Ren hoće Andriju Živkovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.19. | 12:56

Deluje da je srpski igrač na izlaznim vratima Benfike

Andrija Živković je na transfer listi Benfike. To je bila vest Abole od sinoć, a Rekord jutros piše da srpski fudbaler ima i jedno direktno interesovanje. U pitanju je francuski Ren.

Francuski tim traži pojačanje na poziciji na kojoj nastupa Živković. Prva ideja Rena je bio fudbaler Sportinga Rafinja, ali pošto se to izjalovilo Ren se okrenuo dovođenju Živkovića. U pitanju bi bila jednogodišnja pozajmica sa pravom otkupa.

Izabrane vesti

Srpski krilni igrač zadovoljava apetite Rena, piše Rekord, tako da bismo narednih dana možda mogli da očekujemo transfer.

Dakle, interesovanje postoji, a Ren će u finišu prelaznog roka morati brzo da reaguje ako želi da dovede Živkovića. 

Ren traži pojačanje na poziciji krila jer je Ismaila Sar prešao u Votford za 35.000.000 evra, pa je ostalo upražnjeno mesto. 

Andrija je stigao u Benfiku iz Partizana za oko 6.500.000 evra, a po specijalizovanom sajtu Transfermarkt njegova sadašnja vrednost je oko 10.000.000 što može, ali i ne mora da bude merodavno.

Pored Živkovića u ovom prelaznom roku Benfiku bi mogli da napuste i Ljubomir Fejsa, kao i Miler Svilar. Videćemo da li će se to dogoditi i sa Živkovićem i da li će Francuska biti njegova naredna destinacija.

Trenutno su najveće šanse da bude upravo tako. Iako su se do sada pominjala interesovanja Fenerbahčea, kao i nekih engleskih timova.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara