Komentari na vest

Rastu šanse Orlova da se domognu prvog šešira pred mundijalske kvalifikacije

h

hi

pre oko 2 sata

BLEGIJAAA
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

U bilo kojem šešir da budemo a bićemo u drugom naš maksimum biće drugo mesto i baraž sa još tri reprezentacije i nokaut utakmice u kojima imamo neke šanse jer to znamo da igramo kada se stisnemo. To su utakmice kao ova juče ili ona od pre mesec dana protiv Španije gde lepota igre i neki sistem koji mi nemamo nije ni bitan. Tu je bitno samo da nekako pobediš pa makar i na penale i da imaš loptu 20 % i duplo manje tačnih padova možeš da prođeš a mi smo za to majstori. Nama će teže biti doći do toga nego to ostvariti jer mi u grupi kada smo favoriti i kada treba da sigurno pobedimo Sloveniju ili Bugarsku mi znamo da uprskamo.
m

mrčeeeeee

pre oko 4 sata

ako zaobiđemo Austriju i uskočimo u prvi šešir imamo čemu da se nadamo u kvalifikacijama iako je minimum 5 ekipa i iz drugog šešira jednako nama ili čak i jače.
N

Nemanja8989

pre oko 4 sata

Aj nemoj se lozite opet…Svaka cast igracima,ALI ISKLJUCIVO IGRACIMA(osim Jovica,on je decko za sve samo za fudbal nije),za borbu i zelju,posebno momku koga su svi sramno pljuvali prosli ciklus(ali to je nas narod,preko noci sve zaboravi i pljuje,pa cak i ljude koji su necim zasluzili postovanje,ali takav je ovaj narod,pogan…),prvi gol slucajan(autogol),drugi cisto individualni kvalitet,MI TRENERA NEMAMO,TAKTIKU NEMAMO,OVI MOMCI SAMI IGRAJU PA STA BUDE…Dok ovaj preotentni nazovi selektor ne ode nema nista od igre i rezultata i nemojte da se lozite…
D

Da123456

pre oko 3 sata

I ćorava koka...