zbog svega toga.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Šta mi uzdižemo? Mi smo tu gde smo, LK je takmičenje po našoj meri u ovom trenutku. Ako je dobro Romi i Totenhemu, biće dobro i nama. Ultrakop je taj koji unižava LK na nivo beogradske zone a ruske superligaše na nivo FK Dubočica. Da imate pola grama mozga, shvatili biste da i vašoj svetskoj rekorderki lako može da se desi Sejo Kalač, i da sprdnja sa tim takmičenjem nema nikakvog smisla. Ali uzaman je vama bilo šta govoriti jer vi ne navijate za Zvezdu. Vi samo mrzite Partizan i dalje od toga niste u stanju da dobacite.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ja se iskreno nadam da ce Partizan osvojiti titulu, a da do kraja sezone nece postici nijedan regularan gol. Cisto da vas vise boli i da pjenite ovdje. Navodis pozitivan primjer Zenita, a kazes polupani Soci, a prije cetiri dana taj isti Soci dobio Zenita u gostima. A kad spomenu Serif oni vec imaju vise pobjeda u gostima, nego vi ikada u Ligi Sampiona. Imaju dva postignuta gola, isto kao i vi u dvije godine gostovanja u LS.. Pozitivnu gol razliku, u utakmici protiv najveceg kluba svijeta, a vi u gostima imate 2:22.. Bili najvece vreca za udaranje u LS, i jos se hvalite sa tim.. A gol u gostima posebna prica, nikog ne biste ni prosli da nije tog pravila. Svaka cast na pobjedama protiv Kluza koji je trebao ispasti od amatera iz Banja Luke, protiv Ararata gdje su ljudi sa ratista dosli igrati, protiv Kairata bez golmana i sl.. Nesto spominjes Espanjol koji je neke godine ispao iz lige, a hvalite se pobjedom nad Kelnom koji je ispao te sezone naglavacke iz BL, jedan od najgorih timova u istoriji Njemacke bili.. Samo ti spinuj, aBd dogodine ovaj kup igrate..
L

Lekbo

pre preko 2 godine

Uz duzno postovanje, mi definitivno samo volimo Crvenu Zvezdu. Da li vi mrzite, da li ste ljubomorni, da li ste zavidni na Crvenu Zvezdu, e to je gospodo Vasa stvar, mi nemamo nikakve veze sa tim.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Da volite Zvezdu, ne biste visili nonstop na vestima o Partizanu, opsednuto komentarisali sve što ima bilo kakve veze sa Partizanom, i upinjali se kao nezdravi da omalovažite bukvalno svaki izlazak igrača Partizana na teren. Toliko o tome.