Komentari na vest

Real nudi Modriću produžetak ugovora, ali uz novo smanjenje plate

h

holmess

pre preko 2 godine

37 godina,igras u najboljoj ekipi na svetu ili top3-5 kako za koga,imas na racunu oko 100 miliona eura gore dole,i neces da pristanes da ti smanje platu.Kuda ide ovaj svet.Ok razumem donekle,ali brateeeee nije mi jasno sta je poenta ali ok

timarijus

pre preko 2 godine

prestiz? mozda i ego? ko ce ga znati.
I

Isnogood

pre preko 2 godine

Glavni si igrac u veznom redu, nosis tim vec godinama, pristanes na smanjenje plate da pomognes timu u teskoj situaciji i sad bi oni da ti smanje jos. Postovanje? Je l' bi ti pristao u firmi da ti smanje platu, iako odradjujes i dalje isti posao i donosis isti kvalitet?
Š

Štajebre

pre preko 2 godine

Kao prvo i osnovno nema apsolutno razloga da mu se smanjuje išta,igra bez povreda,nosi tim,glavni u veznom redu,u svakoj važnijoj utakmici izdominirao,to je stvar nepoštovanja prema njemu ako je istina što pišu.

timarijus

pre preko 2 godine

Perez nije ovca kao Bartomeu (npr. Sergi Roberto). Modric iako je nosioc igre, puni 37 godina i nije realno da nastavi da igra u ovom ritmu i na ovom nivou.
P

Petar88

pre preko 2 godine

Mogli su mu ponuditi istu platu. Svakako ce potpisati na jednu godinu. Ako bude pruzao slabije partije nema veze, kad istekne ugovor sledece leto lepo se oprostiti od legende.
Š

Štajebre

pre preko 2 godine

@timarijus ,ne radi se o ugovoru na 10 nego na jednu godinu,ne moeš to porediti sa onim šta je bartomeu radio,ciganišu se sa igračem koji je praktično legenda kluba za par miliona koja će da sačuva,to je ušteda od 1 , 2 miliona možda a obraz nema cenu